Ronaldinjo (©Reuters)
Ronaldinjo (©Reuters)

Ronaldinjo razočaran reprezentacijom Brazila: Neću više da ih gledam! Nema lidera, samo prosečni igrači

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.06.24. | 19:47

"Ovo je možda jedan od najgorih timova poslednjih godina", napisao je legendarni fudbaler na svom Instagram profilu

Otkako se penzionisao, a ima tome već skoro puna decenija, retko se Ronaldinjo pojavljivao u medijima. Ipak, pred početak Kopa Amerike legendarni Brazilac ozbiljno je uzburkao strasti u domovini žestokim kritikama na račun domaće reprezentacije.

Izabranici Dorivala Žuniora neće imati podršku jednog od svojih idola na predstojećem turniru u Sjedinjenim Američkim Državama. I ne samo da neće imati njegovu podršku, već je, nezadovoljan stanjem u reprezentaciji, Ronaldinjo poručio da neće ni gledati utakmice Selesaa na Kopa Americi...

Izabrane vesti

'Neću gledati nijednu utakmicu. Svega nedostaje. Hrabrosti, radosti, dobre igre...", izjavio je Ronaldinjo gostujući kod jutjubera Kartolukosa.

Ipak, nije se tu zaustavio. Još žešće kritike na račun Selesaa poslao je u poruci putem svog Instagram profila, mada nije jasno da li je nezadovoljan Dorivalovim izborom igrača ili jednostavno manjkom kvaliteta u zemlji.

"To je to momci, to je sve od mene. Ovo je tužan trenutak za sve one koji vole brazilski fudbal. Nemam energije da gledam utakmice. Ovo je možda jedan od najgorih timova poslednjih godina, nema respektabilnog lidera, uglavnom su to samo prosečni igrači."

Bivši fudbaler Barselone i Milana tvrdi da ne pamti kada je situacija u reprezentaciji bila loša kao sada.

"Pratim fudbal otkako sam dete, mnogo pre nego što sam i pomislio da ću postati fudbaler. I nikada nisam video ovoliko lošu situaciju. Fali ljubavi prema dresu, fali odlučnosti i najvažnije od svega - fudbala. Ponavljam, naša igra je jedna od najgorih stvari koju sam ikada video. Sramota. Stoga se ovde odjavljujem. Neću gledati nijednu utakmicu KONMEBOL Kopa Amerika, niti slaviti bilo kakvu pobedu", napisao je Ronaldinjo.

Kopa Amerika počinje 20. juna i trajaće do 14. jula, a Brazil će takmičenje započeti u Grupi D u kojoj se nalaze još Paragvaj, Kolumbija i Kostarika.



tagovi

RonaldinjoFudbalska reprezentacija Brazila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara