Komentari na vest

Kao Sergej i Mitar: Trio iz Engleske otkazao učešće na početku Lige nacija

x

xnxx

pre 11 dana

ono sto jevpre bio intertoto kup, to je liga nacija besmisleno takmicenje
G

Gosty

pre 12 dana

Morate shvatiti, nece niko da igra ovu Ligu nacija. Da su kvalifikacije za SP i EP, odazvali bi se.
V

Veljko9

pre 12 dana

Kada su spali u B grupu, mogu sa trecim timom da se vrate u A..
k

kendisport

pre 12 dana

Valjda ce ovo biti alarm za uefu da ukine ovo besmisleno takmicenje zvano liga nacija. Treba ga ostaviti samo za timove C i D kategorije kako bi se eto Gruzija recimo dokopala EP, to su lepe price. Koji ce moj ovo Englezima, Spancima i ostalima...
P

PeraV

pre 12 dana

Terza reaguj
Т

Терза....

pre 11 dana

хоћу,само чекам да се Брнаба врати са Аде Бојане да је питам да ми да паре....

Joco Inter

pre 12 dana

Koliko se sve promenilo.. Ranije čast, privilegija, ponos da igraš za nacionalni tim.. Dolaziš povredjen, skrivaš povredjen, samo da obučeš dres svoje zemlje.. A sad... Ccc, šta uradi novac i generalno današnje vreme od fudbala.
Ш

Шшш

pre 12 dana

Ајде не лупај,раније си имао СП,ЕП,квалификације и пар пријатељских.....А сад измислили ову Лигу нација да узму више пара од спонзора и то се игра сад на почетку сезоне,па није нико луд да игра ово небитно такмичење...
S

SilvioB.

pre 11 dana

Nekada je bila čast igrati za reprezentaciju jer je bilo manje zvaničnih utakmica, a prijateljske su služile za afirmaciju fudbalera iz domaćih liga ili onih koji nisu bili standardni u klubovima. Ako se vratimo pre trideset i više godina, reprezentacije su se obično sastajale dva puta godišnje, a danas svaka dva meseca. Takođe, septembar je uvek bio najgori termin za reprezentacije, jer počinju šampionati i prekida se kontinuitet, a igrači još nisu dostigli formu.
s

sid

pre 11 dana

Fudbal je za razliku od kosarke genijalno ureden. Fudbaleri placuci docekuju pozive a na EP se videlo emocija i suza kao u nijednom sportu.
T

Truci

pre 11 dana

Takoje kralju.Treba sagoreti za svoju drzavu,a ne kriviti trenere.