(Reuters)
(Reuters)

Kao Sergej i Mitar: Trio iz Engleske otkazao učešće na početku Lige nacija

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.09.24. | 23:28

Votkins i Palmer javili da su povređeni, a igrali za klubove minulog vikenda, Foden bolestan

Muka je zadesila Dragana Stojkovića, pošto mu je veliki broj igrača otkazao učešće pred novi ciklus Lige nacija, ali izgleda da srpski selektor nije jedini suočen sa nevoljama ovih dana. Naboralo se čelo i Liju Karsliju, privremenom rešenju na klupi Engleske, pošto su mu trojica igrača u utorak rekla – ne.

U pitanju su napadačke opcije: Fil Foden, Oli Votkins i Kol Palmer, a sa Ostrva stižu informacije da vršilac dužnosti selektora, posle razlaza sa Geretom Sautgejtom, neće zvati zamene.

Izabrane vesti

Kako je javljeno, Votkins i Palmer bili u trening centru Gordi albiona, samo da bi stručnom štabu saopštili da su povređeni – otprilike, kao Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović – iako su poput našeg dvojica u Saudiskoj Arabiji bili akteri prvenstvenih mečeva minulog vikenda. Votkis je na gostovanju Aston Vile protiv Lestera asistirao za gol Amaduu Onani, a Palmer namestio pogodak Nikolasu Džeksonu kad je Čelsi igrao nerešeno sa Kristal Palasom. Palmer je, doduše, u revanšu sa Servetom, vrednom plasmana u Ligu konferencije, pogoršao stanje zadnje lože i to želi sad da sanira. Šta je sa Voktinsom, valjda samo on zna.

Što se Fodena tiče, posle 45 minuta u drugom poluvremeu početnog premijerligaškog kola na Stamford bridžu više nije bio na terenu, jer je prema vestima sa Ostrva prehlađen.

Englezi takmičenje u Ligi nacija počinju u Dablinu, pošto će u subotu gostovati Republici Irskoj, a tri dana kasnije na Vembliju čekaju Finsku.


tagovi

Engleskareprezentacija EngleskeLiga nacijaKol PalmerOli VotkinsFil Foden

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara