Komentari na vest

Kante pred povratkom u London za 23.000.000 evra

И

И

pre oko 2 meseca

Neka ga dovede Arsenal i onda uvek ima ko da igra pores Rajsa. Ako je povredjen Parti, valjda nije i Kante u isto vreme, veće su šanse 😃 Uz dužno poštovanja Vest Hema, još uvek je to igrač više klase.
Z

Zvezdas1989

pre oko 2 meseca

Da je Lester pametan da ga vrati
P

Peki30

pre oko 2 meseca

Kante je idealan za ove turnirske sisteme poput EP, SP ili liga šampiona, gde je izdominirao kad je Čelsi uzeo zadnju LŠ, dakle gde se odigra par mečeva, ali za gladijatorsku Premijerligu od 38 kola, ne može on to, ne može telo izdržati, nije sastavio 5 mečeva u nizu zadnjih 3 godine. Kad je u formi, što je retko i dalje profesor za ove klince Enca, Kaiseda i slične
G

Gost13

pre oko 2 meseca

Godine su sada problem to je realno. Secam ga se u Lesteru kad je pojeo sve veznjake u ligi svih tih 38 meceva. Ali dobro i sada moze biti koristan i te kako.
.

....

pre oko 2 meseca

Opasan igrač samo što je sklon povredama. Greota je da propada u onoj amaterskoj ligi u kojoj mitrović od 20 kila viška i kondicijom za 10 minuta da 30 golova.
U

Urgh

pre oko 2 meseca

Pa nece nigde napredovati, covek broji sitno do penzijda je pametan da istrpi jos jednu sezonu kad je vec otisao, da ih omlati jos malo i onda da uzme da igra na nekom nizem nivo, za manje pare, gde je njemu i porodici lepo za zivot.. eh da sam na njegovom mestu :)
j

joksejf

pre oko 2 meseca

Nista od ovog Posla Arapi ne zele da ga puste a i Kante nigdje nece dobiti ugovor kao sto ima u Saudiji
С

Страшну екипу

pre oko 2 meseca

Има вест хем још ако дође канте лагано би могли давзаврше међу прва 4.. Кад све то посложи лопетеги биће јако занимљиво..