Komentari na vest

Kanjizares veliča Kurtou: Maradona među golmanima

S

Suludi Milojko

pre oko 5 sati

Ne volim Real Vardrid nimalo, ali Kurtoa nema premca. Daleko je najbolji golman. Pa pola titula je on Realu doneo. Posle sudija nazasluzniji je u Realu.
G

Gost26

pre oko 8 sati

Sigurno u poslednjih 5 godina, prava je macka na golu. Posebno dobro brani nogom vec prazan ugao u situaciji kada mu igrac dolazi sa krila ili iskosa u situaciji jedan na jedan. Kada ide sut logicno u kontra stranu, tu brani nogom maestralno. Kako onako skine nogom to ne znam. Ja ono nisam video kod drugih golmana. Noyer ima tu slicnosti za te situacije. U Refleksima odbijanjca i to Kurtoa opet bolji. Noyer je bio top pre, nije imao konkurenta na pocetku u Bajernu i narednih 5,6 godina.. Za mene licno Bufon svih vremena jos taj nivo fudbala u Kalcu od 2000 pa i malo ranije,ali recimo od tada konstantan do 2019. To je bila najjaca liga na svetu samo se sutiralo na gol. Piter Ceh kao da na golu stoji neko ko je veci od samog gola. Ceh i Bufon top 1 ako moze.
n

n1dza

pre oko 9 sati

odaklje Kanjizaresu 54 godine.... roknucu se
g

gorostas

pre oko 9 sati

bolji je ciroki jovanovic i saso lukic desetka i kalabic dribler liverpula
H

Hazard

pre oko 9 sati

Nebitno ko za koga navija, siguran sam da smo svi 100% sigurni da si ti bolestan i da ti treba pomoc.
N

Nebitan10

pre oko 9 sati

Kanjizares 54 godina :O
F

Forlan

pre oko 9 sati

Kurtoa je u Belgiji treći najbolji golman svih vremena posle Prudoma i Pfafa
P

Problem kod

pre oko 10 sati

Realovih fudbalera jeste što su svi vrhunski, tipa Benzema je sigurno u TOP10 centarfora ikada koji su igrali, ako ne i u TOP5, ali pošto je igrao sa Ronaldom, Di Marijom, Bejlom, pošto je u veznom imao Krosa i Modrića nekako kao da nije toliko dobar. Sada evo Vinisijus, realno brutalan igrač, samo gleda napred, napada, ima dribling, šut, rešio finale LŠ i opet ga neki porede sa onim škart om od Rafaela Leaa, a onaj lukav iz Milana ne bi mogao za U21 Reala da igra. Ali zato i jesu najveći klub ikada u sportu.
3

303

pre oko 8 sati

Cuj možda i u top 5.Možes iz topa nabrojati 10 boljih centarfora.Ronaldo,Puskas,Romario,Van Basten,Suarez,di Stefano,Ibrahimovic,Levandovski,Raul,Anri
@

@303

pre oko 8 sati

Prvo, Anri nije napadač nego krilo. Drugo, od Ibrahimovića je duplo bolji, čuj Ibra, lik je u Svetu napadača u šeširu kao Zvezda u LŠ. Treće od Raula je isto bolji. Puškaša i Pelea nisam gledao, pa ne mogu da tvrdim, kao ni Di Stefana, ali od Bastena je zasigurno učinkovitiji, sa boljom karijerom i konstantniji je daleko. Sa Suarezom je mrtva trka, stavio bih Suareza ispred, ali Benzema je Realu doneo jednu neverovatnu LŠ, tako da posle toga su mi ipak tu negde. Nazario je ispred svih, on je definitivno broj 1, CR7 je drugo mesto, negde tu u priču bi mogao i Ševčenko, ali Benzema je svakako bar za priču o TOP5.