Komentari na vest

Kangina napredna statistika: I na polovini četvrte decenije je majstor za srpske terene

C

Comi81

pre oko 1 sat

Ovaj ima minimum 40 ali i dalje je dobar igrač ...
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 sat

Za Dalsija je tata, a ako Krunić i dalje nastavi ovako da igra, i za njega je tata. Pusti ti ima pogrešnih pasova, i drugi imaju pogrešne pasove koji su nas skupo koštali pa nisu stavljeni na giljotinu na svim portalima kao Kanga. Kada je lopta kod Kange u nogama meni to najfudbalskije izgleda nego kada je kod bilo kog drugog igrača, možda se nisam najbolje izrazio ali ste svi shvatili šta sam hteo da kažem.
M

Manjaca

pre oko 1 sat

Obavezno u startnih 11 i u evropi!!
£

£

pre oko 2 sata

Malo je to, ipak nije mogao u tim kola. Za Zvezdu vaze posebna pravila, a jedno od njih je - nistu igraci Partizana, znaci ne mogu u tim kola. Jer da jesu, cim sastave 3 vezana pasa, bili bi u timu kola.
R

Realantip

pre oko 2 sata

Zvezdina legenda novijeg doba! Gol protiv Krasnodara jedan od najljepsih i najvaznijih u istoriji kluba!!!
Ј

Јосиф

pre oko 2 sata

Какав перфидан текст,као хвалимо га а уствари камено како броји задње дане у клуб.Зато сум Круниќ и Спајиќ у две утакмице ЛШ урадили више кардинални грешка него Канга за 200+ утакмица!
i

iskustvo

pre oko 3 sata

pomeriti ga na Mirkovu pozicju
M

Miloje dunster@Iskustvo

pre oko 2 sata

@Iskustvo - pomeriti njega sporog, koji je zašao u petu deceniju, na Mirkovo mesto je građa za novu hit-komediju i za kultni strip parodiju "Alan Ford"! Neka ga ona neznalica trener stavi da igra u Monaku i protiv Barse, pa nek se smeju ljudi na Tik-toku i Jutjubu!
K

Komedija

pre oko 3 sata

Mnogo mu tesko da bude najbolji pored slabe lige.
z

znaci

pre oko 3 sata

da je iznad kvaliteta ove lige sto opet znaci sta!?
D

Deku maky

pre oko 3 sata

Kanga vise nije za izbiljan fudbal,to sa I'm t je bilo ocekivano, ali sad od njega ,Kataija,Rode,I Radonje reci da migu duze od 15 min.ozbiljnog fudbala moze samo amater I laik da kaze . Cemu sad tekstovi o njemu? Treba pohvaliti Dalsia-igrao je najbolje od dolaska u klub.
P

Prcko33

pre oko 3 sata

Ne valja Kanga a valja Dalsio 😁 jao legendo , sta ti gledas ? Kanga je Pirlo za Dalsio-a , to je tolika razlika da je smijesno porediti ta dva igraca!
g

gostinjo

pre oko 3 sata

Neka Krunic moze da doprinese
П

Пеђа РС

pre oko 3 sata

Свака част Канги, нећу ништа да му оспоравам. ИМТ је једно, ЛШ је нешто друго. Родић, Катаи, Канга - мислим да је вријеме за златни сат на крају сезоне. Л. Илић је погубљен сваки пут, Радоњић је засад разочарање исто. Прегломазан је кадар, на колико год фронтова играли и самим тим ми не можемо да се уиграмо, док се свима од њих 30 дају минути. Искристалисати 20-ак играча + пар омладинаца. Ми ћемо лигу освојити и без горепоменутих, џаба одузимају минуте.
Р

РСС

pre oko 3 sata

Ваљда: "на прагу пете деценије", још једна па 40.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Bez obzira na sve njegove mane i godine ja bih ga stavio u prvu postavu protiv Monaka, ne igra Ivanić probati igrati sa tri centralna vezna i dva brza i probojna krilna Silasom i Milson om bez Olajinke mislim da bi Kanga svojim precizni dijagonalama ili pravovremenim pasovima u prostor iza odbrane Monaka omogućio Silasu i Milsonu da igraju svoju pravu igru i pokažu se u pravom svetlu odnosno pokažu zašto im je tolika vrednost na tržištu.
j

joleee

pre oko 4 sata

kejlor ganga!
r

retobg

pre oko 4 sata

kao bure na terenu gledam. nega gledam dalsija,,,ovaj otekao kao bubar ne može da diše više... kanga po meni ispod proseka igrao, dalsio najbolju u prvom poluvremenu
C

Carovnjak

pre oko 4 sata

Za 38 mozda 39 godina klasa za nasu ligu
L

Lalegale

pre oko 4 sata

Sjajni Kanga
H

Holse

pre oko 4 sata

Bitno da je krunic za ligu šampiona,čovek kriv za oba poraza..toliko je dobar da ga ni za moćnu bih repku ne zovu..
Г

ГостГост

pre oko 4 sata

После утакмице са Бенфиком сам одмах схватио колико нам је недостајао. Колико год да је физички инфериорнији од неких других наших играча, ти други имају тако слаб карактер и одмах скидају гаће пред противницима да нам је Канга неопходан.
Š

Šotra

pre oko 5 sati

Za domaće terene da, u evropi nema šta da traži. Jako spor za moderan fudbal
b

bosko2020

pre oko 5 sati

Apsolutno se ne slazem. Upravo je on trebao biti u Ls ,mozda i samo mozda onda ne bi ni izgubili od Benfike na glupostima. Ima dovoljno kvaliteta za pasove unapred. Kvalitetniji od Dalsia i Ilica nek je Ilic nesto ofanzivniji.

Usput

pre oko 4 sata

Nema on šta na toj poziciji da bude brz, uostalom nije da je Krunić antilopa... Ja bi lično voleo da ga još gledam u LŠ, pogotovo sad kad imamo brze krilne igrače, Kanga sa svojom Pirlovskom dugom loptom može ne samo da iznese loptu iz pritiska na poslednju liniju,nego i da otvori opasnu kontru. Jedini razlog što Kanga ne može da igra Evropu je taj što Milojević traži nešto drugo od veznih igrača,ako obratite pažnju primetićete da su svi centralni vezni igrači u zvezdi istih karakteristika osim Kange.
g

gost031

pre 29 minuta

Za Krunića i Dalsija je doktor lično!
Н

Никола754

pre oko 5 sati

Није на половини него на крају
t

tgnfnfrgtnfg

pre oko 5 sati

on i taribo vest vrsnjaci
2

2305

pre oko 4 sata

li adi
S

Sky888

pre oko 5 sati

Ne zna niko koliko ima godina…
S

Sunking

pre oko 4 sata

Ne zna ni on tačno