Komentari na vest

Kalafjori molio da ga puste, Bolonja ostaje bez još jednog kapitalca, Arsenal plaća 40.000.000 evra

I

Internazionale

pre oko 2 meseca

Borba za opatanak zivi bili pa videli....sreca ce biti ako ostanu u ligu.
T

Televizor

pre oko 2 meseca

Tuzna je italijanska liga, kada bi gledali kvalitet, infrastrukturu i namestanje, Seria A je na petom mestu.
K

Koliko je

pre oko 2 meseca

Italijana uspjelo u Engleskoj ZERO Ne računam Zolu jer čelzi je tada bio prosjecna ekipa
H

HalaMadrid579

pre oko 2 meseca

Žoržinjo jedno vreme u Čelsiju

Prepoznator

pre oko 2 meseca

Izuzetak koji potvrđuje pravilo.
п

прц

pre oko 2 meseca

HalaMadrid579 Жоржињо је Бразилац, у овом случају нема везе што игра за Италију
T

Tln

pre oko 2 meseca

Kaziragi, Viali, Di Kanio, Di Mateo....a nije ih puno ni igralo u engleskoj
S

SilvioB.

pre oko 2 meseca

Za Bolonju, ne znam da li treba da žali zbog ugovora sa Bazelom, jer i Bolonja bez velikih ulaganja dobija pet puta veći iznos. Ali Roma treba da tuži i traži odštetu od svih ljudi koji su bili sportski direktori od 2015. do danas. Toliko propuštenih prilika i neprepoznatih talenata puštenih za minimalan ili nikakav novac.
L

Lago di Como

pre oko 2 meseca

Koliko mogu da vidim po stranim portalima ovi su najmanje zainteresovani za klasičnog napadača, bukvalno sve pozicije se pominju golman, odbrana, vezni red, krila, a o klasičnom napadaču ništa, a treba im kao hleb nasušni. Ne znam dal to ne vide ili se uzdaju u onu prevaru Haverca da će sa njim na poziciji devet osvojiti titulu stvarno ne znam, ali pod hitno im treba klasična devetka od preko 1.85 koji će moći da rešava te manje utakmice i kad protivnik stane u dupli blok, jer su tu gubili titule i opet će ako se tu ne pojačaju ......

elmagico

pre oko 2 meseca

sta ce im napadac??? Platili su Jesusa i Haverca zajedno oko 120, pokriveni su napred
Ц

Ц

pre oko 2 meseca

Гурати Хаверца као на нападача је злочин против фудбала!

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Arsenal ubedljivo najviše gola dao prošle sezone po čemu su zaključio da im treba napadač kad kod njih svi daju golove

Mali peca

pre oko 2 meseca

Za Bazel strasan poso , dok za Bolonju los kakav je mogo da bude , tih 50 % im je velika greska .

elmagico

pre oko 2 meseca

pa mogli su lukavi da budu, Arsenal plati 10m transfer + 30m bonus (aktivira se cim odigra jednu utakmicu) i resen problem ☝️🤓
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Taman da nam neko upadne ako se povredi Saliba il Gabriel , Kiwor nije taj kapacitet
R

Realist77

pre oko 2 meseca

Eto njega nazad u Italiju, Juventus/Inter kroz dvije sezone, iako je mlad, potencijal i vec je pokazao kvalitet, cinjenica je da se rijetko koji Talijan snadje dalje od Italije, Verratti i Jorginho su jedini izuzeci, vecina ih kad odu dozive ozbiljnu igracku stagnaciju.
I

Inzaghi

pre oko 2 meseca

Italijani i britanska ostrva prosto ne idu zajedno. Vratiće se kao i svi pre njega za godinu, dve najviše, prvo na pozajmicu pa onda neka smešna prodaja. Već viđeno više puta.
T

TD

pre oko 2 meseca

Zola? Di Kanio? Di Mateo? Vijali? Karbone? Kudicini? Ravaneli? Da si napisao obrnuto, to bi bilo razumljivo.
A

Adams

pre oko 2 meseca

Kad ti klub nema para za vrhunskog igraca i ostaje ti ovako samo da cvilis da drugi ne uspiju pa da se nadas da ce propasti da ga daju Milanu za dzabe a da opet bude dovoljno dobar. A kako Italijanima ne ide Engleska dovoljno govori Di Mateo i Zola legende Chelsea.
I

Inzaghi

pre oko 2 meseca

Daću ti Zolu, jedina svetska (Italijan) koji je napravio karijeru u Engleskoj, Ravaneli otišao mator i odigrao jedva 2-3 sezone, Di Kanio daleko bolje igrao na čizmi nego na ostrvu, Di Mateo igrao za Italiju vrlo malo, nije svetska klasa, Carbone mislim nikad nije igrao za A tim Italije, daleko od svetske klase. Cudićini da nije bila ona povreda Čeha ne bi sakupio ni 100 nastupa za Čelzi, al ajde da kažemo da je napravio nešto u Engleskoj.
I

Inzaghi

pre oko 2 meseca

A evo iz glave igrači koji su se vratili u Italiju ili otišli negde posle 1 ili 2 sezone: Akvilani, Makarone, Koradi, Ranokija, Makeda, Rosi, Materaci, Gatuzo (rendžers), Skamaka, Osvaldo, Borielo, Baloteli (3 sezone), Berti i Dino Bađo, doduše isto matori otišli.
T

TD

pre oko 2 meseca

Jeste malo sutra Di Kanio daleko bolje igrao u Italiji nego na Ostrvu. Di Mateo je za Italiju igrao 34 puta, to nikako nije vrlo malo. Kudićini (ne Cudićini) je u taj klub dosao mnogo pre Ceha i branio je za njih dok ovaj nije dosao. Svi oni su tamo ostavili kakav-takav trag, a ti kako hoces...
b

beli007

pre oko 2 meseca

Odličan posao Arsenal 👏
H

Hali92

pre oko 2 meseca

White Timber Saliba Gabriel Calafiori Zinc Tomi top odbrana verujem da je Kiwior sad visak Arsenalu treba jedan veznjak spic i desno krilo da menja Saku i onda imaju tim koji moze uzeti titulu
P

Promptno resenje

pre oko 2 meseca

Benaser, Jovic, Selemekers? :-D
f

fuad787

pre oko 2 meseca

Umjesto desnog,bolje im je lijevo krilo da dovedu, da sve karte bace na Wiliamsa, covjek je bio najopasniji igrac prvaka Evrope , jer Trosard se pokazao kao dobar dzoker da ulazi,kad pocne nije to to, Martineli takodje nije to ta klasa pokazao je prosle godine.