Komentari na vest

Kako je moguće da najbolja liga ima najgore sudije u Evropi?! Tri greške na jednom meču, što je mnogo - mnogo je (VIDEO)

I

Imamo mi jednog

pre 5 meseci

Takvog koji otima bodove,samo on nije do sada oteo 7 nego deset i smesten je u Humskoj 1.
h

hahahahahaaa

pre 5 meseci

ako ti je lakse da lazes sebe da bi mogao da podnese svoj klub i da opravdas sto imate gospodara...
И

И

pre 5 meseci

Najludje od svega je kad gledaju Var iz 100 uglova, osim iz onog koga treba. Ili kad gledaju situaciju koja je manje sporna u istom napadu i zanemare najsporniju. Tipa utakmica Njukasl-Arsenal, kad je pao onaj smešni gol, ljudi imaju čistu situaciju da ga ponište jer Žoelinton sa obe ruke skače Gabrijelu na ledja, a oni umesto toga gledaju da li je lopta izašla i to iz nemogućeg ugla da se to utvrdi i gledaju da li je ofsajd. Totalno odsustvo logike i inteligencije pre svega.
L

Luzerpul

pre 5 meseci

Tako su i Liverpulu poklonili titulu 2019 godine. Svasta su sudili protiv Citya da bi Luzerpul uzeo titulu. Verovatno ce opet protiv Citya svasta svirati da bi drugi uzeli titulu. Ne isplati im se da City veze 10 titula. Jer ce biti dosadna kao Bundesliga.
a

aldeles

pre 5 meseci

Druže te sezone je Siti imao 18 bodova manje od Liverpula, a na polovini sezone i više o toga?! Ako se protiv nekoga ne sudi u PL to je onda Siti pa 10 mesta prazno. A Liverpul neće biti šampion ove godine, jer nema taj kapacitet, sve i da mu sudi lično Klop. Ako ne bude Siti, biće Arsenal. Malo manje mržnje molim.
G

Gejčester

pre 5 meseci

Tek da ne pominjemo krađe Gejčestera kroz godine. Dobro je da je bar sa tim gotovo (za sada).
к

комисија

pre 5 meseci

Шта све нећу прочитати,Ливерпул још на паузи због короне имао 20 бодова више од Ситија и баш толико бодова им обезбедиле судије?
K

Karlach

pre 5 meseci

@Gejčester, nadam se da nemaš više od 12 godina sa takvim komentarom. Iskreno se nadam.
L

Luzerpul

pre 5 meseci

@Aldeles Ponistili su Cityu jedno 10 golova tad zbog nekih debilnih razloga. Pa 6 kola ti je dovoljno da sudis protiv Citya,a za Liverpul pa da imas 18 bodova vise od Citya. Racunaj i sam.Nikog ne mrzim inace.Nisam ni ocekivao da ce navijac Liverpula biti realan. Kod vas je to nemoguce. Sad ocekujem jos ove balvane navijace Liverpula da lupaju minuse jer ih to boli i to im leci komplekse ako puste komentar naravno.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 5 meseci

Još pre 4-5 godina sam na ovom sajtu nekoliko puta napisao da su sudije u Engleskoj ligi ubedljivo najgore sudije u Evropi.
A

A sta su tek

pre 5 meseci

Onfa nase sudije ako su u Engleskoj najgore.
R

Realna priča

pre 5 meseci

Svako kolo oštwte ponekog. Manje više. Najviše oštećen Liverpul za sada.
T

Trololo

pre 5 meseci

Ocigledno nisi video sve odluke koje su isle protiv Junajteda.
t

teste

pre 5 meseci

A ja mislim da zajedno niste gledali utakmice upravo pomenutog Vulverhemptona ali i Arsenala. Dva tima koja su masakrirana.
R

Realna priča

pre 5 meseci

Vulvsi-ma i United-u ne bi mnogo značilo, dok bi Liverpul bio prvi ba tabeli. To je moguća direktna razlika da li će biti titule ili ne, u nekoj neizvesnoj završnici recimo.
@

@realna prica

pre 5 meseci

Mnogo glup lik komentira nesto sto mu ne ide. Cuj Liverpool bi bio prvi, a Arsenal masakriraju svako drugo/trece kolo. Druze uozbilji se. Sportski pozdrav!
T

Trololo

pre 5 meseci

Junajtedu ne bi znacilo? Ok, nedosudjen penal za Vulse, to stoji, sta je sa cistim penalom protiv Totenhema, pri rezultatu 0:0, penalom protiv Arsenala, gde Gabrijel rvacki rusi Hojlunda pri rezultatu 1:1 (dok recimo Siti dobija penale za dosta manje protiv Junajteda i Celzija), penal protiv Palasa, pri rezultatu 1:0 za Palas i 20ak minuta do kraja? Ponisten gol protiv Brajtona, iako se ne vidi kristalno jasno da li je lopta izasla (dok se npr Njukaslu to priznaje)? Bilo je jos situacija, da ne nabrajam. I onda neko kaze ne bi znacilo Junajtedu. Pa samo penal protiv Arsenala da je bio, Arsenal ne bi bio prvi, a Junajted bi imao 3 boda vise, ali ok. Liverpul je isto bas mnogo ostecen, ali Junajted ubedljivo najvise. Arsenal je najvise ostecen protiv Sitija, ali je tu utakmicu pobedio, pa se nije digla tolika frka. Siti ubedljivo najbolje sudjenje ima, sve zivo im poklanjaju, od penala, do oprostenih crvenih i zutih kartona.
K

Klop

pre 5 meseci

Poništiti sezonu ako ne budemo prvaci.
C

Coda 17

pre 5 meseci

Glume debile i neku bitnost. Oni pametni, a svi ostali glupi. Tipično englesko ponašanje
U

Ubice te mrznja

pre 5 meseci

@Coda 17 ni sam ne znas zasto ih mrzis ali ajde da ih mrzis. Gledas njihovu ligu,a mrzis ih.Cudno ne gledas Rusku ligu posto njih volis. Pustite komentar i ocekujem da lupas minuse.
G

Gost RS

pre 5 meseci

Au koliko si ograničen. Ne voliš Engleze pa odmah=voliš Ruse? A ko voli Engleze u svijetu? Kolonijaliisti koji su izgradili imperiju na ugnjetavanju i otimanju. A danas gdje god se pojave na utakmicama i festivalima najgora su stoka. Imaju najjaču ligu jer se najveća lova vrti,al kakve veze ima to sa Rusima?
U

Ubice te mrznja

pre 5 meseci

@Gost RS Ogranicen si covece. Gledas nesto sto mrzis iz dna duse.Jedes hranu sa zapada.Imas telefon sa zapada,Koristis laptop i komp sa zapada. I opet mrzis zapad. Ides da radis na zapadu,a mrzis ga. To se zove dvolicnost druze.
p

pajserr

pre 5 meseci

Čuj ovog genijalca, pominje komp i telefon koji se sklapa u Kini, čipovi sa Tajvana. Kakve veze zapadni proizvodi imaju sa njihovim moćnicima koje niko ne voli pa čak i njihovi građani i engleskim ponašanjem.
U

Ubice te mrznja

pre 5 meseci

@Pajserr Dzabe menjas nickove.Opet se vidi da si ogranicen.