Komentari na vest

Kako je lepo videti Ronaldinja u Barsinom dresu, čak i kad samo reklamira novi (VIDEO)

0

01

pre oko 2 meseca

koliko je Barsa propala da im igraci jedu pastetu i paradajz na Kamp Nou nema Laporta ni za sedvaju da im da hahaha
N

NR

pre oko 2 meseca

Steta sto je umrljao sa zatvorom i glupostima ime ali je legenda.
Р

Роналдињо

pre oko 2 meseca

Задњи фудбалски умјетника, због његових потеза су се чекале утакмице, не само дербији са Реалом и мечеви Лиге шампиона, него и "мале" утакмице шпанске Примере. Данас не видим такве играче који играју ван шаблона.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

"...svetu je podario jednu od najboljih i najatraktivnijih IGRI i poteza u istoriji sporta" Neverovatno. Al' tako je to kad se prima preko veze.
x

xxxx

pre oko 2 meseca

Ne prevode sami tekstove nego samo copy-google translate-paste.
P

Paulo

pre oko 2 meseca

Kakav je to genije i madjionicar bio najbolji ikada koji je krocio na fudbalskim terenima u tim godinama dok je igrao za Barsu niko mu nista nije mogao sa kakvom lakocom je izvodio poteze kao da se sprdao.
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

Visca Barca visca Catalunya
m

milo123

pre oko 2 meseca

ne znam zasto mi je Barselona uvek bila tako antipaticna. Sto zbog boja dresova, sto zbog svih stvari koje su im se namestale. Ovaj dres mi je posebno uvek bio odvratan, kao i onaj neki zlatni iz vremena kad je Saviola igrao. Isto je i sa Realom da se razumemo. Realno oni fluoresentni su mi najmanje gadni bili.
T

TD

pre oko 2 meseca

Kako to mislis, nije se proslavio u Milanu? Tacno je da nije bio na nivou igara iz Barselone, ali, u svojoj drugoj sezoni u Milanu je bio najbolji asistent u italijanskoj ligi tako da se slobodno moze reci da je Dinjo i dalje zario i palio.
k

keld

pre oko 2 meseca

dres je odron !
z

zoki12

pre oko 2 meseca

Kao i ti.