Prinstscreen (Twitter FCBarcelona)
Prinstscreen (Twitter FCBarcelona)

Kako je lepo videti Ronaldinja u Barsinom dresu, čak i kad samo reklamira novi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.24. | 14:39

Katalonci predstavili novu opremu, napravljena je u čast prve u klupskoj istoriji

Neuspešnu sezonu imala je Barselona u rezultatskom pogledu, ali je svetu predstavila Lamina Jamala i tako navijačima Blaurane dala nadu da bi u liku 16-godišnjaka mogli da dobiju novu klupsku ikonu i uzdanicu za dugi niz godina. Nadaju se na Kamp Nou da će dolazak Hansija Flika biti pun pogodak, a da li je to tako počećemo da saznajemo od 17. avgusta kada će četvorostruki šampion Evrope gostovati Valensiji u prvom kolu Primere.

Na oko mesec dana pred start sezone katalonski gigant predstavio je novi dres, a u ulozi promotera našao se niko drugo do Ronaldinjo. Legandarni Brazilac je od 2003. do 2008. godine nasupao za Barselonu i osim brojnih trofeja koje je osvojio za tih pet godina, svetu je podario jednu od najboljih i najtraktivnijih igri i poteza u istoriji sporta. Kasnije se nije proslavio u Milanu, a već posle 30. godine počeo je da kuburi s čestim povredama. Sada se fotografisao u dresu Basrelone za sezonu 2024/25 i zaključak je da ga je lepo videti čak i kada samo promoviše dresove.

Izabrane vesti

Planovi Barselone su da ponovo poveže sadašnje navijače sa legendama prošlosti, odvede navijače na putovanje, približi ih DNK kluba i to baš u trenutku kada Barsa slavi 125 godina postojanja - Novim dresom Barsa se vratila klasičnom iz 1899. godine kada je klub osnovan.

Jednostavan dizajn od dva panela u plavoj i crvenoj boji nosiće igrači vicešampiona Španiješpanske zvezde sledeće sezone, naglašavajući dugo, uspešno nasleđe tima. Od bivših igrača su u promociji dresa učestvovali i Andres Inijesta, Karles Pujol, Hristo Stoičkov, a od trenutnih Lamin Jamal, Robert Levandovski, Pedri, Gavi i Pau Kubarsi.



tagovi

BarselonaRonaldinjo

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara