Komentari na vest

Kako je bilo '81. na Meaci: Katastrofalan teren, Bata Stanetovo iznenađenje, majstorija Kasoa

s

sasha2838383

pre oko 1 sat

uvek ista zbirka bajki o sfrj fudbalu: sudije, kisa, otrovani, visoka trava, losa atmosfera, svadja oko premija i na kraju nisu imali srece. A u stvari uvek slabiji. U svom sportu brukajte se koliko i kako hocete, ali druge sportove ne uzimajte u usta ni da se poredite a ne da ih omalovazavate da bi opravdali svoje neuspehe.
F

Fici

pre oko 2 sata

Nadam se da ne gtrsim da Dule Savic nije igrao revans i komentar na tu loptu koja se posle prečke šetala gol linijom "da je tu Savic i lopti i odbranu bi ugurao u gol"
H

Haahahhhahahahahhaa

pre oko 2 sata

centar nece prelaziti mucenici

Ујка Житко ПФК

pre oko 3 sata

1980.god bilo plakanja sa splicanima na pecurkani!😂😂😂😂
P

Pixy

pre oko 3 sata

Derbi nakon 5.oktobra je pokazao da ste udbaški klub.
T

Tln

pre oko 2 sata

To je ono sto vi pamtite, uvijek ste bili mali lokalni klub i to cete i ostati.
C

Cika Vlasta

pre oko 3 sata

Secam se te utakmice kao da je juce bila. Zvezda je tada po kvalitetu igraca bila bolja od Intera i imala sjajnog, gospodskog trenera koji je savrseno znao fudbal i mogucnosti svojih igraca. Inter je dobio samo na "italijansku skolu", besprekornu odbranu i "premazanost" sa kojom su igrali. Secam se da je komentator (Vladanko Stojakovic li bese) stalno grdio "italijanske profesionalce" koji su pravili takticke faulove, provocirali kad sudija ne gleda i uopste ostavili jedan jako ruzan utisak. I danas mi je gorko u ustima kad se setim kako je Zvezda tada stavila Inter u dzep i kako ga i pored toga nije izbacila ...
P

Pixy

pre oko 3 sata

Tada smo imali igrače, koji mogu da trče i pariraju 90 minuta svakom protivniku.
Ч

Чокот

pre oko 1 sat

Реванш је био прва Звездина међународна утакмица коју сам гледао уживо. Сви су били разочарани после меча, веровало се у пролаз. Имала је Звезда одличан тим, без обзира што је те сезоне Дуле Савић био у војсци. Иначе, у првом мечу, после дивљачког старта Алтобелија (није ни "пожутео"), Стојановић је морао да напусти игру. Заменио га је, у том тренутку 18-огодишњи Горан Живановић (сада, нажалост, покојни) и сјајно бранио до краја утакмице.
П

ПРОДЕЏИ

pre oko 4 sata

А НИЈЕ ВАМ ВАЉО КАСО
П

Професор Талтомар

pre oko 2 sata

Бриљантно! Разбио си монотонију. Само још да ниси писао свим великим словима. Ал'ајде.
G

Gosty

pre oko 4 sata

Jel neko gledao tu utakmicu, da li je Zvezda imala prilika za gol i prolaz dalje ?
n

ng

pre oko 4 sata

u drugoj utakmici samo ta precka jankovica i nista vise,zabari posle gola ugusili utakmicu
P

Prdoje

pre oko 1 sat

Ja sam gledao ove utakmice, mislim da je u prvoj utakmici altobeli udario Živanovića
0

023

pre oko 4 sata

Istojijsku i simboličku veličinu Zvezde u fudbalu pokazuje činjenica da ovakvih priča i mečeva sa velikanima evropskog fudbala ima više nego svi balkanski klubovi zajedno. Naupitno, najveći fk Balkana.
S

Ssl

pre oko 4 sata

I mnogo šire. Jedini klub sa ovakvom istorijom koji nije iz Zapadne Evrope. Svaka čast Steaui, ali veći smo i od njih i mnogih drugih, sa istoka i zapada.