Komentari na vest

Kako je bilo '81. na Meaci: Katastrofalan teren, Bata Stanetovo iznenađenje, majstorija Kasoa

P

Pedja557

pre oko 1 sat

U to vreme se igrao drugaciji fudbal, nije za poredjenje. Mi ne mozemo da ispratimo brzinu i jednostavnost brze tranzicije do gola evropskog fudbala. Zato ne prelazimo centar i vracamo loptu golmanu. Da li je do nasih trenera ili taktike, mogu strucniji od mene da objasne.
G

Gost Djape

pre oko 2 sata

Dosta toga su rekli istinu, ali da su samo onda sudije navlacile za zapadne timove nije istina, pa u prosloj utakmici protiv Benfike nece sudija ni da proveri da li je bio penal za Zvezdu, cemu var, cemu objektivnost. Celu utakmicu navlaci na njihovu vodu, sasvim dovoljno za tako jaku ekipu da iskoristi sansu. Takodje mislim i usudio bi se pre utakmice da kazem, da Zvezda ima velike sanse ako bude od pocetka krenula cvrsto, bez straha, i respekta, imamo brz tim sa dosta cvrstom odbranom i sredinom terena, jeste da se uigravaju u hodu, sli vec se vidi napredak. Ko uzme sredinu terena taj dominira utakmicom, zato ne dozvolite prljavim italijanima da vas sabiju u sesnaesterac. Idemo momci, pokazite svima koji u vas sumnjaju da ste i vi satkani od vrsnog materijala.
s

sasha2838383

pre oko 4 sata

uvek ista zbirka bajki o sfrj fudbalu: sudije, kisa, otrovani, visoka trava, losa atmosfera, svadja oko premija i na kraju nisu imali srece. A u stvari uvek slabiji. U svom sportu brukajte se koliko i kako hocete, ali druge sportove ne uzimajte u usta ni da se poredite a ne da ih omalovazavate da bi opravdali svoje neuspehe.
A

Augentaler Auman

pre oko 1 sat

Bari 91
F

Fici

pre oko 5 sati

Nadam se da ne gtrsim da Dule Savic nije igrao revans i komentar na tu loptu koja se posle prečke šetala gol linijom "da je tu Savic i lopti i odbranu bi ugurao u gol"
H

Haahahhhahahahahhaa

pre oko 5 sati

centar nece prelaziti mucenici

Ујка Житко ПФК

pre oko 5 sati

1980.god bilo plakanja sa splicanima na pecurkani!😂😂😂😂
P

Pixy

pre oko 5 sati

Derbi nakon 5.oktobra je pokazao da ste udbaški klub.
T

Tln

pre oko 5 sati

To je ono sto vi pamtite, uvijek ste bili mali lokalni klub i to cete i ostati.
C

Cika Vlasta

pre oko 6 sati

Secam se te utakmice kao da je juce bila. Zvezda je tada po kvalitetu igraca bila bolja od Intera i imala sjajnog, gospodskog trenera koji je savrseno znao fudbal i mogucnosti svojih igraca. Inter je dobio samo na "italijansku skolu", besprekornu odbranu i "premazanost" sa kojom su igrali. Secam se da je komentator (Vladanko Stojakovic li bese) stalno grdio "italijanske profesionalce" koji su pravili takticke faulove, provocirali kad sudija ne gleda i uopste ostavili jedan jako ruzan utisak. I danas mi je gorko u ustima kad se setim kako je Zvezda tada stavila Inter u dzep i kako ga i pored toga nije izbacila ...
P

Pixy

pre oko 5 sati

Tada smo imali igrače, koji mogu da trče i pariraju 90 minuta svakom protivniku.
Ч

Чокот

pre oko 4 sata

Реванш је био прва Звездина међународна утакмица коју сам гледао уживо. Сви су били разочарани после меча, веровало се у пролаз. Имала је Звезда одличан тим, без обзира што је те сезоне Дуле Савић био у војсци. Иначе, у првом мечу, после дивљачког старта Алтобелија (није ни "пожутео"), Стојановић је морао да напусти игру. Заменио га је, у том тренутку 18-огодишњи Горан Живановић (сада, нажалост, покојни) и сјајно бранио до краја утакмице.
C

Cika vlasta@

pre oko 2 sata

Inter je godinu dana ranije bio prvak u Calciu. Italija je od te utakmice do 90-ih imala 5 finalista LŠ, njihova reprezentacija 1982 uzela titulu prvaka svijeta (gdje su mnogi igrali za neroazure), a vi g.Vlasta govorite da je ta generacija CZ bila bolja od Intera! Malo realnosti, ovo su ozb teme.
П

ПРОДЕЏИ

pre oko 6 sati

А НИЈЕ ВАМ ВАЉО КАСО
П

Професор Талтомар

pre oko 4 sata

Бриљантно! Разбио си монотонију. Само још да ниси писао свим великим словима. Ал'ајде.
G

Gosty

pre oko 6 sati

Jel neko gledao tu utakmicu, da li je Zvezda imala prilika za gol i prolaz dalje ?
n

ng

pre oko 6 sati

u drugoj utakmici samo ta precka jankovica i nista vise,zabari posle gola ugusili utakmicu
P

Prdoje

pre oko 4 sata

Ja sam gledao ove utakmice, mislim da je u prvoj utakmici altobeli udario Živanovića
0

023

pre oko 7 sati

Istojijsku i simboličku veličinu Zvezde u fudbalu pokazuje činjenica da ovakvih priča i mečeva sa velikanima evropskog fudbala ima više nego svi balkanski klubovi zajedno. Naupitno, najveći fk Balkana.
S

Ssl

pre oko 6 sati

I mnogo šire. Jedini klub sa ovakvom istorijom koji nije iz Zapadne Evrope. Svaka čast Steaui, ali veći smo i od njih i mnogih drugih, sa istoka i zapada.
S

Ssl@

pre oko 2 sata

Steua je 2x igrala finale KŠ, ima vise utakmica u LŠ i bolji evropski prosjek. Nez kako si izracunao da je CZ veci klub, treba biti realan a ne bez argumenata pisati. Dinamo Kijev, Steua, Galata.. tesko da ste veci.
@

@ssl

pre oko 2 sata

Znaci zvezdina 1 LS je veca nego Steauine 2 🤣🤣🤣🤣