Komentari na vest

Kako bi izgledala Zvezda sa trojicom štopera?

G

Goust

pre preko 1 godinu

A kako bi izgledala Zvezda da ima trenera dostojnog njene istorije i velicine?
p

paznja paznja

pre preko 1 godinu

Klin šit ili netaknuta mreza.... molim vas izbacite ove fraze iz menadzera..... Nismo mi englezi...
M

Meko iz nase

pre preko 1 godinu

Pa izgledala bi tako da bi onda imala sedam igrača u polju koji nisu štoperi.
T

This

pre preko 1 godinu

Zvezda igra 4 1 4 1
G

Gost89

pre preko 1 godinu

pa jedan bi bio u sredini a dvojica sa strane
G

Gostovi

pre preko 1 godinu

Igrali 11 na 10 80 minuta i sa golom fore i kao razneli ih...
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Kao prvo, ideja da se igra Zvezde pod Milojem zasnivala na Rodiću je sišla s uma. Drugo, taj Rodić danas umire posle sat vremena igre. Azarov i Vigo bi bili idealni na tim spoljnim pozicijama uz tri kvalitetna štopera. Nismo tako dobar ofanzivni bekovski tandem imali od Markovića i Lukovića. Problemi kod nas će biti u špicu.
Š

Šuplje

pre preko 1 godinu

E moj novinaru. Rodić ti bek i vraća se. Nikad on bek nije bio pozadi ni u najboljim danima svoje karijere. Nego su ga kršili halfovi pozadi inače bi bilo preko njegove strane golova ko kiše.
S

Ssl

pre preko 1 godinu

Ne lupetaj. Rodić je u prve dve Milojeve sezone bio ubedljivo najbolji defanzivni igrač, celu zadnju liniju je činio boljom. Skakao je kao half, trčao kao bek. Kada nekoga trošiš šest sezona, umori se.
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Sa trojicom pozadi Zvezda sasvim sigurno prolazi isto kao reprezentacija na SP. Mi prosto nemamo dovoljno pokretljiv srednji red da bi se eksperimentisalo sa ovom trenutno popularnom formacijom. Sa ovim što imamo, par centralnih štopera se nameće kao neophodnost (Milunović - Dragović, uz Spajića kao alternativu ako se uopšte oporavi), a na bekovima rotirati Azarova, Erakovića, Rodića i Viga. Kakvi god da su, Zvezda prvi put ima alternative na bekovskim pozicijama, u prevodu - ne pada sve u vodu ako Rodić ispusti dušu nakon prvog poluvremena. Mene više brine to što i dalje celokupna izgradnja igre zavisi od Kange, koji je odličan igrač i u sjajnoj formi, ali je ipak sve stariji i pitanje je trenutka kada će se ili povrediti, ili biti totalno "pročitan", kao što je bio slučaj na par evropskih utakmica ove sezone. Kangva se za sada nije nametnuo kao plejmejker Kanginih kvaliteta, a Ivanić se suviše dobro snalazi u ofanzivnijoj roli da bi se sada razmišljalo o njegovom povratku na poziciju "box-to-box" veznog igrača, naročito jer sada nema Sanoga da bude osigurač veznog reda. Tu je potrebno pazariti pametno, jer se u ozbiljno takmičenje dogodine ne može ulaziti bez zacementiranog veznog reda i alternative svakom igraču usled potencijalnih povreda ili kartona.
D

Dosledno novinarstvo

pre preko 1 godinu

Primera radi Rodić je, ne računajući Milana Pavkova, bio ključni čovek pobede nad Liverpulom OCENE - ZVEZDA: MILAN RODIĆ 7,5 MILOŠ DEGENEK 9 MARKO MARIN 8,5 VUJADIN SAVIĆ 8 DUŠAN JOVANČIĆ 8,5 EL FARDU BEN 8 MILAN PAVKOV 9,5 Koji je zakljucak ovde? Novinari iznose neka svoja pausalna misljenja koja nemaju veze sa pravom istinom. Evo originalnog teksta nakon utakmice sa Liverpulom pa procenite koliko je autor u pravu da je Rodic bio kljucni/jedan od kljucnih igraca utakmice. Vi nemate struku samo tastaturu i fotelju. https://www.mozzartsport.com/nekategorizovano/vesti/ocene-zvezda-pavkov-trese-pavkov-bije-pavkov-patosira-savrsenstvo-defanzive-milosa-degeneka-i-carobnjastvo-marina-i-jovancica/310940
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Zvezdi trebaju za septembar 22 nova igrača plus prvi trener ovo sve je za ovu seljačku ligu podnošljivo koliko toliko pogotovo pored ovako lošeg Partizana. Za evropu a pogotovo LS ovo je sve nula i diže mi se kosa na glavi kad pomislim koliko ćemo primat komada.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Ne treba 22,četvorica novih su već dogovoreni i očekuj još dvojcu od ove četvorice Mladenović ili Ristić i Milivojević ili Nemanja Maksimović. Na kraju sezone prodaće Erakovića, Mitrovića i Azarov i to ti je to.
@

@Zelenooki

pre preko 1 godinu

Lupetas, Ristic i Mladenovic su rekli da im se ne vraca u Srbiju i tu se svaka prica sa njima zavrsava, zato je letos doveden Azarov iz istog kluba odakle je i Kvarachelija. Milivojevic je spor, usao je u godine i ni tamo ne igra, Maksimovic je preskup i nece doci kod nas, zato je dogovoren Stamenic a verovatno ce na leto i Ado da dodje kad stekne optimalnu formu.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Ne lupetam ja ništa, taj isti Mladenović je pre mesec dana rekao nešto drugo da će videti gde će igrati kada mu istekne ugovor sa Legijom na kraju sezone i ne isključuje mogućnost da se vrati. Maksimović je izjavio da mu se ne igra više u inostranstvu i da bi se vratio u Zvezdu. Rekao sam ti koga će Terzić prodati i ako za ovu trojicu što sam ti napisao sve ukupno dobije između 12 i 15 miliona evra misliš da neće platiti 2 do 3 miliona Hetafeu za Maksimović a i Benfika ne zna šta će sa Ristićem, teško da može da ga proda pa pozajmica nekom ko igra Ligu šampiona itekako je moguća. Milivojević ističe ugovor sa Kristal Palasom, tako da budi siguran da vezni red neće ostati na ovome što imamo uključujući i Ada i Stamenića a i levi bek dolazi sto posto.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Ti ocigledno volis da primis samo jedan dobar komad.........
O

Operi mopu

pre preko 1 godinu

Ovi sto teraju Coknu, bolje da poteraju malo one koji su Coknu doveli. Nije on sam usetao u svlacionicu vec mu je ponudjeno radno mesto. Sta ce covek, verujem da je imao dobre namere ali slabo se on tu pita bilo sta. Njemu sleduje otkaz na leto ali sta sta cemo sa odgovornoscu onih koji su ga angazovali kako ce se i potvrditi kao neadekvatno resenje? Reci ce da ga je Zvezda prevazlisla i zahvaliti mu na saradnji ali uz obavezu da mu se isplati ceo ugovor.
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Kao Srbija na svjetskom , eto tako bi izgledali!
u

usatilko

pre preko 1 godinu

u pravu si, ali isto tako tada se igrao i mnogo drugaciji fudbal.
g

gost999

pre preko 1 godinu

Zvezdi fali bolji, odnosno aktivniji vezni red. Igrači tipa Jugović i Mihajlović. Sad gledam snimak nakon utakmice sa Bajernom. Kakve su to njuške bile. Svi kao čačkalice, ali žilavi sa onom seljačkom snagom. Jeli roštilj, jagnjetinu i pili koka kolu i kiselu vodu nakon utakmice, pa su ipak mogli da trči svih 90 minuta punim intenzitetom, pa im ostane još snage za još jednu utakmicu. Ovima danas treba boca kiseonika na poluvremenu i kompleks svih vitamina razmućeni u ne prehladnoj i ne prevrućoj vodi. Zvezdi treba bolji vezni red da bi joj bekovi išli visoko, a ne treći štoper. Zato što sada nemamo vezni red odbrana nam je stalno na udaru i tu bi treći štoper doprineo, ali problem bi i dalje ostao isti. Evo primer Argentina, igrali bez ijedne klasične šestice (De Paul, Mek Alister i Fernandez). Kidisali su i uništili Francusku i Hrvatsku upravo zahvaljujući tom disciplinom na sredini. Mi trenutno niti smrdimo niti mirišemo. Previše golova primamo da bi smo se nazvali defanzivnom ekipom, a na drugoj strani smo neefikasni, a igra nam se u nekom trenutku meča raspadne i previše se bunari da bi smo se nazvali atraktivnom i ofanzivnom ekipom.
M

MNM

pre preko 1 godinu

Svaka cast za ovo za rostilj i danas vitamine..ziva istina!
j

jagnjeća brigada

pre preko 1 godinu

Živa istina za jagnjećinu 😁
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Kupio si me sa vodom! Hahaha
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar!!!!!
G

Gostoooo

pre preko 1 godinu

Bez ovakvog trenera najlepse bi izgledalo.
G

Gost014

pre preko 1 godinu

Звезда би боље изгледала са променом тренера
g

ghiombggzugfd

pre preko 1 godinu

Zvezda treba u napadu da igra sa 4 pozadi u Evropi i da levi bek bude Rodic koji nece prelaziti pola vec ostajati sa druga dva stopera u liniji. Desno ofanzivni Vigo. U dva zadnja vezna ispred njih trojica i napadac i treba da igraju oni koji su najbolji u odnosu na protivnicku ekupu... Fali jedak klasni napadac i zadnji vezni, krila i prednjih veznih ima dosta, razlicitih karakteridtika. To se vidi iz aviona..
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Odlicno bi izgledali sa Milunom na mestu pecarosa negde na Vrbasu. Da povede i Krleta sa sobom da mu centrira plovak.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Pišete samo nesto da bi pisali.. gluposti da bi popunili portal
G

Gostoei

pre preko 1 godinu

Zamisli sad sportski sajt gde trebaju da izlaze sportske vesti. Na komentarima sve trener do trenera i onda jedan sportski novinar u svojoj kolumni ili šta već ne sme da kaže svoje mišljenje i vidjenje nečega. Pa bravo bato.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Pustite vi trenera da pravi tim, nisu svi u LS azdaje, mzemo se mi nositi sa dosta njih. Sto se tice derbija, ne znam na koji derbi mislite sa Cuko, Vosom ili TSC, mi drugih jakih protivnka u ligi i nemamo.
x

xnxx

pre preko 1 godinu

pogledaj klub briz, solidan tim sa ne tako zvucnim imenima i stigao do druge faze
s

srka

pre preko 1 godinu

Tebi nisu zvučna zato što ih ne pratiš. Ne igraju imena fudbal nego ljudi. To što su to tebi nepoznati igrači, to automatski ne uslovljava i da su prosečni. Imaju oni itekako kvalitet.
s

srka

pre preko 1 godinu

Moje neke neslužbene informacije govore, da će Zvezdu na leto preuzeti sadašnji trener praške Slavije Jindrih Trpisovski, koji bi trebao da dodjem u tandemu sa levokrilnim napadačem iz tog kluba Nigerijcem Olajinkom. Ako je to tačno, a znam dosta toga o tom liku, onda neka se Zvezdinu igrači spreme na žestok dril. Njegove priprema i treninzi su surovi i on igrače priprema kao da su u pitanju specijalne vojne snage, a ne fudbalski tim. On je od Slavije napravio oklopnu jedinicu, koja trči i melje devedeset minuta. Ne znam kako bi se u takvoj priči snašli pojedini igrači iz ovog rostera. Bilo bi im baš mučno.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Za mene bi to bila najlepša moguća vest, i to kada bi Trpišovski dobio ugovor bar na tri godine. To je trener koji bi napravio ozbiljan tim, i to bi bio znak da je Zvezda iskreno želi da napravi ozbiljan iskorak i izlaz iz ove dosadne žabokrečine u kojoj se nalazi već 6-7 godina.
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

voleo bi da su ti informacije tače,to bi nam reklo dosta stvari i začepilo mnoga usta ovde na portalu a vezano za klub koji volim !
S

Sladajac@srka

pre preko 1 godinu

Posebno bi se tu snašli usporeni 38-godišnji Kanga i konfuzni Kangva. Samo ne verujeem da će Čeh doći jer bi morao, pristatim da mu Terzić sastavlja tim, od bezvrednih Afrikanaca!
p

podesen

pre preko 1 godinu

Opasno bi se snašli Rodic,Katai ,Ivanic dusa im u nosu u 15 .minutu.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Zvezda je već imala jednog takvog trenera u vidu Zdenjeka Zemana i svi znamo kako su ga igrači izbušili i na kraju se čovek pokupio i otišao.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Ako Trpišovski dolazi, biće olično. On je od prosečne Slavije napravio ekipu koja je osvojila ne znam ni ka koliko titula i namučila sve u LŠ.
@

@ najveća z...

pre preko 1 godinu

Neka ta tvoja žabokrečina kako kažeš, zadnjih 6,7,godina potraje još 10 god. Ako ti je ono pre te žabokrečine bilo dobro, onda ti nisi Zvezdaš nikakav.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Taj film smo vec gledali kada je dosao Zeman
G

Gost87

pre preko 1 godinu

To bi bilo sjajno. Ako uprava kluba stane iza njega i pruži mu podršku, onda igračima ostaje samo da slušaju i rade. Ako nekome nešto ne odgovara, može samo ili na transfer listu ili na tribine.
K

Karasi iz Calme

pre preko 1 godinu

Da li u tom slucaju ostaje debeli Milijas kao pomocnik da ga busi kao sto je bio predvodnik u busenju Zemana kao igrac ?
P

Procitajte i sudite

pre preko 1 godinu

Mozda i nije vezano za ovaj komentar ali iskrneo mislim da je posle utakmice protiv Milana gde smo maltene svi putem komentara krenuli da slusamo o Milosu kako je pomogao Dekiju da sastavi tim ... Sada sam uveren da su to bili lazni komentari da bi se napucala popularnost Milosa Milojevica da bi ga Zvezdaska javnost lakse prihvatila posle otkaza Stankovica nakon jako sumnjive eliminacije od Makabija koja je mozda i prodata utakmice (nije strano za nas fudbal) . Zasto Dejan nije imao pres konferenciju nakon ostavke ? Na sta je licilo prvo poluvreme a na sta drugo na toj utakmici ?
@

@odgovor

pre preko 1 godinu

Priča o pripremanju taktike stoji, ali ne na način na koji to većina ovde predstavlja (da Deki nema pojma, nego stoji kao autoritet, dok mu drugi pričaju šta da radi). Miloševa uloga kao pomoćnog trenera je bila da svakog protivnika analizira do detalja, njihove igrače, njihovu formaciju, taktiku, nađe im slabe tačke i to predstavi ekipi i Stankoviću. Njegove zamisli su bile jako bitne u ekipi, ali Dejanova je bila zadnja. Isto je tako bilo i sa Milanom Kosanovićem i Vladanom Milojevićem. Ti možeš da uporediš kakav smo fudbal igrali u sezoni 2020/21. sa Milošem i sezoni 2021/22. bez Miloša. Zašto su navijači od toga napravili spektakl i legendu, ne bih znao da ti kažem. Samo vidim da im se to malo obija u glavu, jer čini mi se da postoji neka mržnja i negodovanje prema Milošu jer je na kraju ispalo da nije onakav kakvog su ga zamišljali.
G

Gost 82

pre preko 1 godinu

Cokna mora da ide
L

Lalo

pre preko 1 godinu

Rodic je takodje vrlo problematican u odbrani. Imao je nekoliko utakmica gde je odigrao na visokom nivou (primer protiv Liverpula), ali vise je imao utakmica gde je pravio ozbiljne kikseve u odbrani, dozvoljavao protivnickim igracima da ga pretrcavaju i pokazivao nedovoljnu fizicku spremnost. Ako Azarov dokaze svoj ofanzivni potencijal protiv evropskih timova, onda ga treba vise forsirati u odnosu na Rodica.
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Autor teksta se malo zaigrao. Dok je Cokna tu ta formacija biti nece.! Zvezda nema napadaca.ima i a stare igrace to je sustina. Protiv iole jace ekipe,tim pada energetski nakon 30min. A kako i ne bi,Bokica,Kangica,Katai,Ivanic,Pesic,Drago,Micko sve je to vec u 4 deceniji zivota. A pitanje kakvu defanzivu igra Vigo i Azarov-to je odma 2 igraca manje ,idealno za jace ekipe u Evropi da igraju na gol razliku.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Od ovih što si nabrojao samo će Borjan, Dragović i Ivanić biti starter u ligi šampiona dok će Mićko, Kanga, Katai i Pešić biti igrači koji će ulaziti sa klupe i imati veću minutažu u našem prvenstvu i to pod vođstvom ovog trenera koga svi teraju. Živi bili pa videli.
П

Пг

pre preko 1 godinu

Никако!
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Darjane, nemoj da mračiš, popi svetlo.
G

Gostina

pre preko 1 godinu

Lično smatram da neko ko je bio pomoćni trener ne može imati autoritet i biti glavni trener istim igračima. Najbolje bi bilo i po Zvezdu i po Milojevića da se na vreme razidju i da nam se vrati kao formiran trener. Svu sreću i uspeh mu želimo!
2

2305

pre preko 1 godinu

pricaj mi makar bajke bile to pricaj mi ti ces oterati zlo
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Izgledala bi kao i Juventus ove sezone i Srbija na svetskom prvenstvu. Okanite se više te gluposti sa tri štopera. Zvezdi je potreban zadnji vezni, neki novi Kastiljo jak i brz i koji zna iz drugog plana da pogodi kad zatreba a defanzivno da se protivnici odbijaju od njega kao od zid.
G

Gosto

pre preko 1 godinu

Видим садс сте се острвили на Азаровија. Ни Николић не ваља. Све отерајте, ту су вам Родић и Гобељић, клик навијачи
T

This

pre preko 1 godinu

Rodic je jos uvek najbolji levi bek
G

Gostqwertt

pre preko 1 godinu

a Gobeljardo Dani Alveš lično za tog Nikolića...
K

Kojadinjo

pre preko 1 godinu

Zvezdi treba klasicna 9, napadac. Zvezda napadaca nema, mozda je bolje da onog malog forsira na napadacu,bese Jovan Mijatović do kraja sezone
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Kako da ti dam i plus i minus? Da, treba nam napadač, ne, Mijatović prvo nije klasičan napadač, a drugo, ako hoćemo titulu, ne možemo njega da forsiramo kao startera, treće, plaćaš Pešića debelo da ti sedi na klupi, to ne biva po nekih milion osnova,
G

Gost1989

pre preko 1 godinu

Nemojte
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Какви бре халф спејсови, какви спејс шатлови? Немојте дасе зезамо, звезда нема екипу, нити че направити за ЛШ. Тоје друга димензија бато, каки бре Азаров, таквима они чачкају зубе, дечко неправи разлику ни у супер лиги, само нешто петља, слаб је у дуелу, технички солидан али у суштини врло танак!
1

1122334455

pre preko 1 godinu

Јосиф звани слово Ћ
I

Ivica1708

pre preko 1 godinu

Napisa Darjan da Azarov nema "fizički gabarit" kao Rodić, pa stručnjak Rodić do 60 minuta živi na terenu, od 60-75 minuta preživljava a od 75 minuta umire, fizika mu najslabija strana.
J

Jeste tako

pre preko 1 godinu

Koliko godina je sluzio po toj strani i dobar je ali za SLS. Morace uskoro da preda stafetu, samo nema kome...
N

News

pre preko 1 godinu

Trazi se mesto Milunovicu u timu. Pritisak na trenera preko novina.
@

@jeste tako

pre preko 1 godinu

Pa koliko godina igraju bekovi u najvećim klubovima, po 10,neki i više. Svaki igrač hoće da igra non stop, a za Rodića kažeš koliko godina. Roberto Karlos je šparto 15 bez prestanka.
d

dosta vise..

pre preko 1 godinu

Pa vec smo probali to, I izgledali smo očajno, a vrhunac je bio vidjen protiv Monaka... Dosta sa izmisljanjima kada ova ekipa nije za to milunovic je krs probabaoem I jsd I isto nije funkacionisalo ,prestanite da dajete ideje za nebuloze
s

srka

pre preko 1 godinu

Ovaj trenutni Zvezdin roster je projektovan za 4-2-3-1, ili 4-1-4-1, ukoliko bi Kanga imao ofanzivniju ulogu. Zvezda nema drugog špica, da bi igrala, recimo, 3-4-1-2, a i da ima, u takvoj postavci bi, verovatno, mesto u timu izgubio Ivanić, osim ako drugog špica ne bi igrao Kataji, što bi za njegove godine i sve manje energije i kondicije, možda i bilo primereno. Da on igra poušpica, a da Pešić i ostali trče za njega, takva mogućnost se nameće u ovoj priči.
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Nešto najgore sto postoji u fudbalu je formacija 3-5-2, to je jednostavno genocid za oči
s

srka

pre preko 1 godinu

Ne postoji loša formacija. Ta priča o sistemu igre je čista mitologija i nema nikakve veze sa realnošću. Svaka formacija je dobra, ako je igrači sprovode kako treba, ako se pismeno kreću po terenu i ako dobro razumeju to što igraju, onda nijedan sistem ne može da bude loš. Na primer Muslinova Zvezda je na početku ovog veka igrala u sistemu 3-5-2, ili da budem do kraja precizan, 3-4-1-2. Bili su jako čvrsti i kompaktni, jer im je Muslin taj sistem usadio do perfekcije. U proseku su primali daleko manje od jednog gola po utakmici, delovali su jako disciplinovano i organizovano. Naravno, nešto je i do individualne sposobnosti samih igrača. Tu su Lerinc i Dejan Ilić odradjivali "prljave poslove" na sredini terena, Branko Bošković je bio nešto istureniji, iza Pjanovića i Drulića, koji su bili u špicu napada. To je bio jedan od najozbiljnijih timova Zvezde u novijoj istoriji, bar ako pričamo o samom sprovodjenju taktičkih zamisli na terenu. Sve je bilo besprekorno. Tako da je svaka priča o sistemima i formacijama vrlo diskutabilna i varljiva.
G

Gostmiki222

pre preko 1 godinu

Kao orvo da se razumemo, uz duzno postovanje milos nije trener za zvezdu. Sa ovim igracima svaki malo bolji trener bi uzeo titulu, a za evropu nam treba mnogo bolji trener nego sto je on. Sto se bekova tice Vigo idlican, azarov kayastrofa pogotovo u odbrani nema sta da trazi...ocajan u duelu... tu rodic mora da igra a ovaj eventualno da ga menja.
G

Gost1989

pre preko 1 godinu

Darjan za trenera

Mr 007

pre preko 1 godinu

Ocajno
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Nikako 3 pozadi, ali nikako!!!
c

cjepka123

pre preko 1 godinu

Nikako, kao i sada.Sreća pa je Partizan još gori.
G

Gekas

pre preko 1 godinu

Pogledajte ovu facu, pogledajte ovaj dres.. ovu kapu xD
K

Kapa super

pre preko 1 godinu

Hej kapa je super, ali nekako njegov govor i prica nije nekako jaka i upecatljiva . Mislim da bi njegov autoritet bio upitan u omladinskom pogonu a kamoli za prvi tim. Ali opet svu srecu mu zelim. Voleo bi da vidim Vladana na klupi opet... On i Grof su delovali najsigurnije nekako.