Komentari na vest

Kakav Hames, kakav Marselo... Pirej je čekao stolara iz Kazablanke

A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Covek je resetao po Aziji u njihovim najbogatijim klubovima, ne znam zasto su toliko osporavani...Nisam znao da je prvi spic Maroka pored El Nesirija...
G

GOROSTAS

pre 3 meseca

Ne volim stolare ali volim njihov znoj, kupao bih se u njemu

plivajuci zamajac

pre 3 meseca

i ja bato, takvi smo ti mi grobari

Lemi

pre 3 meseca

Sjajan tekst, sjajna fudbalska prica. Valjda ce Turci, Grci i slicni shvatiti da ne treba ulagati u ispusene mustikle nego u potencijale. A valjda ce i navijaci prvi to isto shvatiti, da bi klub poceo isto tako da razmislja.

Mali peca

pre 3 meseca

Prosle sezone su imali strasan tim po imenima a nista nisu uradili , a ove finale u kome su realno sanse 50/50 .
e

e

pre 3 meseca

Finale takmicenja u kom igra tim kojem je Zvezda dala pet komada.Najsmesnije takmicenje u istoriji fudbala,pa nekadasnji Dunavski kup je za ovo. takmicenje Ls.
L

Leao

pre 3 meseca

Pouka price. Dragi roditelji, deci sto manje slobodnog vremena, uciti ih od malena sta je rad i stvaran zivot mimo drustvenih mreza. Neka se bore za zivot, bice bolji ljudi. Bez menadzera sa 10 godina, narucenih tekstova, novih mesija i ronalda. Bog voli radne i postene ljude, na kraju oni ipak bivaju srecni
S

Sandzak 19

pre 3 meseca

Ziv bio brate svaka cast.
K

Kazablanka

pre 3 meseca

Tacno je da deca moraju da imaju neke dodirne tacke s tim u mladosti ali "sto manje slobodnog vremena" – najveca glupost ikad. Kad ce da ima slobodno vreme ako ne tad?
g

gosttttttt

pre 3 meseca

Bitno da Šerif radi za ekipu. Ovako se radi za ekipu, kada iz 5 šansi daš 5 komada. A te priča radi sjajan posao bez lopte više ne pije vodu. Ali to su Mrkelina posla.
t

tako je

pre 3 meseca

Ajde sto Mrkela i Milojevic pricaju to, u njihovom je klubu i sigurno nece da ga kude dok je tu, vec da ga hvale. Veci su problem ovi neutralni kvazi strucnjaci i laptop treneri koji misle da spic treba da cuva loptu i otvara prostor, a ne da daje golove.
h

halo

pre 3 meseca

A ujedno i dokaz da ti ne trebaju milioni bilioni da nađeš krštenog špica, za one što redovno pišu "pa šta ako je plaćen 4-5 miliona, špic koji ti donosi golove košta 20 miliona i igra samo u Premijer ligi i La Ligi, mnogo tražite", to je čak i Olimpijakos ukopčao, da ne pričam o klubovima poput Bodoa, Karabaga, Slavije koji dovode igrače za bukvalni kikiriki i opet prave odlične rezultate u Evropi.
И

И

pre 3 meseca

Приче да шпиц ради за екипу итекако пију виду, али не у тимовима попут Звездиног. Ту је довести шпица који ради, али слабо даје голове, страшно незнање. Фирмино је радио за Манеа и Салаха као сингерица. Али да је уместо њих имао Бернарда Силву уместо Салаха, Фирмино би био тежак промашај јер онда би требао шпиц који даје више голова. Жиру је савршено радио за Гризмана и Мбапеа, али да је уместо Мбапеа Коман, онда би уместо Жируа играо шпиц који даје голове. Дакле, у Звезди нема везних ни крила који дају 20 голова по сезони и на њих нормално иде шпиц који даје голове. А да Звезда има два крилна нападача која дају редовно голове, онда шпиц који ради за тим итекако "пије воду".
B

Bravo @И

pre 3 meseca

Upravo tako! Šerif je po profilu "Pressing Forward" i on svoj deo posla odrađuje na visokom nivou. Ogromna je razlika kada igraju Krasso ili Sremčević i kada igra Ndiaye. Po samom dolasku Ndiaye-a baš ovi, kako ih ovaj naziva, kvazi stručnjaci, su objasnili da od njega ne treba očekivati kišu golova i da je njemu potrebno da bude okružen "gol" igračima. Zvezda ih nema i onda je sav pritisak na njemu. Šerif može da ode ili ostane, ali osporavati njega samo zato što neko nije ljubitelj njegović kvaliteta i karakteristika, kao i zbog neobjektivnih očekivanja, e to je smešno. Šerif pravi veliku razliku.
K

Kendisport

pre 3 meseca

Cuj ovog sto pominje Zirua, Ziru je pre tog prvenstva u Monpeljeu bilo najbolji strelac lige i dokazani golgeter. Takvog lako uklopis da radi za tim, ali cinjenica je da zna da da gol. Problem je kad imas igraca koji to ne zna.
f

fasfasa

pre 3 meseca

Htela je Zvezda da ga dovede Ali procenila je da Nedaje bolji
m

madmix

pre 3 meseca

a zamisli da su stvarno hteli...prvih 756 komentara bi bilo mator,gde je igrao,raga koja nigde nije dala 4 gola u sezoni itd itd😄😄
T

Turbo B

pre 3 meseca

Ko garantuje da bi u zvezdi davao golove?
g

ggagag

pre 3 meseca

dovela je Barkosa koji je posle eksplodirao... pa cak je i Mezenga bio solidan posle, dok je recimo Hugo Vieira igrao fudbal zivota u Zvezdi i pre nimposle ga nigde nije bilo... nema pravila