Komentari na vest

Kahvićev preokret za sedam minuta i pobeda OFK Beograda na povratničkoj premijeri

Д

Дејан Младеновић

pre oko 2 meseca

Пенал је био за ОФК уосталом то је Вар потврдио. Такође је био и још један пенал за Романтичаре тик пред други Кахбићев гол, када је голман домаћина карате ударцем оборио нападача ОФК. Убедљиво најбољи појединац голман домаћих Стаменковић пет пута је скидао зицере
S

Secamo

pre oko 2 meseca

Sezone u vreme Toaleta,filijale Hajduk Kula,BSK Borca, Metalac Gornji Mmilanovac,Smederevo, Banat Zrenjanin,itd. Predsednici neki navedenih klubova ujedno članovi uprava Partizana. Vucurevic,Vukadinovic,Dzomba. Zločin kakvog nema. Ali stigla karma.
J

Jes

pre oko 2 meseca

Partizan njima prosledjivao po 5 igrača na pozajmici svim tim klubovima, kao sto Zvezda sada kupi 40 igraca a 20 prosledjuje kako kome treba onde 3,onde 2,onde 5,za vreme Toleta ste čak i vise trosili na pojacanja nego Partizan jer se Partizan isključivo pojacavao iz Teleoptik i manje trosio za pojacanja, nego vi i jos kukate na Toleta, a ne kukate sto 10 godina niste igrali Evropu od 2007-2017,jel vam i za to Tole kriv.
S

Stići

pre oko 2 meseca

Će vas karma kada presusi slavina, pa kad budete kao KK morali da vraćate dugove nema posle kukanja, jao nose nam golove kao sto ste kukali za koseve.
4

4545454

pre oko 2 meseca

Sramota za fudbal Drincic nema profi licencu,Radovanovic iz uba nema nikakvu u protokolu prijavljen kao igrac,ovo je dno dna,Cemu FSS cemu licenciranje trenera,cemu licenciranje stadiona ,Gasi svetlo
4

455

pre oko 2 meseca

Kakve veze imaju licence? One nisu pokazatelj znanja! Danas za sve traže licence, zato imamo podobne neznalica i milione Bata Djora u svakoj profesiji
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Svetlo je odavno ugašeno! Tumaramo u mraku! Liga je neregularna pre starta, tako da je sve ostalo irelevantno! Mi smo CIRKUS!
B

Bolje

pre oko 2 meseca

I postenije je biti u zonu kao OFK Beograd, nego sad ovo vestacki biti samo obicna filijala.
m

milo123

pre oko 2 meseca

Čitajući komentare apropo penala rekao bi čovek da je bilo ne znam ti koliko očigledno. Pustio sam snimak na o.25 i ne vidi se da li je Kahvić dobio udarac po stopalu prilikom šuta, tako da ne vidim čemu sva halabuka oko krađe. Jedino pošteno bi i bilo po svim fudbalskim zakonima da je OFK dobio ovu utakmicu. Stamenković branio kao lud. Partizanovcima pune gaće. Nisu i dalje u stanju nikoga da dobiju a ostale ekipe se ozbiljno pojačale.
T

Tako je

pre oko 2 meseca

Po svemu slavan OFK-A postade Zvezdina filijala.
A

Ahaaahahah

pre oko 2 meseca

😂 gle, gle kako se brani filijalica, e komedije😂
B

Bg

pre oko 2 meseca

Inace sam davno prestao da pratim fudbal u sr upravo iz ovih razloga. Eto pogledam kad je tako neki "penal" da se nasmejem i potvrdim po ko zna koji put moju odluku da ne gledam ove budalastine. Mogu jos samo i svima ostalima toplo da preporucim isto, ne gledajte i nemojte da im dajete razlog da misle da su dobri i da je sve divno i bajno
E

E jes

pre oko 2 meseca

Gledacu Farme i Zadruge, praticu vesti da me pune negativnom energijom... Priroda ljudi, fudbal je najmanje zlo od svega sto je po medijima.
T

Tray

pre oko 2 meseca

Zasto se i dalje zovete OFK Beograd, prikladnije vam stoji Zvezda B.
R

Robinson

pre oko 2 meseca

Dzaba im sve, ukaljali su ime za vjek vjekova. Vi ste samo jedna mala filijala!
G

GORAN PANA

pre oko 2 meseca

A u ljudi ukaljali ime pa oku je 60 g0dina u pravom prvestvu ukradena titula.Partizan je dao bodove Hajduku da u Bvd da Ofka ne bude prvak .Pa ako je neko bio unisten uposleratnom fudbalu u Jugoslaviji je Ofka svi imaju stadion i klubovi bez ikakve tradicije.Jedino Ofka u Srbiji nema e fudbalski strucnjaci,A sto se tice penala i najmanji dodiir u takvoj situaciji jer je napadac bio u gol sansi i sa loptom u nogama .Odbrambeni igrac reguje izbacuje tacno je to desnom nogom loptu a levom cisti levu nogu napadaca.A da strucnaci fudbal se igra samo jednom novom.A ono filijala.,ma svi su filijale na ovaj ili onaj nacin osim Crvene,Zvezdw i,Partizana miljenika komunisticke Jugoslavije!
Č

Če Gevara

pre oko 2 meseca

Ajde lepo pronađite snimak penala i pogledajte koje pomračenje uma ima sudija,a šta reći o var sobi,njima ovo ništa nije sumnjivo ili ne smeju da se oglase(ovo drugo 100%) i još šlag na torti-isključenje.Dajte nam još klubova iz BG-a da nas zajebavaju po unutrašnjosti.Naravno da će ovaj iz Lučana da ćuti,javiće se eventualno protiv Pazara,Kragujevca,Uba itd.Gde će vam duša-1.kolo...
g

gheto

pre oko 2 meseca

Ofk uzima drugo mesto. Gazi Partizane!!!
б

браво

pre oko 2 meseca

звездо
Ш

Шанер

pre oko 2 meseca

Какав пенал је свиран за офку брука и срамота вратиће им се све ово зло што чине како отимају од како су их Терзићи зајхали опет срушиће им се авион кад крену негде
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

ofk ispasti nece ...a drugi nek se snalaze
L

Lucanci

pre oko 2 meseca

Zalosno sta radi porodica T od srpskog fudbala!!!
m

milutin 15

pre oko 2 meseca

čini mi se da se Lučanima crno piše u ovoj sezoni,onakav penal i crveni, ne svira se slučajno
P

Podrska za Terzica

pre oko 2 meseca

U NAREDNIH 20 GOD ZVEZDA PRVA A OFK DRUGI NA TABELI!
P

Podrska za Terzica

pre oko 2 meseca

U NAREDNIH 20 GOD ZVEZDA PRVA A OFK DRUGI NA TABELI!
S

SRBIN teslic

pre oko 2 meseca

Momak nije više igrac Zvezde ,ugovor je raskinut....Uskoro će momak rodjen u Teslicu igrati u crno belom dresu onom koji najviše voli (Partizan,Njukastl ili Juventus).
d

dr.Zvezdan

pre oko 2 meseca

@teslic... A to ti rekla tetka od strine🤣 Ps: 7-8 punih godina ste bez ijedne titule i trofeja i 20 god bez odigrane LS....jel boli ? 🤫
A

AcoAco3333

pre oko 2 meseca

Cuj, Zvezda zadrzala procente od Kahvica... pa sto ga nije poslala samo na pozajmicu pa da ima 100% od transfera? Tate (terzic i mrkela) preko Zvezde poklanjaju svojim pulenima u OFK-i igrace... ja vece gluposti u zivotu nisam video, ovo je nesto kao sa Zigicem kad smo od jednom imali samo 50% od prava na igraca... Terza uci od najboljeg, a to je Dzajic. Ovo ne da je sramota nego je ziva propast. Za Kahvica se odavno zna da je pretalentovan napadac i ovo poklanjanje takvog igraca nema nikakve logike!
M

Major

pre oko 2 meseca

Cepa se negativa, penal, Terza , Mrkela, a niko da napise da je Stamenkovic skinuo cetiri zicera danas , i da je realan rezultat 5-2 za Ofk -u, jer niko nije ni gledao utakmicu samo se culo da je bio penal, pa tropaj ..
h

halo

pre oko 2 meseca

Jadan Terzo, sad može ko vrhovni komandant da plače da mu zapadni plaćenici diraju zlatnog sina mezimca.
A

Astoria

pre oko 2 meseca

Tačno tako, Stamenković je branio nerealno dobro, skidao zicere, a branio je za više od 7 koliko su mu dodelili ocenu.
Z

Zufer

pre oko 2 meseca

Penal i crveni nisu bili. NE BI DALI GOL DO SUTRA
D

Dupla Kruna 4

pre oko 2 meseca

Bravo za Terzu legendu sto je sa Zvezdinom decom vratio OFK na staze stare slave,od naredne sezone pa u sledecih 20 god za redom Zvezda ce uvek biti prva na tabeli i osvajati redovno Duple Krune a OFK ce da bude drugi na tabeli i da redovno delja Zlo sa vojnog lavora i igra Evropu svake godine,to je ono sto se trazi i sto treba Srbiji za boljitak naseg fudbala!
K

Kako

pre oko 2 meseca

Crveni brane svoju filijalicu.
P

Prlence

pre oko 2 meseca

Zasto navijace Zvezde pogadjaju komentari uluceni OFKu?
S

Saleee85

pre oko 2 meseca

Tuga, čemer, jad. Eto to je naš fudbal. Ovo nije Ofk Beograd koji pamte naše deke i očevi, a bogme ni mi iz 90 ih. Ovo je samo igračka u rukama Terzinog sina i instrument za pranje para. Sramotno bi mi bilo da treniram i igram za njih!!! Fuj!!!
R

Rossoneri su u modi

pre oko 2 meseca

Fudbal se u Srbiji igra samo za bratiju i satelite. Meni je iskreno žao što je jedan klub kao OFKA svojevremeno uništen od strane jednog čoveka i porodice mu. Sada će taj isti OFK da "vedri i oblači" po ovoj napaćenoj zemlji,na krilima te iste porodice i drugara im. Ovo večeras u Užicu,šta je svirao specijalac Radaković,pa to je krimi roman. Ne samo penal,čitavu utakmicu je navlačio,delio kartone Lučanima,navodio je priču na jednu stranu.. Sramota.. Da ne bude zabune,ovo piše navijač užičke Slobode,koji je utakmicu posmatrao iz neutralnog ugla.. Mladost je večeras brutalno opljačkana na Radomiru Antiću.. Ali bitno je da prvosrbijanci budu zadovoljni i namireni.. Ostale,ko .... Srbijo među šljivama..
L

Lepinja

pre oko 2 meseca

I kad bi Kahvic igrao za Zvezdu, Marakana bila bi u zmajevom gnezdu!!!!
х

хахха хаха хахахаха

pre oko 2 meseca

👍👍👍
K

Korner

pre oko 2 meseca

Terzo trampi Kahvic nazad na Maru,Srmca u Ofk
N

Nordsjeland 6x

pre oko 2 meseca

Pilako bre ljudi, Kahvic je mlad igrac,ima vremena za njega, neka ga u OFK nek se razigra maksimalno i ometla Zlo sa vojnog lavora i otkine im bodove,pa sledece godine nek se sa iskustvom vrati u Zvezdu,tako je najbolje za sve!
L

Levi bek

pre oko 2 meseca

Krenulo je juce, nastavlja se danas
L

Lučani Kamikaza

pre oko 2 meseca

Mene bi bilo sramota da sam trener Ofke i da komentarišem igru.Zaštita kao beli medvedi.A slika i priliku smo ima li da vidimo na Euru
p

postic

pre oko 2 meseca

Kad si tako iskren sto ne rece da je Tumbasevic zasluzio direktan crveni a o sansama necu ni prucati jer je Stamenkovic spasao Mladost
O

O Boze

pre oko 2 meseca

Nije iz Doboja nego iz Teslića!
G

Gogsi

pre oko 2 meseca

Bravo za malog Kahvica👏
D

Dr Khumalo

pre oko 2 meseca

OFK zasluzeno dobila, da hoce ovi Lucani da se ugase, odvratan tim, od jos odvratnijeg Neska. Iz tog kraja Srbije samo Sloboda Uzice zasluzuje Superligu.
S

SLS

pre oko 2 meseca

Joj meni je Čukarički pojam te odvratnosti. Svaki put mi se želudac okrene kad vidim u prenosu onu njihovu Oranicu. Tolike godine igraš najjači rang, toliko prihoda od prodaje igrača, pa da si promil od toga uložio da upristojiš teren ako ništa. A kao hoće da izađu u Evropu. Pa kao mi smo privatni klub. U normalnom savezu oni bi licencu videli nikad. Treća regionalna liga limit. Ma fuj.
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

Najsigurnija 2 danas. Iver ne pada daleko od klade.
J

Just

pre oko 2 meseca

Kahvicu igraj za nasu zemlju
h

halo

pre oko 2 meseca

Preokret, crveni, penal, neke šale se same pišu.
j

jel tako

pre oko 2 meseca

Znaci kao partizan
P

Provincijski Urugvaj

pre oko 2 meseca

Smesan penal.
Z

Zvezdan.

pre oko 2 meseca

Mislis kao ona kradja Napretka sinoc u 95 minutu!
O

OFK Beograd

pre oko 2 meseca

Mi znamo da mozes, mi znamo da hoces!
D

Debrujne

pre oko 2 meseca

Nek Zvezda dovodi napadace sakom i kapom a kahvic ce biti najbolji strelac lige.
k

kahvic u Zvedu bre

pre oko 2 meseca

taj kahvic je morao da bude u Zvezdi, moderan centarfor nase dete mlad visok, lepe pare ce se uzeti na njemu, ali drvo nedaje mora se forsira i terzine kombinacije
D

Dobar dan

pre oko 2 meseca

Aleksandar Kahvic momak iz Doboja donosi 3 boda OFK beogradu 💙🤍💙
O

O Bože

pre oko 2 meseca

Momak nije iz Doboja nego iz Teslića!
D

Dalibor CZ

pre oko 2 meseca

Iz Teslića.
г

где имаш

pre oko 2 meseca

Терзиће и Мркеле, ту је и криминал . Ово кажем као Звездаш !!!!
a

ajde pali

pre oko 2 meseca

Kad JSD preokrece to nije krimilan verovatno "zvezdasu"
d

dr.Terza

pre oko 2 meseca

@gde imas.... Jel tesko navijati za klub koji gubi 4 Duple Krune za redom,7 titula takodje za redom i dobija redovno u Evropi 6 komada od dece iz Danske!
g

gost1978

pre oko 2 meseca

sram vas bilo da vas sram bude, koliko ste bolesni, sa onakvom kradjom kod penala
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

Specijalac Radaković, koji izbaci Voždovac iz lige, istim ovako izmišljenim penalom za IMT.
z

zmagole

pre oko 2 meseca

@nenadB Radakovic je specijalac za takve stvari, izbacio je pre Vozdovca i Kolubaru mi neki se secamo penala koje je sudio u Surdulici, posebno onog drugog penala jer prvi ne bih komentarisao taj je za istrazne organe