Komentari na vest

Kahvić pogađa kao u kadetima i ne razmišlja o Baharu: Cilj je da vratim OFK Beograd tamo gde pripada

U

Ue111

pre 9 meseci

Koja skula od napadača
U

Ue111

pre 9 meseci

Koja skula od napadača
D

Don Vito Korleone@Steva ns

pre 9 meseci

@Steva ns – Slažem se sa tvojim mišljenjem i ja sam ti dao “plus”, ali s druge strane da li bi Kanga i Kangva bili “pojačanja” za OFK BG, sa nivoom svog fudbala koji je u rangu zone. Opšta karakteristika za ove dve gromade su povratni pasovi. Njih još nisu obavestili da je fudbal igra osvajanja prostora i da stalno treba ići napred, a ne vraćati lopte, ili ih jalovo zadržavati!
D

Don Vito Korleone@Terza Mađija

pre 9 meseci

@Terza Mađija – Mislim na matorog i sporog Kangu! Šta on sa svojih 40 godina (po nalazima FS DR Kongo) treba da radi u Zvezdi?! Ali, mislim i na potpuno bezličnog Kangvu koji nije sposoban da igra u LŠ, pošto to takmičenje po složenosti prevazilazi njegove zaista skromne mogućnosti. Zar prošle jeseni nije pokazao da ne može da ispuni zahteve igranja u grupnoj fazi LE?! Bio je među najlošije ocenjenim igračima Zvezde! Ako se sećaš, u tom takmičenju su igrali i Ben, Sanogo, Kanga, Mustafa, Bukari i Kulibali I sa njima smo osvojili “odlično” četvrto mesto u grupnoj fazi LE! To znači da nikakve vajde nismo imali od ovih gromada!
D

Don Vito Korleone

pre 9 meseci

Pozdravljam odluku da mladi Kahvić stasava u OFK-u! Verujem da će se pravilno razvijati i da će već u januaru biti priključen Zvezdi. Ali, ipak ne mogu da shvatim da jedna fudbalska olupina poput Kangve može da bude u takmičarskoj ekipi, a da jedan ovakav talenat ide na pozajmicu!
T

Terza Mađija

pre 9 meseci

Misliš Kanga? Kangva je solidan
S

Steva ns

pre 9 meseci

Kangva i kahvić kakve veze imaju čovek špic njemu je najbolje da celu sezonu istera tamo uvede ih u ligu i kao recimo najbolji strelac druge lige da se vrati za sad ofk igra baš lep fudbal i nema razloga uzimati im igrače koji nama trenutno ne trebaku
d

d. g.

pre 9 meseci

On ja bio na oku Bahara šest meseci...
T

Tubeki

pre 9 meseci

Pozvati ga za u21
i

ili ili ili ili ili

pre 9 meseci

Ne moze jer vec igra za Bosnu iz nekog razloga.
C

Chelsea1234

pre 9 meseci

Hahahahah,iz nekog razloga…Mozda zato sto je rodjen u toj drzavi.Ima pravo da igra za koga hoce,naravno.
U

U inat dusmanima

pre 9 meseci

SAMO NAPRED TERZA PUNA PODRSKA!
B

Bravo Terzo...

pre 9 meseci

....Majstore,puna podrska za tebe!👍 Sledece sezone eto OFK-a nazad u prvu ligu uz pomoc Zvezdine dece a dusmani nek sikcu ko zmije od muke,nista ti ne mogu! Zivela Zvezda i OFK Beograd!
p

povratak u proslost

pre 9 meseci

Bas sam se začdio da ga je Zvezda dala Makabiju. Po meni veci potencijal od Mijatovica . U Zvezdi su mislili drugacije. Videcemo.

Zvezda ispred svih!

pre 9 meseci

Odlican je potez da Kahvic igra za Ofk. Napreduje postepeno. Pametan je momak i ima odlicne fizicke predispozicije. Prava devetka. Navijam za njega.

Pule

pre 9 meseci

Kad imamo takve talente ulazi onda u skolu i renoviranje skola ,ne samo Zvezda nego svi
M

Magija i Mita

pre 9 meseci

dali deci klub da se igraju....
o

odgovor

pre 9 meseci

Bez te dece bi i dalje bio u Srpskoj ligi sa stadionom bez struje i ocajnim terenom. Zo treba gledati bez navijacke ostrascenosti. Za OFK je ovo pun pogodak. Ako neko zeli da ulozi pare podržavam. Za sada ovo radi posao.