Antonio Konte (©Reuters)
Antonio Konte (©Reuters)

Kafanski scenario: Šta ako se Real i Menš dogovore da izbace Inter?

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.12.20. | 15:06

“Depresivno je o tome i slušati“, odmahuje glavom Antonio Konte

Sva četiri tima iz Grupe B s realnim šansama za plasman u nokaut fazu Lige šampiona. S tim da se nekako najmanje šanse daju Šahtjoru, iako su Ukrajinci dva puta savladali Real. Ipak, u poslednjem kolu grupne faze gostuju kod Intera na stadionu “Đuzepe Meaca“. Svi očekuju pobedu Nerazura. Ali ni ona možda neće biti dovoljna timu Antonija Kontea.

Italijanski mediji su naime zabrinuti. Ako bi Inter i dobio Šahtjor ne bi mu ništa vredelo pod uslovom da Real i Borusija Menhengladbah odigraju nerešno. Nemci bi onda bili prvi, Real drugi zato što ima bolji međusobni učinak u dvomeču sa Interom.

Izabrane vesti

Nategnuta opcija, jer dovoljno bi bilo da Šahtjor uzme bod u Milanu i izbaci Real, ali navijači kao navijači uvek pate zbog teorija zavera... Ipak, Antonio Konte ne razmišlja tako.

Remi Reala i Borusije? Mi prvo treba da razmišljamo o tome da pobedimo, uopšte ne brinem oko toga šta bi moglo da se dogodi u Madridu. Pričamo o Ligi šampiona, o najvećim klubovima, nije ovo kafansko takmičenje. Deprimira me i to što uošte moram da pričam o tome. Svi će igrati da pobede“, kategorički će Konte.

Inače, protiv Šahtjora neće moći da računa na Artura Vidala, pa bi konačno na terenu mogao da od prvog minuta zaigra Kristijan Eriksen, pošto ni Nikolo Barela nije sasvim spreman zbog uganuća članka.

Ne tražim alibi. Naše je da pobedimo, a druge ne gledamo“.



tagovi

Šahtjor DonjeckAntonio Konte

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara