©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Sve u centar sem Kopljanika

Vreme čitanja: 4min | pon. 24.02.20. | 07:58

Pogledajte ko vam je 23. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

MANČESTER JUNAJTED - VOTFORD (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:0

Crveni đavoli su došli do vođstva kada je precizan bio novajlija Bruno Fernandeš sa bele tačke u 42. minutu. Votford je morao da se otvori u drugom poluvremenu, ali to je značilo samo više prostora za ofanzivnu liniju Junajteda. Prvo su na Old trafordu svi zanemeli posle majstorije Entonija Marsijala, a kasnije je pogodio mladi Mejson Grinvud za 3:0.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

LEVERKUZEN - AUGZBURG (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Bez većih problema je Leverkuzen savladao Augzburg sa 2:0. Farmaceuti su prvu veliku šansu u 24. minutu pretvorili u gol, nakon preciznog pasa Kaja Harveca za Musu Dijabija. Osigurali su pobedu u drugom poluvremenu kada je Nadim Amiri posle soloprodora zatresao mrežu za 2:0.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

VULVERHEMPTON - NORIČ (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:0

Rutinski su Vukovi došli do tri boda. Na poluvremenu je rezulat već bio 2:0 zahvaljujući golovima Žote. Vulvsi nisu stali ni u nastavku pa su samo pet minuta po povratku sa pauze pogodili za 3:0, a precizan je bio Raul Himenez posle stative Žote.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

ROMA - LEĆE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:0

Konačno se i Roma probudila nakon tri uzastopna poraza i remija pre toga. Vučica je na Olimpiku deklasirala Leće 4:0. Prvo je pogodio Čengiz Under nakon odličnog pasa Mhitarijana, a nakon toga se i Jermenin upisao u listu strelaca sa 2:0. Ofanziva Rome nastavila se i u drugom poluvremenu. Prvo je pogodio Edin Džeko, a tačku na konačnih 4:0 stavio je Aleksandar Kolarov.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

AZ ALKMAR - ZVOLE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:0

AZ Alkmar nastavlja trku za titulom, pao je i Zvole. Izabranici Arnea Slota izveli su čak tri penala na meču, a dva su bila dovoljna za pobedu pošto je golman Mihael Ceterer prvi. AZ je realizovao naredna dva u 54. i 60. minutu, a Kopmajners je se iskupio za slabo izveden prvi penal.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

ARSENAL - EVERTON (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 3:2

Nastavlja Arsenal da pobeđuje. Pošto je u prošlom kolu bio bolji od Njukasla, a u Ligi Evrope od Olimpijakosa, savladao je i Everton  u Premijer ligi. Nimalo lako, jer su Karamele povele u prvom minute, pa u nadoknadi prvog poluvremena preko Ričarlison izjednačile i pokazale prkos. No, Mikel Arteta ima Pjera Emerika Obamejaa koji je sa dva gola bio najzaslužniji za pobedu Tobdžija.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

ATLETIKO MADRID - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:1

Posle pobede nad Liverpulom u Ligi Šampiona, Atletiko je na stadionu “Vanda Metropolitano” savladao i Viljarea. I to preokretom. Iako je Pako Alkaser u 14. minute pogodio za Viljareal, Anhel Korea je poravnao u 40, da bi se domaćinu totalna inicijativa isplatila u nastavku, preko Kokea i Žoaa Feliksa.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

ANDERLEHT - EUPEN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 6:1

Odavno je Anderleht ispao iz trke za titulu, ali će bar pokušati da se bori za plasman u Ligi Evrope. I konačno je zaigrao kako dolikuje slavnom klubu. Već u devetom minute velikan iz Brisela je poveo, a put ka trijumfu bio mu je olakšan u 15. minutu kada je štoper Eupena Amat dobio crveni karton. U takvom odnosu snaga sve je bilo rutina za favorita.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

VOLFZBURG - MAJNC (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 4:0

Vukovi su osvojili deset od potencijalih 12 bodova u poslednja četiri kola i nedeljni program 23. runde Bundeslige zatvorili trijumfom nad Majncom (4:0), dovoljnim za skok na sedmu poziciju, kao nagoveštaj da bi opet mogli do Lige Evrope. Izabranici Olivera Glaznera demonstrirali su sjajnu efikasnost. Prva tri udarca u okvir gola pretvorili su u pogotke, pa je igra mačke i miša okončana očekivanim slavljem domaćina.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

PRECRTANO

HERAKLES - AJAKS (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Ajaks je bio neprepoznatljiv. Kopljanici su imali posed, čak i neke šanse, ali su opet posrnuli, kao pre tri dana u Ligi Evrope protiv Hetafea. Ovoga puta koštao ih je kiks štopera Dejlija Blinda koji je dozvolio najboljem strelcu Eredivizije, Sirilu Desersu da mu pobegne u 77. minutu gol odluke.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara