Komentari na vest

Kad god smo morali, nismo umeli

k

kost

pre 3 meseca

ne umemo ni kad ne moramo
G

Gost555

pre 3 meseca

Necemo uspeti ni sada.
k

kakone

pre 3 meseca

Sta vam je, ljudi, pa ko se nadao necemu drugom?! Po meni je cak ovo sjajno sta sam ocekivao. Reprezentacija je ogledalo Srbije, po sistemu selo gori a baba se ceslja. Vidjeli ste selektora, u 94. minuti ko krpa , posle gola Jovica vratila mu se sva nadmenost. Sto rece onaj hrvat, goji se od nadmenosti. Ne znam dal bih uopste volio zbog njega da nekim cudom dobijemo dance, mogu misliti sta bi izjavio, vjerovatno da nas odma stave u finale kako dobro igramo.
D

DjulaMeshter

pre 3 meseca

Ne umemo i kad ne mora
D

Dksm

pre 3 meseca

Je l to furate obrnutu psihologiju, hocete ovim tekstom da probudite inat kod igraca? 🙂
A

Adrian Mutu

pre 3 meseca

Pa nije baš tako pobedili smo portugaliju kad nam baš niko nije verovao pobedili smo norvežane izgubili smo jedino onda od škota u baražu ume ova reprezentacija da pokaže karakter ali ima i do forme ekipa koje je sa onakvim karakterom pobedila portugal ne može da nema kvalitet ali sergej i mitar su sad amateri tadić je omatorio vezni red gotovo da nemamo i eto prvi put da nam odbrana nije glavni krivac a valjda su i nešto naučili igraju godinama zajedno
B

Bar Kohba

pre 3 meseca

Kad je trebalo nikad nismo znali ni uspeli, govorim o ex Yu vremenu. Od posle 2000. godine na ovamo rezultati su nam blago receno uzasni. Bili smo na cetiri svetska prvenstva i ovo je prvo evropsko, nikad nismo prosli grupu. Dali smo 11, a primili 27 golova na 14 utakmica. Imali sno blazmazu sa Kamerunom, debakl od Argentine, dva puta hladan tus od Svajcarske i Australije, cirkus sa Obalom Slonovace i Ganom u epizodama rukomet i odbojka, i veliku pobedu protiv Nemaca.Uglavnom nama turniri ne idu, a te odlucujuce tekme nikada nismo prolazili, kao sto sam rekao i da nam Slovenija ne lezi, pa se ispostavilo da tradicija i te kako ima veze, nama ni Danci ne leze, a pritom timski duh nemamo a oni imaju i timski duh i disciplinu i jako dobru generaciju. Ko se seca Bendtnera, lik nije mogao da se sastavi u repki niti gol da potrefi, dodje mec sa nama 2 zabio lagano koliki smo raspad bili. Sve u svemu, ja sam bio na mecu protiv Slovenaca, bicu i protiv Danaca, navijam i nadam se, iskreno ne verujem, nas krajnji domet je nereseno sa njima, pa ako nas neka luda sreca poklopi zbog ostalih grupa da prodjemo kao treci.
T

Trebinje

pre 3 meseca

Vrime je što bi rekli Dalmatinci. Šalu na stranu mislim da će napokon nešto lepo da se desi. Napred Srbija 🇷🇸
D

Dule Vujosevic Salalalalala

pre 3 meseca

Katastrofa postao ovaj Mozzart portal, moj najomiljeniji portal pao na dno... Objavljujete (sportske) nebuloze svojstvene nekim listovima poput Telegrafa, Informera itd... Molim vas nemojte svakakve gluposti vise da objavljujete... Sportski Pozdrav od navijaca Partizana...
D

Draga deco

pre 3 meseca

Žao mi je što ste moja reprezentacija,a ne nekog mog neprijatelja😂😂😂
S

Statler

pre 3 meseca

Nema od toga ništa. Ovde nema timskog duha, svi su nešto nadureni I umišljeni, kao da su sišli sa nebesa. Ogroman jaz između umisljenosti i realnog kvaliteta.
В

Влада

pre 3 meseca

Прво требамо имате опрему у бојама националне заставе као пто је увек било. Какви је ова опрема са прљаво црвеном бојом, неком златном и црном. Тога на националној застави нигде нема. Коју државу ови играчи представљају са оваквом опремом? Докле више бежање од национални симбола? Погледајте опрему одбојкашица и сваком србину биће јасно ко смо у овом фудбалу. Докле ће почетници да воде национални тим са некаквим курсом за тренера?
-

--//--

pre 3 meseca

@Vlada dres je najmanji problem.. ""Ovde nema timskog duha, svi su nešto nadureni I umišljeni, kao da su sišli sa nebesa. Ogroman jaz između umisljenosti i realnog kvaliteta"""
N

NoleGost2

pre 3 meseca

Dok mi svi pljujemo tim i trenera, ekipa oko Terze, Nedimovića itd. i tako isto stara ekipa oko Toleta i tako isto onaj Kokeza nedje tamo na karibama smiju nam se u facu. Ovi momci žele da igraju i da pobjedjuju ali u nasem fudbalu se jednostavno previše okolo dešavala da nismo dorasli situaciji. Mi smo nakon 24 godina prvi put na ep i mi imamo već ambicije neke da prolazimo grupu. A to sto smo toliko dugo čekali su gore pomenuta gospoda odgovorna. Sto zelim da kazem, dok kod nam ovi ljudi vode fudbal, nikada mi nećemo ništa bit a realno imamo kvalitet i talenat za mnogo veće stvari.
F

Fontana9

pre 3 meseca

Nije Kokeza na Karibima vec u Majamiju u USA.Svu lovu od sverca I kradje ulozio u transportnu firmu i ujedno pere pare Dacicu i onom kosarkaskom treneru u pokusaju.
M

Marinjo1

pre 3 meseca

Opustite se i igrajte. Da vas pljujemo vise, ne mozemo, sta vas plasi? Red je i te sanse da udju, samo se opustite i sta bude.. Remont ekipe svakako i promena formacije posle takmicenja. Neki da se penzionisu
G

Gost 976

pre 3 meseca

Šta se mi lažemo više nit imamo neki igrački kadar nit selektora , iz toga proizilazi nikakva igra , polupaće nas Danci
g

grrgr

pre 3 meseca

mi mozemo da prodjemo samo ako nas danci puste ako im bude odgvoaralo kao sto je onaj selektro juce pricao,ovaako ,jos kad sam video grupu rekao sam puci cemo vise od danaca no od engleza
G

Gile 88

pre 3 meseca

Uz dužno poštovanje kakav Komnjenović SRJ je bila zemlja u kojoj smo odrasli ali te zemlje odavno nema daj da kao Srbija prvi put prođemo grupu na nekom prvenstvu
Љ

ЉШЉШЉШЉШШЉШЉШЉ

pre 3 meseca

Схватите има сувише поноса, туђих интереса и милион других ствари да ми никада нећемо добити то кад морамо, једноставно немамо тим и никад нисмо ни имали, свако за себе играо и игра, а нажалост и играће.
M

Maestro

pre 3 meseca

Da bi bili najbolji kad je najpotrebnije svi oni bi trebali da imaju glavu i psihu kao Novak Djokovic a oni to jednostavno nemaju.Ne samo to,nemamo timski kvalitet i duh,atmosferu,kompaktnost organizovanost,taktiku.I zato se na kraju Piksi hvata neke statistike sto je realno smesno jer to su brojke koje nas samo opasno zavaravaju,sta nam znaci sto smo pretrcali 13 km,kad je bitan kvalitet,intezitet trcanja,da se ne trci u prazno,da se stigne protivnicki igrac u sprintu a ne da ga Sergej isprati pogledom,dzabe sutevi ka golu,bitno je koliko tih suteva su bile ozbiljne sanse i koliko si ih iskoristio!
P

Princip G.

pre 3 meseca

Bravooo!Odličan je primer Novak.Možda bi trebalo Novaka konsultovati kako se psihički pripremiti.Mislim na mlade generacije.Jer je on najbolji primer mentalne snage u svetu sporta.
G

Gost 92,92

pre 3 meseca

Konacno pravi naslov , molim vas sto vise ovakvih tekstova jer niko normalan ne vjeruje u pobjedu protiv Danse.
O

Oto

pre 3 meseca

Voleo bih da napravimo taj iskorak i izadjemo iz grupe....bitno je iz mnogo razloga, tako da se nadam tome ! Moraju se neke greske korigovati i biće dobro !
j

juznyyy

pre 3 meseca

postavlja se pitanje a zasto ili kako stalno zadnje kolo da nama gori, stvar hrabrosti, mentaliteta i kvaliteta? e zato nemozemo da pobedimo nikog na velikim takmicenjima!!!

milosplavsic1987@gmail.com

pre 3 meseca

mozda je do boje dresa....svaka odlucujuca je bila u crvenim dresovima,😉mozda bi trebali sad u bele da probamo
V

Vizitor

pre 3 meseca

Nećemo proći jer nemamo u timu niti jednog dobrog izvođača slobodnih udaraca...Dosta smo se šlepali na račun Mihajlovića i Kolarova :) Realno očajna smo reprezentacija i ako sebi tražimo najsličnije onda je to Poljska.
X

Xerox Zerox

pre 3 meseca

I da prodjemo Dansku i budemo 2.u grupi idemo na Nemacku i tu nam je kraj. Nije mi jasno sto se vise lozimo i lozimo. Ispadamo ovako ili onako.
M

Milos92@

pre 3 meseca

I da ispadnemo sta ima veze, bar grupu da prodjemo jednom u zivotu, posle kako bog da. Ja nzm sta ti ocekujes od njih, finale?? Nemamo kapacitet za to, daleko smo miljama.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 3 meseca

Osnovni elementi fudbalske igre npr. ako igrate sa 2 centarfora u ovom slucaju Vlahovic i Mitrovic, morate da igrate u formaciji 4-4-2 kao nekada Fergusonov Mancester Dvajt Jork-Endi Kol, Runi-Van Nistelroj, sa dva leva beka i dva krila Giks- Bekam koji ce centarsutevima da hrane napadace i igrom po liniji da prave prostor i rasterete sredinu. Ako igrate 3-5-2 kao nekada Muslinova Zvezda npr onda morate da igrate sa dva spoljna igraca koji su defanzivniji ili bolje receno ofanzivni bekovi tada igrate bez krila Gvozdenovic-Marjan Markovic, Lukovic-Basta. Znaci levonog na levoj i desnononog na desnoj strani ( nikako kao Pixi Gacinovic levo, Zivkovic desno 🤦koji pri tome nisu ni bekovi ) onda mozete opet da igrate sa 2 spica Pjanovic-Drulic, jednim poluspicem iza Branko Boskovic ( u repr to bi trebalo da bude Tadic, Samardzic ili Zivkovic) i dva jaka vezna a tu npr Sergej Milinkovic Savic nema mesta. Mi generalno igracki uopste nismo losa reprezentacija sta vise, ali imamo trenera, selektora kako god koji ne poznaje osnove fudbalske igra a nema ni talenta za taj posao. To sto on prica igracemo sa 3 centarfora to nikada niko nije odigrao ( eventualno zadnjih 10 min kada se bunari u 16) jer ni Brazil to nije radio sa Ronaldom, Rivaldom i Ronaldinjom ako na njih misli jer zadnja dvojica nisu klasicni centarforovi vev izuzetno jaki na loptipoluspicevi i kretivni veznjaci sa osecajem za postizanje gola, na kraju krajeva i osvojili su sve sto su osvojili. Pixi jednostavno ne zna gde udara zato su igraci i nervozni i isfrustrirani. Pozdrav
T

Takticar

pre 3 meseca

Super sve, ali poredis fudbal od pre 25 godina sa sadasnjim, a fudbal se izmenjao tri puta do sad. Dalje kazes nemamo lose igrace, pa ono klubovi u kojima nastupaju jesu bolji od Celja, ali pa i nisu puno bolji, nemas ni jednog jedinog igraca u top 15 klubova evrope(Juve to svakako trenutno nije), nemas igrace u eliminaciji Lige Sampiona(imas ali ne igraju niti si ih vodio), pa cak ni u Ligi evrope(Tadic promasio penal protiv Olija u penal seriji), jedino Liga konferencije, a to nam je i mera. Igraci sa najvecim renomeom su nam golmani. Od 26 igraca imas sampiona grcke, ceske, srpske i saudijske lige, to je sve jako tanko. Ne branim Pasi poljanu, samo svakako igra tesko da moze da bude bolja, takmicarskija(bunkeraska) moze, ali... Mada vidi se i napredak u odnosu na svetsko. Ekipa je bar malo vise rezultatski nastrojena.
E

ET-1

pre 3 meseca

Mi to ne možemo. Jednostavno nemamo to zajedništvo, bez obzira što Stojković govori kako je atmosfera u timu super, to se iz aviona vidi da nije tako. Svatko igra za sebe da bi sebe kao pojedinca istakao, a fudbal je kolektivni sport, zbog toga to kod nas ne funkcioniše. Opet kažem, veliki je uspjeh i čast, što uopšte igramo EURO.
G

Gost GM

pre 3 meseca

Bolje da smo izgubili od Slovenije pa sa pobedom nad Danskom budemo treci. A ne ovako, mozda nam i remi igra. Svakako necemo pobediti i ispadamo.
T

TeskaMuka

pre 3 meseca

Sećam se EP 1984 u Francuskoj,kad nas Danci rasturise ko zvecku. Piksi je bio klinac tada,a reprezentacija tadasnja bila za ovu svemir. Realno nemamo igru,a nadati se ljudski je,ali sta dobijaš da udjes u 16 kad te Nemci cekaju.
G

Gile 88

pre 3 meseca

Daj da ih vidim jednom u osmini finala pa nek nas čekaju i Marsovci a ne Nemci
г

гост 1312

pre 3 meseca

Ова репрезентација, са Пиксијем на челу, да није направила оно чудо у Португалу, са све голом у 90-ом минуту, не би имала буквално ничим да се похвали, а и то је било случајно! Камерун, Швајцарска, Мађарска, Црна Гора, Бугарска, па ми немамо утакмицу да се за њу ухватимо и кажемо како смо добро одиграли! Погрешна поставка, атмосфера ужасна, система нема, Митровић и Тадић мисле да су већи од саме игре, Влаховић дечко не зна је ли дош’о или пош’о, малом Илићу на терени фали само ролекс да слика буде потпуна, а Пикси и даље шупља прича, најбољи смо, најјачи смо, нећу ником да се признам, а лупају му шклемпе ко стигне где стигне. Без приче о тренерском квалитету, али кад би Милојевић, Муслин или било којји тренер са ставом и ауторитетом ставио у тим Тадића после онаквих изјава из прве утакмице? Само овај бескичмењак, назови тренер и то од првог минута… Трећа утакмица ће све показати, ако му почне тројка Илић Ликић Тадић на средини, разбиће нас Данци, неће нам дати пола да пређемо. Не питам се, вероватно се то људима не свиђа, али ја бих почео са Мијаиловић - Максимовић - Самарџић - СМС на средини, са једним нападачем, ево Митровић, можда му се врати за ове промашаје! Два задња везна, Самарџић пун енергији и Сергеј горе да буде плеј и пакује, па шта бог да!
P

Pakal II

pre 3 meseca

Ljudi, dajte da budemo realni i da se ne lažemo. Za nas su plasmani na završne turnire uspeh. Ne govorim o individualnom kvalitetu igrača, pričam o kvalitetu našeg tima. Kad smo poslednji put odigrali u skladu sa kvalitetom? 98. i donekle 2000. Pogledajte SP u Južnoj Africi i Rusiji. Pogledajte Ligu Nacija, finale protiv Škotske. Loši smo, bez ideje i timskog duha. Piksijevo obraćanje juče? Da li vam deluje kao čovek koji ima viziju i ideju i na kraju krajeva veru da će to što radi doneti rezultat? Izgubićemo od Danske i to rutinski, nemojte se nadati uzalud. Sportski pozdrav.
V

Vidić predsednik, Paunović selektor

pre 3 meseca

Nismo morali u finalu U19 EP 2013. godine. Nismo morali ni u finalu U20 SP 2015. godine. Nije li sad ta generacija na vrhuncu? Šta su uradili Nemci kadu su imali sličnu generaciju? A šta radi Srbija? Desetak godina kasnije blamiranje s Bugarima, Mađarima, Rusima i Slovencima, uz dužno poštovanje prema svima njima. Zašto Vidić nije predsednik FSS, a Paunović selektor A tima?
C

Cer

pre 3 meseca

Kakvo smaranje sa Paunovicem, covek nije ozbiljan trener, radio po MLS-u i Meksiku. Koga bre on da vodi?
J

Johny bez Cash

pre 3 meseca

Pretpostavljam da mi necete objaviti komentar kada kritikujem vase novinare, ali evo da probam jos jednom - cemu ovaj defetizam? Mislim, zasto on potice od vas, koji nas prvo sve vreme ubedjujete kako polecu Orlovi, spremi se Gordi Albione itd., a sada prvi kritikujete i ne verujete? Hajde pustite nas kojima je Lukin gol u 95-om produzio lozenje na jos nekoliko dana da se nadamo i verujemo!
N

Nije bas tako

pre 3 meseca

Dobili smo i Norvesku u gostima, dva puta. U barazu i Ligi Nacija. Tekst nidje veze sa realnoscu. Dobili Portugal i 2x Norvesku, podbacili protiv Svajcarske jednom. Protiv Australije nije sviran penal u 90 min, da je bio VAR bio bi penal i sa 2 2 bi prosli dalje. Pre nego sto pisete ovakve tekstove , obradite sve utakmice , a ne parcijalno.
A

Aleksandar FR

pre 3 meseca

"Hajde da počnemo da budemo najbolji kada je najpotrebnije" Amin
D

Deuro

pre 3 meseca

Pa mi nismo pobedili nijednu evropsku reprezentaciju na velikim takmičenjima u regularnom vremenu od 1968. godine osim Norveške 2000. Španiju smo pobedili posle produžetaka 1990. Od gola Džajića Englezima 1968. to je 56 godina sa samo jednom pobedom. I sad se ti nadaj…
S

Sremt

pre 3 meseca

Novinari, dosta vise. Svi znam da necemo proci Dance i da se vracamo kuci sto je i bolja varijanta nego da budemo drugi pa sa nas Nemci masakriraju. Dokle nam na klupi sedi politicki, nadobudni trener, plasman na takmicenje ce nam biti najveci domet.Sre
S

Saturn

pre 3 meseca

Aaaa kad bi moglo Mute na nase fudbalere , pa da biras ko na whats up-u koliko ne zelis da ti izlaze , pa da stavim jedno 20 godina
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Au brt al ste naporni sa ovim kvazi fudbalerima.Kiksi mucenik i dalje broji koliko centarsuta smo uputili u kazneni protiv Slovenije😂😂😂😂
m

molim?

pre 3 meseca

Pogrešne utakmice so odabrane za moranje. Lepo je kad dobiješ boljeg od sebe, ili malo boljeg od sebe, ili ekipi sa kojom si tu negde, međutim, na velikim takmičenja se to ne događa. Danci su malo bolji od nas, ili neka bude i da smo egal, teško da ih dobijemo. Mi u JAR nismo smeli da izgubimo prvo od Gane a naročito od Australije. Nas je bod vodio dalje. U Rusiji nismo smeli da izgubimo od Švajcarske, ne da pobedimo, da ne izgubimo. Primili smo gol u 90om minutu. I sa tim bodom bi prošli, pošto je Kostarika odigrala 2:2 sa Švajcarcima. U Kataru nismo smeli da dozvolimo ono protiv Kameruna na dvva gola razlike za nas, niti preokret gde vodiš gol razlike. Mi nismo smeli da ne pobedimo Sloveniju. Gde tri ekipe idu, šansu tražiš protiv najslabijeg. Šta će biti sa Dancima, videćemo.
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Svaka cast, sve receno kako treba, hronoloski i objektivno...
d

djovani

pre 3 meseca

protiv portugala sno morali i uspeli. cemu naslov , novinar lajik
T

Tutuban

pre 3 meseca

Na velikim takmičenjima nismo umeli...
C

Cer

pre 3 meseca

kakva pametnica i jos nepismena
J

Jel si probao

pre 3 meseca

da kažeš da novinar laje?

bez_EU4ije

pre 3 meseca

Šćepan Šćekić: "Normalno!" 🤷🏻‍♂️
I

Iskren

pre 3 meseca

E sad stvarno moramo. 😁