Komentari na vest

Kad bi ovo neko umeo da objasni... Dovedeš dva golmana, obojicu sklanjaš, a posle se pitaš što ti ne ide

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Odličan posao
Č

Čelsi nikako

pre oko 2 meseca

Da shvati za uspjeh je potreban trener a bijo jednom jedan tim iz Londona kojeg su od miloste zvali luda družina..e sad čelsi upravo tako djeluje sa kolovođom Martinezom...čelsi koji je decenijama unazad bijo prepoznat po bedemu odjednom trt uličarska ekipa đe niko ne benda nikog ...narednih 10 godina lutanje ka junajted...
A

Aladin

pre oko 2 meseca

Misljenja sam da zele da ubrzaju formiranje ekipe prvo gomilanjem igraca a onda i selekcijom gde ce ostati samo najbolji. Ostali ce verovatno biti prodati.
F

Financijski stručnjak

pre oko 2 meseca

Daju ugovore na puno sezona zbog financijskog fair playa,dakle,legalno ga zaobilaze.
L

LuloLulo

pre oko 2 meseca

Da , ali kasnije ne mogu da se otarase tih igraca, sto imaju ugovore od 7-8 godina. Kako da se sad rijese Mudrika koji je beskoristan, ili Enca koji je napravio skandal, i koji ce ionako slabu svlacionicu jos vise da razjedini
?

??

pre oko 2 meseca

Koliko su im glupi ovi ugovori na sedam sezona svakom igracu. To ce ih zakopati
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Koga ce zakopati ? To su mutne radnje Amerikanca kome to odgovara, a Celzi i zasluzuje da propadne posle onoga kako su pljunuli Romana.
L

Lago di Como

pre oko 2 meseca

Šta ovi ljudi rade više, ovo ni Bog ne može da objasni.....
1

145 5

pre oko 2 meseca

Šta je to čudno za Čelsi? Poslednje 2 godine donose haotične odluke... Čelsi je kada ga je Roman napustio skroz drugi klub u kome se dovode igrači po principu da ga kupimo mi i ako nam ne treba trenutno, bitno je samo da ga ne kupi neki drugi klub.
P

Pa nije

pre oko 2 meseca

Pa nije ga baš Roman napustio, nego su mu oteli klub. Evo im ga sad pa neka rade kako znaju "lideri slobodnog sveta"...
L

Leao

pre oko 2 meseca

A sta vi kazete da su celzijevi golmani kvalitetni i da zasluzuju klub tog renomea? Petrovic ili sancez bukvalno se ne zna ko je gori. Poketino je bio totalni promasaj, ovaj je totalno neproveren ali videcemo. Celzi ima najbolju mladu ekipu uz real na svetu, pogode li sa trenerom videce se sve.
d

dok ga braca utrefe a nece skoro ostaraše svi

pre oko 2 meseca

Mozda bi uprave Čelzija i Und trebali plati da malo gledaju sistem City -a , da vide kako je i koliko to drugacije organizovano sa koliko profesionizma.Neće se usrečit Čelzi ovom "ludom manioulacijom tržista".