Juventus pozvao da čestita, Milan im ozbiljno tražio Iguaina

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.07.18. | 23:29

Argentinac želja Rosonera

Ni Morata, ni Benzema – Milanov izbor je Gonzalo Iguain!

Novi direktor milanskog velikaana Leonardo je otvorio pregovore sa Juventusom oko kupovine Iguaina. Izgleda da je od novih američkih vlasnika dobio odrešene ruke u prelaznom roku i da ima sredstva za dovođenje zvučnog pojačanja poput Iguaina.

Izabrane vesti

Argentinac je postao višak posle dolaska Ronalda u Juventus. Niti se Alegriju više uklapa u tim, niti je Juventusu potreban na platnom spisku sa godišnjom zaradom od 7.500.000 evra neto po kojoj je ispred njega samo pomenuti Portugalac. A Juventus mora da proda neku od zvezda da bi pokrio deo troškova za dovođenje Ronalda i izbor je pao na Iguaina.

Čelsi se prvi javio kao kandidat za kupovinu popularnog Pipite, pregovori su se vodili danima, ali nisu završeni uspešno. Nisu ni neuspešno jer još traju. Na transferu insistira Iguainov bivši trener iz Napolija Mauricio Sari. Ali očigledno da Plavci nisu ponudili dovoljno novca i dostigli Juventusovu traženu granicu od 60.000.000 evra. Ili je možda Argentinac odbio selidbu u London. Ili mu možda Čelsi ne garantuje istu zaradu kao u Torinu.

Kako god, Milan je otvorio priču o dovođenju Argentinca. Juventusov sportski direktor Đuzepe Marota je danas pozvao telefonom Leonarda da mu čestita na izboru, a slavni Brazilac je posle reči zahvalnosti prešao na stvar i pitao za uslove pod kojima može da dovede Iguaina.

Nikakve konkretne cifre nisu pomenute, ali je Juventusu stavljeno do znanja da Rosoneri žele Argentinca i da može da se pregovara.

(FOTO: Action images)


tagovi

Gonzalo IguainLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara