Foto: Reuters
Foto: Reuters

Juventus krade defanzivca Romi ispred nosa

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.20. | 16:22

Fudbaler Dalasa pred potpisom ugovora sa šampionom Italije

Borba za fudbalera Dalasa Brajana Rejnoldsa dobila je neočekivani preokret usled kojeg je Juventus veoma blizu da otme Romi ispred nosa talentovanog defanzivca.

Prema saznanjima italijanskih medija defanzivac člana MLS lige dogovorio je uslove prelaska u Juventus i uprkos poodmaklim pregovorima sa rimskim timom, praktično preko noći je stigao na korak od crno-belog dresa.

Izabrane vesti

Amerikanac je bio već viđen kao ptva zimska investicija Rome, a rimski klub pokazao je spremnost da plati 7.500.000 evra na ime obeštećenja. Ipak, u trku se uključio Juventus i postigao načelni dogovor po kojem će Rejnolds narednu polusezonu provesti na pozajmici, a potom se priključiti prvom timu Stare dame.

Finansijski detalji ponude šampiona Serije A nisu poznati, a do ozvaničenja saradnje planove Juventusa će pokušati da pokvari Klub Briž koji je takođe zainteresovan za defanzivca.

Rejnolds je posle godinu dana provedenih na pozajmici u Nort Teksasu fudbalski sazreo i preuzeo ulogu jednog od stubova defanzive matičnog Dalasa za koji je u 2020. godini odigrao 19 prvenstvenih utakmica.

Glavni aduti Andree Pirla u defanzivi ove sezone, uz iskusnog Bonućija, su Danilo i De Ligt, a na angažman Amerikanca u Torinu gledaju kao zalog za budućnost.


tagovi

Dalas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara