Komentari na vest

Juventus ima novu 'jedinicu': Moti na poklon - najbolji golman Serije A

S

Smouth

pre 3 dana

Di Gregorio je dobar golman, ali daleko od neke svetske klase...nije bolji cak ni od Scesnjog kojeg se olako odricu i ako im je u prosloj sezoni bio jedan od 3 najbolja igraca. Nagradu za najboljeg golmana je dobio, ali veliko je bilo pitanje da li je to zasluzio. Nije cak ni medju 3 u reprezentaciji...mozda Juventus i napravi iskorak, ali opet realno Inter za sada radi bolji posao....Martinez, Zjelinski i Taremi su ogriman dodatak na vec bolji tim
D

Diskutabilno

pre 3 dana

Koji Martinez?
L

Lotito

pre 2 dana

Kakav dodatak! Doveli prosječne. Zielinski nije odigrao ništa ima već dvije godine.
F

Florenzi

pre 2 dana

Taremi, Zielinski, i ovaj golman, ni u kojem slučaju nisu bolji posao od dovođenja Di Gregorija, Turama, Daglasa i Kopmajnersa.
S

Smouth

pre 2 dana

Zjelinski je sa smanjenom minutazom zbog potpisovanja za Inter imao bolju sezonu nego mladji Tiram...koji je u Ligi1 sakupio 27 nastupa uz 1 gol i 1 asistenciju. Pritom on iKopmejners jos uvek nisu ni dosli. Di Gregorijo nije bolji od Scesnog, a ovaj Luzi je duplo slabiji igrac od Rabijoa kojem je istekao ugovor i ako ga ne zadrze to je korak nazad. Pritom i Kjeza ide u Romu. Vreme ce ti pokazati da je Martinez bolji golman od Di Gregorija, a kao sto rekoh Zjelinskije bolji sam nego Luiz i Tiram zajedno...Taremi je prekaljeni as, napadac koji moze da lagano donese 15 golova..
L

Lotito

pre 2 dana

Ti jedini navijač intera koji smatra da je da je taj Martinez bolji od Di Gregoria. Napisati da je Rabio bolji od Daglasa Luiza samo pokazuje tvoje fudbalsko neznanje ili ostrašćenost. Rabio će vjerovatno i ostati. Turam je mnogo mlađi od Zielinskog, čiji je najbolji fudbal prošao. Kijeza odlazi, ali doći će jednako dobar ili bolji igrač. Kao i desni bek i Kopmajners.
L

Lotito

pre 2 dana

Ali Taremi prekaljeni as hahahhahahhahahahahhaha On da je valjao ne bi otišao iz Porta kao free igrač, nego bi ga naplatili dobro kao i sve svoje igrače.
t

toldo1908

pre 3 dana

JUVENTINO CHIACCHIERONE QUANTA FANTASIA CHE AI!!!! Polako ljudi, polako... izmericemo se na kraju avgusta prvo ko ima jaci tim, a za pravu snagu vidimo se tamo april, maj, kad zvanicno opet budemo prvaci!!! FORZA INTER!!! JUVE M***A!!!
P

Petrinjo8273

pre 3 dana

Napokon su ukapirali da mora da sklone onom luzera sa gubitničkim mentalitetom
c

cuj najbolji golman serie - a

pre 3 dana

a gde brani Mainjan, za Lokomotivu Moskvu?
Z

Znas kako

pre 3 dana

Ovaj je dobio nagradu za najboljeg golmana u 2023/24, naravno da inace nije bolji od MM.
t

toldo1908

pre 3 dana

Ako ces iskreno, Zommer je bio bolji i od jednog i od drugog, pogledajte primljene golove, clean sheetove i ostalo.... al jbg, mi smo Inter, nama se nista ne racuna... :)
g

gostivar

pre 3 dana

da li si procitao tekst uopste?
Z

Znas kako

pre 3 dana

Nema nikakve sanse da je Zomer bolji golman od Majka...
L

Laker

pre 3 dana

Di Gregorio, Daglas Luiz i Turam za sada. Jos neki plejmejker ili krilo i bombona! Nadam se da moze Vlahovic do zlatne kopacke ili kako se to vec kaze kad das najvise golova u ligi
I

Internazionale

pre 3 dana

To je to, idealno za borbu od 3 do 6 mesta realno.
L

Laker

pre 3 dana

Uz Motu mogu da pariraju Interu
Л

Лазар

pre 3 dana

Ау, какав посао Јуве прави... једино не ваља што Мота хоће да прода Кјезу, а ако су толике године трпили Дибалу, онда је и он заслужио још једну сезону да се покаже да је топ играч.
G

Gost999

pre 3 dana

Kijeza koliko god da mi je drag posle kidanja ligamenata nije isti igrac. Bljesne sa vremena na vreme, ali uopste nema kontinuitet. Mota zeli da pruzi sansu Souleu posle fantasticne sezone na pozajmici,a takodje Kijezi sledece sezone istice ugovor , a zeli povecanje plate tako da je ovo logican potez. Kao zamene se najvise pominju Sanco,greenwood i adeyemi iz dortmunda.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 dana

@Lazar Auu kakav posao juve pravi...kakav posao, Lazare? Doveli dva igraca za sad a tebe bacili u dubok san gde lepo sanjas...pomislio bi covek da su doveli pet super pojacanja po tebi.
I

Inter Milan

pre 3 dana

Doveli dva igraca osrednje klase i sada su oni prvi tim sveta. Smesni kao i uvek....ahahahaha