Ten kopmejners (©Reuters)
Ten kopmejners (©Reuters)

Juventus i Kopmejners – nije tema! Atalanta ni ne razmišlja o prodaji, ali uz malo podmazivanje…

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.24. | 11:34

Ukoliko bi torinski klub u celu operaciju uključio Dina Hujsena, možda bi u Bergamu i mogli da promene stav

Napoli je pre godinu dana zakucao na Atalantina vrata, ponudio 47.000.000 evra za Tena Kopmejnersa i – bio odbijen. Ispostavilo se to kao odlična odluka, jer je holandski vezista odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri – ako ne i najbolju – i krunisao ju je peharom Lige Evrope. Iz te vizure – savršen potez kluba iz Bergama. Sada je na novom iskušenju.

Juventus je krenuo u ofanzivu. Doduše, blagu. Naročitog pritiska nema, još pre nekoliko dana je spremio ček na 40.000.000 evra. Iluzorno je da takvu ponudu uopšte i razmatraju u Bergamu, posle sezone u kojoj je dao 15 golova. Đan Pjero Gasperini ide dotle da prodaja Holanđanina uopšte nije tema, da se ne razmatra i da bilo kakvih pregovora nije ni bilo i da prodaja nije u planu.

Izabrane vesti

Ni ne razmišljaju u Atalanti da unovčevezistu, navodno…

“Nikada sa njim nismo razgovarali o drugim timovima, ni na kraju šampionata, ni kada se vratio. Šteta zbog sitne povrede koju je imao, koja mu nije dozvolila da se odazove pozivu holandske reprezentacije tokom leta i igra na Evropskom prvenstvu. Ali, sada dobro trenira, kao i uvek, veoma je ‘prisutan’ na treningu”, poručio je Đan Pjero Gasperini i istakao da ni reči nije bilo o prodaji Tena Kopmejnersa u klubu:

“Želim da budem jasan, on je fundamentalan igrač za Atalantu, njegov transfer klub nije planirao”.

E, sad, da li je baš tako…

Đan Pjero Gasperini je stari lisac, neko ko zna dobro da tvrdi pazar. Tenu Kopmejnersu se ide u Juventus, navodno je već i dogovoreno da će ukoliko dođe do transfera zarađivati 4.000.000 evra, ali kako bi realizacija mogla da bude realizovana?

Dve su mogućnosti. Prva je da torinski klub podigne ulog, da iskešira između 55.000.000 i 60.000.000 evra, a druga bi mogla da bude primamljivija Atalanti. Boginji provincije je interesantan Din Hujsen, ako bi ga poslali put Bergama i pride poslali i novčanu naknadu za Tena Kopmejnersa, verovatno bi odobrovoljili Đan Pjera Gasperinija i sve u sportskom sektoru.

Tada bi stav ljudi u Atalanti po pitanju prodaje Holanđanina mogao da se promeni. Dakle, jedno ‘malo’ podmazivanje…


tagovi

Letnji prelazni rok 2024JuventusAtalantaTen Kopmejners

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara