(AFP)
(AFP)

Juventus i Inter poslali istu ponudu: 35.000.000 plus 5.000.000 kroz bonuse

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.05.20. | 12:57

Ćelino traži 50.000.000 evra

Putevi Juventusa i Inter se sve češće ukrštaju na fudbalskoj pijaci poslednjih godina, a čini se da će ovoga leta dva italijanska velikana često biti u klinču jer žele nekoliko istog igrača. Zimus je Juve odneo pobedu u trci za Dejana Kuluševskog, ali on je samo jedan od igrača koje su pratila oba kluba.

Federiko Kjeza i Gaetano Kastrovili iz Fiorentine su im posebno zanimljivi, ali više od svih Sandro Tonali iz Breše.

Izabrane vesti

Mladi plejmejker kojeg na Apeninima gledaju kao miks Pirla i De Rosija je možda i najinteresantnije ime italijanskog fudbala u ovom trenutku. Za dve godine je od anonimusa iz Serije B prešao put do reprezentativca Italije i najtraženijeg mladog igrača na Čizmi.

Iako je u više navrata isticao da je osvedočeni navijač Milana i da bi voleo da obuče dres Rosonera, realnost je takva da Milan ne može više da parira ljutim rivalima na fudbalskoj pijaci. Juve i Inter mogu mnogo bolje da plate od Milana i da ponude igračima bolju sportsku perspektivu.

Zato je izvesno da ćemo gledati derbi Juventusa i intera za autogram Tonalija. Iako se spekuliše da su za njega zainteresovani i Barselona, Mančester Siti i PSŽ, njihove šanse nisu velike jer igrač želi da ostane u Italiji.

Gazeta delo Sport piše da su Inter i Juve poslali skoro iste ponude na adresu Breše. Prvo se javio Inter sa ponudom za jednogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom za 35.000.000 evra uz bonuse. Potom je sličnu ponudu na sto stavio i Juventus. Bjankoneri predlažu dvogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom za 35.000.000 evra i 5.000.000 evra kroz bonuse.

Brešin predsednik Masimo Ćelino je ranije isticao da neće prodati Tonalija ispod 50.000.000 evra. Međutim, to je bilo pre pandemije korona virusa koja je izazvala finansijsku krizu u fudbalu i sigurno će uticati da letnji prelazni rok bude skromniji nego što se očekivalo. Možda Ćelino na kraju i prihvati ponudu nekog od dva velikana, a na kraju će igrač biti taj koji će morati da preseče i odluči kojem će se carstvu privoleti. 


tagovi

Sandro Tonali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara