Grinvud (©Reuters)
Grinvud (©Reuters)

Juve krenuo po Grinvuda

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.24. | 03:52

Mančester traži 50.000.000 evra

Još nije kasno da karijera Mejsona Grinvuda dotakne zvezde, kako mu je bilo zapisano od strane fudbalskih bogova, ali je mladi Englez izabrao stranputicu.

Posle godinu dana zatvora i suđenja zbog optužbi za fizički  napad i silovanje tadašnje devojke, nakon što su mu svi sponzori okrenuli leđa, a Mančester junajted ga izbacio iz tima, Grinvud je, kako su sve optužbe povučene, otišao u Hetafe da se fudbalski rehabilituje i tamo je – procvetao.

Izabrane vesti

Takvu je sezonu Grinvud imao da su se javili brojni klubovi zainteresovani da ga kupe od Junajteda. Poslednji koji je ušao u to kolo je Juventus, koji je preduzeo i prve korake.

Po tvrdnji engleskih medija i italijanskih novinara „insajdera“, Juventus i Grinvud su se dogovorili oko njegovih uslova. Ostao je teži deo posla, da se crno-beli iz Torina „nađu“ sa Mančesterom.

A, ni na „Old Trafordu“ ne znaju šta će. Gledajući fudbalske kvalitete, verovatno bi Grinvuda vratili i dali mu novu šansu, ali engleska javnost ne želi ni da čuje za njega. Zato će Junajted biti primoran da ga proda, pitanje je samo koliku će cenu izvući. Prva sa kojom se Juventus suočio je 50.000.000 evra. Italijanima je to mnogo.

Poslednja informacija kaže da će crno-beli probati da spuste obeštećenje na 30 miliona, uz neke bonuse. Uglavnom, rekonstrukcija Juventusa je krenula, a zamisao je da Mejson Grinvud tu sledeće sezone ima bitnu ulogu.


tagovi

Mejson GrinvudJuventusHetafeMančester Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara