Komentari na vest

Junajted nas prevario, i dalje je "onaj stari", Nuno se sladio na mestu uspeha (VIDEO)

f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

polako ljudi prvenstvo je tek pocelo videcemo na kraju ko je gde GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
e

esex

pre preko 2 godine

mancesteru fali kvaliteta u defanzivi(nekad evra,rio,vidic,nevil plus kin ispred da osigura).so i bisaka su dobri ali nisu top klasa a mekgvajer spor i precenjen,videcemo hoce li to varan utegnuti..matic i fred naspram skolsa nekada,velika razlika..pogba izgleda nikada vise kao u juventusu,steta.opet,mogu u top 3...imaju rasforda,fernandesa,sanca pa videcemo..
t

thfc

pre preko 2 godine

2 utakmice, 6 bodova bez primljenog gola. Niko nije iznad kluba! COYS
@

@ssss

pre preko 2 godine

Mislim da ste za MU pogrešili kada ste napisali da jedne nedelje razočara, a druge pokaže sav svoj potencijal. Mislim da ta ekipa ni nema potencijal za prvo mesto. Ima potencijal da se bori za mesto u prve četiri ekipe i to je to. Nema ni igrački potencijal, a pogotovo kada je trener u pitanju.
F

Fiume

pre preko 2 godine

Da se ne lazemo nijedan ovaj igrac nebi bio ni na klupi u Mancesteru 90 i 2000-tih. Igraju toliko dosadno i sporo da je negledljivo.
N

Nikos1988

pre preko 2 godine

Postignes 5 golova u prvom kolu a onda duh Gvardiole udje u tebe pa promenis 4 igraca i ovo je rezultat. Sve dok je Solsker na klupi Utd ne moze bolje od 2 mesta, a ove sezone je i to pod ?
G

Gost988

pre preko 2 godine

Srećom po Čelsi, njihova romantika s legendom Lampardom nije trajala dugo, pa su spasili sezunu i sezone koje dolaze angažovanjem pravog stručnjaka...Junajted nije te sreće... ovo je čisto igra zvijezda na lični kvalitet... šteta, od ovih igrača bi ozbiljan trener napravio posao... ovako Siti, Liverpul i Čelzi mogu do titule... jednom kad ovaj lik Ole napusti klub njegovi daljnji trenerski poslovi svjedočit će njegovoj 'stručnosti'.
H

Hose Armando

pre preko 2 godine

Tuzno je sto drze Kejna, covek ceka da udje u igru, navijaci Vulverhemptona pevaju kejn zeli da ide a on klima glavom
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Potpisao ugovor na 6 godina za £200000 + bonusi sedmično, a oni mu 3 godine kasnije ne daju da ide. Tugo nesrećo! Evo pustih suzu na tvoj komentar
M

MGK

pre preko 2 godine

A vi se smejali onom momku sto je napisao da ce Mancester da se oprosti od titule sredinom oktobra.
G

Gost ....

pre preko 2 godine

Cavani bi dao naj manje dva gola ali sta je tu bez pravog spica nema golova pozz
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

A ko je davao golove proslo kolo ? Kavani ?.... I dobijes sve pluseve..... Neverovatna deca !
h

hahahaha78

pre preko 2 godine

Ali ovaj megvajer.... Kakva je to PREVARA od igraca. NESTVARNO!
O

Omaewa

pre preko 2 godine

Pa njega je Suma poslao po burek, poenta je sto Englezi dizu svoje igrace u nebesa i tako im dizu cenu. A obican su krš
E

El Stefanel

pre preko 2 godine

Problem Junajteta već godinama je sredina terena. Fred, Matić, Mektominej i Pogba su za ekipe kao sto su Everton i Lester.

Falični Tom

pre preko 2 godine

Hajde ova trojica i nekako ali Pogba? Prvo moraš da naglasiš koji. Regularni tačnije frizurica, dabovanje i ostale gluposti taj nije ni za Stokport a onaj Pogba kad mu se igra je realno kalibar za svaki klub na svetu. Šteta što ovog drugog baš retko kad imamo priliku da gledamo.
G

Gost 88

pre preko 2 godine

Polako bre,neka se Solsker uči još desetak godina pa možda onda i osvoji nešto...
D

Družemoj

pre preko 2 godine

Plakao si 3 godine za sančom, šta glumiš sada ubaci ga
Т

Толико

pre preko 2 godine

О јунајтедовим шампионским амбицијама један саутемнтон их је одучио од фудбала пресингом можда ће јунајтед моћи до титуле али за то је потребна револуција и то почевши од солскера човек није тренер за јунајтед и то се види џаба сва улагања потом фред,матић,мектоминеј,погба, линделеф,мекгвајер, марсијал и још многи други једноставно нису играчи за јунајтед шта их држи то ни сам газда не зна ко каже да је оно био фаул код гола саутемтона тај слободно може да гледа крикет а бруно да смањи летовање са лоптом

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Kosta ce ovakve utakmice junajted,celsi osvaja lagano
G

Gost111

pre preko 2 godine

Daglas kosta?

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Diego Costa tupane
D

Dan Petrescu

pre preko 2 godine

Sudbina neshvaćenog pisca je najteža. Pravda za Pjanića sa 3 žuta! Još kad bi samo znali šta je želio da kaže...
L

Liver

pre preko 2 godine

Ali navijaci Vulvsa koji pevaju, Kejn zeli da odj..be i potpisuje za Siti ujutru ahahahahahaha, vidi se da zeli iz sveg srca da ode i igraci Totenhema mu to zele jer se videlo da nisu srecni sto ni on nije srecan.
T

Turske sapunice nisu dobre za mozak

pre preko 2 godine

Ja gledao fudbal, šta li si ti gledao?

Falični Tom

pre preko 2 godine

Napad osvaja utakmice a odbrana titule. Tako je govorio Aleks Ferguson. E sad ako svaka ekipa može da ti da gol u velikom si problemu. Još veći je problem ako imaš jednog od najboljih štopera na svetu na klupi a igra ti Lindelof. Sanča jure dve godine i onda ga drže na klupi. Mnogo loš ishod meča ovako rano u sezoni.
5

5577

pre preko 2 godine

Sautempton bolji kroz ceo mec. Mancester iz polusanse 1 gol.Apsolutno nista vise.Soton par bas dobrih sansi.
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Ostrascen komentar. Do 75 minuta svecu sansu nisu imali. Sta si ti gledao ne znam. U 75 minutu je bilo 5-16 u sutevima.... 1-5 u okvir gola. Sveci dali gol posle cistog faula nad Brunom. Posle 75 minuta jesu imali jednu 100% sansu. Zato, gledaj fudbal, ne mrzi fudbalske timove, i mnogo ces lepse videti utakmicu.
@

@mr.wolf

pre preko 2 godine

Ono ako je penal nad Brunom, onda je za tebe fudbal balet.Zagradio se lepo i uzeo mu loptu.Kazes sveci nijednu sansu, a zicer sa De heom Wordpeausa 1 na 1?Mufc bez sanse bukvalno ceo mec, relan rezultat 3:1 za Soton,i naravno da je tvoj komentar pristrasan totalno.
S

StR

pre preko 2 godine

Sta ima ko koga da mrzi, Junajted nikakav, Sautempton daleko bolji, kroz ceo tok meca.Ti jalovi pokusaji Junajteda koje pominjes su svi odreda bili bezopasni.Svako ko je mec gledao i ko posteno prica, za razliku od tebe recice da je Sautempton bio daleko blizi pobedi.
T

Trololo

pre preko 2 godine

Bukvalno ne znam koju utakmicu ste gledali, Sautempton se nije video, gol dali jer je lopta skrenula od Freda, a jedina prava sansa je bila u drugom poluvremenu. Ubio ih Junajted, ali Marsijal totalno nevidljiv, Fred uzasan.
G

Gost 2

pre preko 2 godine

Solsker kriv licno za ovo ni matic ni marcial nisu za prvi jedanest trenutno toliko pozz
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Nemam nameru da branim Matica, ali sto nisi tako izdvojio Freda? Nije znao gde se nalazi ceo mec, pogresni pasovi, izgubljene lopte, auto gol...
O

Ok

pre preko 2 godine

Sve dok je Ole za volanom nema brige,svaka iole takticka ekipa ce im uzimate bodove.Mala ekipa koja samo igra na kontre i na penale
K

Kolonia

pre preko 2 godine

Ahahahahaha Junajted sampion ahahahahha, mozda u snovima
E

E!

pre preko 2 godine

jel igrao prevara Sanco od 90 miliona, decko se nije video na terenu, ja lepo kazem bice flopcina poput Depaja... Solser bog do titule....LOL
D

Dexaman

pre preko 2 godine

Ne znam, gledao sam i protiv Lidsa i ovo danas...Imaju dobre igrače, sasvim korektno igraju, ali nekako kao da im fali nešto da bi na duže staze bili u rangu sa Sitijem ili Liverpulom. Mogu da im pariraju, ali izgleda da će opet gubiti bodove na manjim utakmicama i tako zaostati za rivalima... Možda je do Solskjera...

Falični Tom

pre preko 2 godine

To nešto se zove trener.