Komentari na vest

Junajted digao ponudu na 63.000.000 evra, pritisci na igrača da ne ide u Real

s

sangria

pre oko 2 meseca

umesto Španije i Madrida, da ide na sever Engleske u Mančester.

Coan001

pre oko 2 meseca

Po prvi put u poslednjih 10 godina mi se čini da United polako ali sigurno već koristi mozak tj. uprava,svake sezone su maltene dovođeni preplaćeni igrači,manje više svaki drugi težak promašaj bez nekog većeg uspeha izuzev Lige Evrope ako ne grešim 2016.godine,sada Zirkzee koji dolazi bez nekog preteranog hajpa iz Bologne i sigurno je da je momak željan dokazivanja i gladan trofeja,poseduje kvalitet i prostor za napredak na top-class veznjaka,sada i Yoro koji je jedan od najtalentovanijih štopera u Evropi zalog za narednih 15 godina,izbacili su iz pogona Mainoo-a koji je maestralan i preti da postane za par godina Rodri black edition,Hojlund nije pokazao ni deo svog talenta ali uz kvalitetan rad i zalaganje mislim da može mnogo u narednih par sezona,sve ovo konačno deluje lepo i smisleno,De Ligt nije više ,,večiti talenat" ali je i dalje relativno mlad i izgrađen igrač,prema mom mišljenju nije najviša klasa niti će ikada dostići taj nivo poput Van Dijk-a,Ramosa i sličnih ali mislim da u Unitedu može da bude izuzetno ključna rola u budućnosti ako se kockice poslože.Još samo da se reše cirkuzanata poput Maguirre-a,Rashforda,Martiala i sličnih i uz još 2-3 top pojačanja mislim da i te kako mogu da za sezonu-dve budu na jako dobrom putu da se vrate na stare staze.
D

DaPitamJa

pre oko 2 meseca

Zasto bi iko normalan presao u Junajted , koji nece ni ucestvovati u Ligi Sampiona iduce sezone i koji pritom ima jednu obicnu neznalicu i prevaru od trenera ? A da ne spominjemo situaciju gde istog tog igraca trazi najbolji klub na svetu koji je pritom osvajac Lige sampiona prosle sezone, sa trenerom koji dominira u svim ligama u kojima je bio.

Bojan Lordinho

pre oko 2 meseca

Zato sto ce to uvek biti Manchester United.
M

Mladen84

pre oko 2 meseca

Zato sto ti nikad neces shvatiti to jer zivis u eri plastikarije koji su totalno poremetili fudbal novcem i doveli sve klubove da se rasipuju za igrace koji realno ne vrede toliko.
K

Kraken

pre oko 2 meseca

Kakav bi ovo bio posao! Ukrasti najperspektivnijeg štopera u Evropi ispred nosa evropskom šampionu, kakvu bi mladu ekipu onda imao Junajted, Garnacho, Mainoo, Hojlund, Yoro, Zirkzee, imali bi fantastičan kostur tima koji bi za 2-3 sezone bio brutalno jak.
P

PAOKara

pre oko 2 meseca

I da 40 miliona vise.Ma posao decenije.
r

razvojna liga

pre oko 2 meseca

bice u Junajtedu 2-3 sezone i onda ce u Real.
K

Kraken

pre oko 2 meseca

Nemoj se samo ti brinuti o parama i sve ce biti u redu brate moj. Jeste moze u Real al za 100 miliona za 2-3 sezone
4

4 4 2

pre oko 2 meseca

Kakav bre Yoro?! Ko sve danas vredi milione i milione... Nesta,Maldini,Stam,Vidic,Terry,Ferdinand, Cannavaro,Silva...itd itd
P

Petarr1996

pre oko 2 meseca

Igrac uporno odbija Junajted, iako vec nekoliko dana imaju dogovor sa Lilom... Igrac danima odbija jer zeli u Real, opet istu gresku prave kao sa De Jongom pre 2 leta
K

Kraken

pre oko 2 meseca

Pa kad mu se ponude dobre pare, uloga u timu koju sigurno ne bi imao u Realu, uz to bi bio i jedan od nosilaca novog projekta, a i pokušaj vraćanja nekada najvećeg kluba u Engleskoj na stare staze mislim da zvuči i više nego primamljivo.
M

Mladen84

pre oko 2 meseca

@Karken I dalje najveceg kluba u Engleskoj uz Liverpul naravno,ostalo je samo vestakluk koji ce se raspasti uskoro.