Komentari na vest

Joviću ugovor na još 12 meseci, borba za Zirkzea

Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Solidna prilika da resetuje karijeru i uz cele pripreme odigra dobru sezonu u Milanu te zaokruži ove pozajmice iz Reala!!!Mlađi je od Mitra 3 godine i mnogo manje pokazao sem u Frankfurtu gde je odista igrao odlično,no u zbiru transfera je svega 5 miliona € manji promet ostvario u odnosu na njega!!!Dakle nakon Milana još 2 puta po 2 sezone za finis karijere i sa par desetina miliona € zarade uradio vanserijski posao!!!I za sebe i menadžere i klubove
A

AMF-CF

pre 3 meseca

Logično s obzirom da je Joviću ostalo još godinu dana unosnog ugovora sa Realom koji će i naredne deliti njegovu platu sa Milanom - po 2,5 milke. U svakom slučaju zasluženo, imao je dobru sezonu, dao i namestio neke bitne golove, bio MVP u decembru. Iako se očekuje dolazak još jednog napadača, sledeće sezone ga očekuje još veća uloga po pisanju izvora bliskim ekipi jer može da igra iza centarfora i u paru sa istim a Fonseka voli takve igrače. Bravo Luka !!!

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Milan ima projekat? 😂 Ibrahimovic predstavio projekat? 😂
G

Gost 123

pre 3 meseca

Pa sta tu ima cudno?
p

postic

pre 3 meseca

Sta je toliko smesno
G

Gost 123

pre 3 meseca

Dobro je da Inter ima projekat.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Smesno je sto Milan ima projekat. Videli smo proslih godina njihove "projekte". Smesno je sto jedan, do juce fudbaler predstavlja projekat. I da, Inter ima projekat godinama unazad sto se vidi po rezultatima. Vama Ibrahimovic predstavlja projekat, Interu Marota. Eto, to je smesno. 😂
g

gost 123

pre 3 meseca

samo polako,videcemo ko se zadnji smeje...
M

MilosBg

pre 3 meseca

Bice ovo jos jedna izgubljena sezona za Jovica. Posle ovoga slobodno moze da se vrati ovde i potpise za Borac iz Cacka. Pokazao se u Zvezdi, napravio gresku sa Benfikom, ponovo se vinuo u etar sa Frankfurtom, i ponovo napravio gresku u transferu sa Realom, pa greska sa Fiorentinom, pa sa Milanom... Previse je to gresaka a godine mu odose da ga vise niko ni ne smatra za ozbiljnog fudbalera.
r

roni

pre 3 meseca

ne slazem se da ce milan tesko zameniti zirua,trebaju samo da sacekaju da dzekson iz celzija napuni 37.
K

KJ

pre 3 meseca

Ovo moze da bude dobar momenat. Provesce celo leto i pripreme u klubu (prosle godine dosao u minut do 12) , bice sa ekipom od pocetka tako da je to dobra stvar za njega i nadmetanje kod novog trenera. Mozda bude i medju prvih 11 ako se dobro kockice poklope (lepo odigra neke pripremne utakmice, da neke golove). Sve u svemu videcemo.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Pa njemu je u milanu super,veliki klub...nemaju para da kupe neku desetku a ne da teo ernandes bude glavni kreativac,u piolijevoj bunkercini dosta je i dao.... Pitanje je da li i Zikrze može tu nešto bolje....
T

TD

pre 3 meseca

Kakvoj bunkercini, sta lupetas ti?!

Momčilo Kalpačina

pre 3 meseca

За сваког можеш да кажеш да игра бункер сем Милана. У топ 10 екипа Серие а Милан је други по броју датих и први по броју примљених голова. Не буди глупсон. Интер Аталанта и Милан су заправо једини који играју отворен фудбал.
O

Olivje Dosua

pre 3 meseca

Kraj vica.
L

Lektor na strazi

pre 3 meseca

Menjo (Sportielo, Nava (?))- Santos (Florenci, Himenez), Humels (Kalulu/Malik, Simic), Tomori (Gabia), Ernandez (Miranda, Teracano)- Fofana (Musah, Zeroli), Rajnders (Benaser, Pobega)- Pulisic (Cukvueze, Romero), Loftus-Cik (Adli), Leao (Okafor, Traore)- Zirkze/Dejvid (Jovic/Girasi, Kamarda).
T

TD

pre 3 meseca

Olivje? Dosua? Ko ovo pise?
B

Belgrano

pre 3 meseca

Njemu ako karijera nije bila zavrsena posle Fiorentine, nece biti ni sad. Za bivseg igraca Reala i Milana ce se uvek naci negde mesto.
G

GostLazar

pre 3 meseca

Ajmo Jovicu jos 12 meseci odradi, pa kao slobodan igrac u Zvezdu i da potpises na 5 godina i kidaj u dresu koji volis najvise od svih. Imas para, imas LS, malo sad ljubav prema Zvezdi i posle uzivaj u penziji.
L

LazaNeandreelus

pre 3 meseca

Pozdravi glavatog sina i da se krstis.

Pule

pre 3 meseca

Realno po meni ce se sjebati,za godinu dana nek ne dobije sansu ,njemu je karijera zavrsena
L

Laki 365

pre 3 meseca

Ako mu se zalomi kariera,u Zvezdu ako dode, bit ce kralj,mlad a egzistenticiju resio.Zvezda da mu da godisnje neku ozbiljnu lovu(cca 2miliona evra),svi sretni.Prodali bi ga za 20tak,za dve tri godine,zivi,bili,pa videli.