Komentari na vest

Jovanovićeva poruka igračima Zvezde: Klub kakav je Partizan zaslužuje više respekta

B

Bida

pre 5 meseci

Ma da dragovic nije skinuo zicer zahidu kod 1-0 i dali bi im minim 3-0 rupasima pa nismo mi voda napredak nis spartak i ostale filijsle da imse sklanjaju
d

d. g.

pre 5 meseci

Nisu smeli to da izjave ali su rekli istinu.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Kakav ste vi to klub? Na osnovu čega vas treba da respektuje jedan svetski i evropski šampion? Ni sami nemate pojma kako ste pobedili. Zašto var zaustavlja sliku kad njima odgovara i izvlači linije, a ne kad je lopta upućena? Valjali se celo poluvreme, tukli ko nezdravi od 6. sekunde i tražite respekt? Respekt se ne traži on treba da se zasluži.
R

Raskoljnikov

pre 5 meseci

Onaj start je najčistiji penal ikad, a što se tiče ofsajda i var-a, šta ćemo za vaš gol? Pijani milioneri, raspadate se na terenu i pričate bajke, kada treba da se nešto pokaže i uradi Partizanovi tinejdžeri vam drže čas fudbala.
V

Volim fucu

pre 5 meseci

Da ne bese poklon penala drugu biste pesmu pevali.
P

Perra

pre 5 meseci

Klub kao što je partizan ne zaslužuje da bude ponižen u štampi nego na terenu.
G

Gostbio

pre 5 meseci

Svako ima pravo da kaze sta misli i svaki novinar moze lose da prenese,prevede.Ali grb bilo kog kluba nije sveti.Sveta je porodica,majka, vera...a Zvezda,Partizan i ostali su samo klubovi i to je samo sport, igra.Neko vam sve spremi,sredi a vase je da za velike pare jurite loptu.Nije neka mudrost.Previse se para vrti oko vas i previše malverzacija.Bukari je u pravu,da je do kvaliteta trebalo je da bude 2:6 za Zvezdu,samo Katai i Kraoso po 3 da daju
Г

Гост

pre 5 meseci

Па што не дадоше?
D

Da se ne lažemo

pre 5 meseci

Da Zvezda nije u ovakvom rasulu ne bi sad ovako pričao. Svaka čast na pobedi i uživaj.
x

x112

pre 5 meseci

I kom je rasulu?
R

Rodman93

pre 5 meseci

Dajte i nama takvo rasulo da imamo tik od 35 igrača i da imamo igrače od po 4 5 miliona vrijednosti pa da vidite kako se igra fudbal i Liga Šampiona, a u derbiju ne bi šutnuli na gol.
G

Goran Gogi

pre 5 meseci

A ko vama brani da imate i 50 igraca i da kostaju po 10 miliona... a da reci ces nema para pa gde su vam tolike silne pare od najbolje omladinske skole u evropi od tolike prodaje i toliko uspeha u evropi... da ih nisam ja pokrao ili neko vas???
D

DKP

pre 5 meseci

JUG je pokazatelj tog poštovanja.
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Kao što vidiš, ni ne treba nam. Danas su na stadion došli Partizanovci, simpatizeri s kupljenim kartama. Čak niko od njih ni ne podržava sadašnju upravu ali ni onu koja se nameće Partizanu.
L

Lazete cim zinete

pre 5 meseci

A gde je dokaz pravi da su oni to stvarno izjavili? A da nije vas medijski spin ubacen da bas igraci koji ne pricaju srpski su to izjavili
a

ahahha

pre 5 meseci

Srbin Stamenic ne prica srpski?!
S

Sramota ste

pre 5 meseci

Kako spinujete oko tih izjava izmislili ste ih se napalite, gde je dokaz da su oni sto stvarno izjavilio?
I

Izzy0909

pre 5 meseci

Zurnal 19.12. Bukari: Vreme je za ubedljivu pobedu
Ч

Чуме

pre 5 meseci

На крају сезоне ће, као и остали, послати поруку познате садржине: држава, Вучић, судије, завера...
S

Sprzljen

pre 5 meseci

Pa sve to i jeste tacno samo ostrasceni ne vide. Crveni ce biti sampioni al po najmanje zbog pravog fudbala. Ne brinu oni u malom klubu sa velikim ambicijama zbog ovih gradjevinskih preduzimaca sa drzavnim poslovima( citaj kop severa) vec brinu samo kako da opravdaju novac ulozen od sultana.
K

Kezman 24

pre 5 meseci

Bravo majstore oni nas potcenili i obilo im se po glavu ⚫⚪🏁👏👏
M

Mountain men

pre 5 meseci

E jes klub u pm