Aleksandar Jovanović uspešniji u duelu od imenjaka Kataija (@MN Press)
Aleksandar Jovanović uspešniji u duelu od imenjaka Kataija (@MN Press)

Jovanovićeva poruka igračima Zvezde: Klub kakav je Partizan zaslužuje više respekta

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.12.23. | 21:31

Golmanu crno-belih se nisu dopale izjave Bukarija i Stamenića uoči 171. večitog derbija

Po običaju kada je reč o Večitom derbiju, i 171. izdanje imalo je u svojoj uvertiri "zapaljive" izjave. Ovaj put iz tabora Crvene zvezde, pošto je Osman Bukari najavljivao pobedu svog tima sa 3:0 ili 4:0, dok je Marko Stamenić govorio o pomoći sudija crno-belima.

Nisu te izjave promakle Partizanovim fudbalerima, a golman Aleksandar Jovanović sačekao je da prođe utakmica i onda nakon pobede crno-belih sa 2:1 uputio poruku igračima Zvezde.

Izabrane vesti

"Neki igrači Crvene zvezde su davali izjave, a mislim da klub kakav je Partizan zaslužuje više respekta. Ne bih da stvaram naslove na osnovu toga, samo bih da kažem da mora da se zna da ovaj klub mora da se respektuje. Ja sam bio stranac u nekoliko zemalja i znam kako sam se ponašao prema timovima sa kojima postoji rivalitet", izjavio je jedan od junaka Partizanove pobede.

Sa tri boda osvojena u večerašnjem okršaju u Humskoj ulici crno-beli su se vratili na prvo mesto Mozzart Bet Superlige. Imaju bod više od večitog rivala i kao prvi čekaju nastavak sezone u februaru.

"Značila nam je ova pobeda za samopouzdanje, Ostajemo skromni, ali cela javnost je sumnjala u ovaj tim od prvog dana i najiskrenije mi je drago da se ovako završilo. Na malo teži način, ali prvi smo završili ovu polusezonu. Nismo jpostigli ništa, ali lepo je otići na pauzu na ovakav način. U Partizanu se živi od utakmice do utakmice, nije lako. Ako dobiješ lepo je, ako izgubiš problem je i veliki pritisak. Ovaj način na koji smo prvi na kraju jesenje sezone je možda i lepši nego da je plus šest ili plus devet", istakao je Jovanović.



tagovi

FK PartizanAleksandar Jovanović171. Večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara