Komentari na vest

Još jedno novo lice na Čika Dači: Rošević pojačao konkurenciju u špicu

m

mocni rendzer

pre 2 dana

uskoro ce i manojlovic
B

Begremar na vodi

pre 2 dana

Dudic ima vise botova od politicara
R

RAJARAM

pre 3 dana

Fedja je trenerčina i njemu ne igraju imea, vec trkaci i fizicki i mentalno zdravi momci, u Veležu je imao rezultate sada i u Radnickom..Odličan stručnjak, čak bih se usudio reci i za velike klubove!!!
j

janjetina

pre 3 dana

Kakvo pojacanje, ledi mi se krv u venama :O
В

Влада Фонтана

pre 3 dana

А која је нова локација стадиона ?
ј

још није одлучено

pre 3 dana

Зајечар или Лесковац
g

gostkg

pre 3 dana

trebalo bi da bude kod krsta na ulazu u grad
A

Astoria

pre 3 dana

Mora Radnički bolje da se pojačava. To stalno ponavljam za sve naše timove. Budžet za igrače MORA da raste iz godine u godinu, jedino tako i klub raste. Rošević će ulaziti sa klupe. Treba tu ozbiljnijih igrača za nastup Kragujevčana na 3 fronta. Ne znam šta se dešava ni sa stadionom, kasni se. Radnički je bio jedini tim protekle sezone koji nije imao reflektore. I ostali timovi su krenuli sa zamenom podloge (Spartak, Radnički Niš), dok Šumadinci grade nov objekat. Vrlo je bitno da taj projekat podrži i Grad, jer zbog papirologije, dozvola i licenci, sve može da se otegne u nedogled. A Kragujevac zaslužuje nov i moderan objekat.
Z

Zvlat BG

pre 3 dana

Investitor izgradnje stadiona je grad Kragujevac, a finansijer Ministarstvo za javna ulaganja, koje je krajem prethodne godine i obustavilo tender za usluge izrade projekta za izvođenje radova. Na tender su pristigle ponude dve grupe ponuđača, koji su tražili 13,8, odnosno 13,2 milijarde dinara za ovaj posao. Procenjena vrednost radova je 9,1 milijarda dinara (oko 77,6 mil EUR) bez PDV-a.
A

Astoria

pre 3 dana

@ZvlatBG Hvala na korisnoj informaciji. Upada u oči razlika između utvrđene cene projekta i cene oba ponuđača. Sve miriše na neko ugrađivanje, voleo bih da grešim.
Z

Zmagole

pre 3 dana

Dobar momak, solidan igrac, ali realno ako zelis Evropu mora bolje. Nalupace ih Tbilisi kao nista, sa sve stopera koji je 2008. godiste.
Д

Добар момак??

pre 3 dana

значи играће на месту волонтера у црвеном крсту???
Z

Zmagole

pre 3 dana

@dobarmomak Nisi ni svestan koliko je nekad bitno da imas dobar karakter u svlacionici.