Komentari na vest

Još jedan Zvezdin biser dobio trogodišnji ugovor

m

molim?

pre oko 1 sat

Veljko, napravio si grešku! Stavio si na tacnu svoju kareijeru u ruke ovih muljatora i neazasitih predatora, kojima su glavi samo cifre! Baš njih briga i za tebe i za Kostova i za Šljivića! Nikada nećeš dobiti šansu kd Terzića i Milojevića!
V

Vvz

pre oko 1 sat

Biser kao Erak ide u Gazprom agagahhaha
r

rajaram

pre oko 2 sata

Lazic, Anan, Ado, Mituljikic Knezevic iz ofke, mali Stankovic iz Čukaričkog, Milos Pantovic iz TSC, radulovic iz Vojvodine, mali Djuric, bek...DA SE VRATE DA IM SE DA SANSA, PA BOZE MOJ U KUP UEFA DOSTA JE, uz Šljivica i ove sto su tu i ja bih zadržao, najvise 5 do 8 starijih irgaca ili stranaca, i nek igraju momci...
L

Lebe mekani

pre oko 3 sata

Koliko je visok ovaj momak? I još raste, tek 17 god 😮
e

eh

pre oko 4 sata

Imate generaciju igrača koju ne smete da izgubite. Mesi i Veljko već igraju, ja se nadam da će malom beku Djuriću da daju šansu, pa da onda gurnu Kostova, Avdića, Rankovića i Vasilića u vatru. I nadam se Miladinovića ako srede sa Terzom nešto. Potencijalna zarada laganih 100m
Đ

Đukin fan

pre oko 3 sata

I Draškić golman odličan!!!Gledam ga često iza juga,bas ozbiljne mogucnosti !!!Brani za godine koje ima iznad svih očekivanja !!!
K

Kimiki

pre oko 4 sata

Vidi Gargamela što se smeje,već su mu procenti u glavi..
G

Gost1234

pre oko 4 sata

Ozbiljan potencijal!!! Steta sto nije mogao da odigra neku sezonu sa Dragovicem, ali i od Spajica i Drkusica moze dosta da nauci. Pa i od Djige koji nije mnogo stariji. Ajmo momcino!!!
Đ

Đukin fan

pre oko 4 sata

Uz Veljka ima još 3-4 vršnjaka iz omladinske koje odmah treba da potpisu i razvijaju i imace opet za godinu i po dana kvartet bonusa od 35-40 mil € vrednosti !!!!Samo je to put da se klub stabilizuje s velikim dugom koji je prisutan!!!