Još jedan Zvezdin biser dobio trogodišnji ugovor

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.09.24. | 10:41

Veljko Milosavljević za neki budući bedem pred golom

Andrija Maksimović (17) za navalu, Veljko Milosavljević (17) za neki budući bedem pred golom. Crvena zvezda je ukazala poverenje još jednom omladincu koji se kali u Grafičaru, potpisavši sa njim ugovor na tri godine. U pitanju je maksimalna dužina trajanja sporazuma s maloletnim igračima.

Milosavljeviću su na ugovoru prvi čestitali predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela, koji je govorio o kvalitetima talentovanog štopera.

Izabrane vesti

"Milosavljević pripada generaciji 2007, od koje mnogo očekujemo i iz koje se nadamo da će u prvi tim biti promovisano dosta fudbalera. Veljko je jedan od njih, jer je već duže vreme priključen prvom timu, a uz to je prošao i nekoliko puta pripreme sa seniorima, te ostavio odličan utisak i debitovao. Trenutno je na dvojnoj registraciji u Grafičaru. Pred njim je svetla budućnost i ugovor je došao kao nagrada za trud, rad i talenat. Ugovor treba da mu bude podsticaj da radi još više i bolje", poručio je Mrkela.

Presrećan zbog novog ugovora sa voljenim klubom bio je i Milosavljević.

"Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Debitovao sam prošle sezone, potom odigrao još jednu utakmicu, a želja mi je da i ove takmičarske godine ubeležim minute. Prilagođavam se seniorskom fudbalu i dosta mi znače utakmice koje igram za Grafičar. Mnogo je velika razlika u odnosu na omladinski fudbal, ali za sada sve ide kako treba. Znače mi naravno i utakmice Lige šampiona za mlade. Već u utorak igramo protiv Intera i potrudićemo se da ostvarimo pozitivan rezultat", kazao je Milosavljević.


tagovi

Veljko Milosavljević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara