Komentari na vest

Jo-jo Srbija i tim bez imena

Д

Деда Жија

pre 10 dana

Рано је за било какав коментар. После Данске ће пак много шта бити јасније.
S

Smederevo23

pre 10 dana

Ajde malo ozbiljno nesto da kazem. Prvo dobro je da je dosla sveza krv, jer je reprezentacija jako stagnirala i igrala je dekadentan fudbal. Negledljiv, spor. E sad mladost ce doneti novu enegriju i brzinu. Sto nam je najvise i trebalo. Ali stari problemi ce ostati. I dalje nas golman ispucava lopte sa peterca. To je poraz naseg fudbala. Znaci mi ni ne pokusavamo da iznesemo loptu kroz pas na protivnicku polovinu nego samo bunarimo. To je katastrofa. Tako se ne igra fudbal. Tako igraju inferiorni timovi. Timovi koji beze od igre. Sreca juce smo imali stvarno dobre stopere Erakovica, Simica koji su bili brzi i maksimalno koncentrisani pa smo uzali bod, ali nema bez pas igre ozbilnog rezultata.
D

Darko11193

pre 10 dana

Kakva je sisica onaj birmancevic da i posle takve utakmice deli narod kad je toliki zvezdasa moze slobodno da predje u nju a ne onako hinjski da govori zvezda Srbija kao najveci bot. Zato u daljoj karijeri sto vise ukrštenih ligamenata i ni malo ga ne treba zaliti sram i stid ga bilo
b

banence

pre 10 dana

RAJKOVIC PAVLOVIC TATA ZA SVE ODLICNI MILINKOVIC...DOBRI ERAKOVIC I NEDELJKOVIC PRIJ. IZN. BIRMANCEVIC LUCIDNI ZIVKOVIC SVE BOLJI SAMARDDZIC..PRVI PUT ZAJEDNO. DISALI KAO JEDAN..DAJ PIKSI SANSU BELICU NECES ZAZALITI .....SA VLAHOVICEM U SPICU...DOBAR TIM....MOZEMO DA IGRAMO..
P

PeraV

pre 10 dana

Ma daj mu cin Dejane Stankovica generala, zasluzio je.Nije rano.
S

Soko

pre 10 dana

Podmladjivanje je neophodno ali ovaj tim nema potencijal ni kao tim koji je nastupao na evropskom.Jedan deo mogu nadohnaditi zalaganjem ali neke domete koje zelimo nece postici.Nasa euforija a i omalovazavanje nema meru.
b

banence

pre 10 dana

IMA I TE KAKAV KAD SE VRATI VLAHOVIC..OVAJ TIM JE DOBAR.......
M

Miškec 990

pre 10 dana

Vratite grb sa ocilima ali koliko odmah,isto važi i za vaterpolo savez (ko prati vaterpolo zna da su i tamo promenili grb).I ne sprdajte se sa svetim simbolima države Srbije.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
s

sale brat

pre 10 dana

Da ne ponavljam sta su drugi pisali o furiji kroz mladje selekcije do ove ekipe koja jedominatna na svetskom nivou, mi smo igrali bunker sta ste ocekivali da igram otvorenoda dobijemo 5 komada
l

lzzzr

pre 10 dana

Ovo je tim bez nabedjenih zvezda.
B

Batistuta1

pre 10 dana

Vlahovic umesto Jovića,ostalo ne dirati,uigravati ove momke ako treba i 2g,ukoliko Vlahovic bude rusio atmosferu u ekipi,folirao se,dovidjenja.Samo tako,i nikako drugacije.Mitra,sms ne bih vise zvao.Momci,sve najbolje i hvala,imali smo i srece,ali vidi se zelja,volja.Sve najbolje.
T

Tln

pre 10 dana

Vlahovic je vec rusio atmosferu i folirao se...
M

Master inženjer IT

pre 10 dana

Španija je aktuelni evropski prvak, olimpijski pobednik, osvajač Lige Nacija, kao i osvajač u 19 evropskog prvenstva! Bili su svetski prvaci i čak 4 puta prvaci evrope. Real Madrid je aktuelni osvajač Lige šampiona, koju je osvajao rekordnih 15 puta, dok ih Barselona ima 5. Sevilja je osvojila rekordnih 7 puta Ligu Evrope, Atletiko Madrid 3. Inače, Španska mlada reprezentacija je 5 puta bila evropski šampion, selekcija do 19 godina 9 puta, kao i kadeti, takođe 9 puta. Dakle izuzetno mnogo pažnje posvećuju rezultatima mladjih selekcija. Takva fudbalska velesila je juče gostovala na Marakani. Čast je igrati nerešeno sa takvom fudbalskom nacijom. A ovde se komentariše da je Hrvatska velesila u fudbalu, a nemaju nijedan trofej.. Pogledajte samo Španiju.
S

Stokton

pre 10 dana

Sjajno raspalio čovek BUNKER u modernom fudbalu, igra kući na 0-0. Šta ste vi juče gledali samo da mi je znati.
a

audrug

pre 10 dana

kako bunker, kad spoljni igrači idu do protivničkog šesnaesterca da centriraju? Birmančević 5 puta, ovamo isto 4, 5 puta...
T

Tln

pre 10 dana

Mozda nemamo isti televizor ko ti....sve je moguce.
M

MioŠ NT

pre 10 dana

I opet kreće spin akcija, nema veze što smo se osramotili na SP, EP, bitno je da smo uzeli BOD u nekom ekstremno nebitnom takmičenju kao što je Liga Nacija. Zamisli motivaciju Španskih igrača posle osvajanja EP i OI da se lome u BG za neki tamo trofej u LN, čuvaj noge, odmori pa u klubove na Ligu Šampiona. Bili smo luzeri, ostajemo luzeri - ovaj piksijev bunker stvarno nije nešto za hvalu.
T

Tln

pre 10 dana

Pa sta predlazes? Da ne igramo ligu nacija?
g

gargamel89

pre 10 dana

Ljudi,uzelim smo 1 ( jedan) bod ,drugo poluvreme nismo presli dalje od 40 metara od naseg gola,jeste napredak ,ali da ih ovoliko hvalite ..Pa svi znamo sta ce se desiti u nedelju .Sacekajte tu utakmicu pa onda donosite zakljucke .

Scholes

pre 10 dana

Ove sto mlate pare po Arabiji i sto ih oregazilo vreme, dolaze u repku samo da vide familiju na par dana i da bleje sa starletama po splavovima treba zaobilaziti u sirokom krugu. Radije bih dao sansu i ljudima iz nase lige nego tim preplacenim promasenim talentima.
k

kondor007

pre 10 dana

Scholes , ko je tebi kriv sto nisi bio fudbaler , oni mlate pare a ti jadan mlatis komentare , samo tako nastavi za drugo i nisi prijasko . Uzivaj !!!!!!!!!!!!!!!!!
M

Maja -Bec

pre 10 dana

Sine,sta je to repka,tranzicija,kazneni udarac,udarac iz ugla,i iz koje zemlje te reci poticu? Nasi jadno novinari pokusavaju da budu "moderni"a ispadaju budale. Zato i tebi,koristi ako mozes a nadam se da mozes,sr(b)ske reci,jer reprezentacija nije repka,kontra nije tranzicija(jebala ih tranzicija) ukapirao si,shvatio,skapirao a ne skontao,svako od nas ima nekog rodjaka a ne necaka,,,,itd. Nadam se da si shvatio sta sam hteo da ti napisem. Pozdrav
m

miki34

pre 10 dana

Preslokana situacija kao sa basketom kad je kari dozivljavao otkaze zvezda tipa jokic, nedovic, micic pa je na ep poveo dobrica, davidovca, mitra... jednostavno treba gurati u vatru mlade koji su zeljnj dokazivanja. Mi smo ovde izvukli nereseno a mogli smo i da pobedimo ne zato sto smo bolji vec zato sto su momci kidali na terenu.
m

maree222

pre 10 dana

Ovo ne mozes nikako porediti sa kosarkasima... Prvo atmosfera je drugacija,svi su drugari pre svega a ovde niko nikog ocima ne moze da vidi.. Drugo Svi ginu gubili 5 razlike ili vodili 20....ovi nikada posle 65 tog minuta nemaju snage Treca stvar-Protiv uslvono receno jacih reprezentacija mi nikada lose nismo prosli poslednjih godina,,,reprezenacije koji su ili bi trebalo bit nas kalibar (Swica,Danska i slicno) mi to ne mozemo da dobijemo..
O

Ojo

pre 10 dana

Pixi je definitivno odgovoran za igre na Euru, ali je i činjenica da su ga svjesno bušili oni u koje se do juče zaklinjao.

KoRn

pre 10 dana

Ne znam zbog cega ovolika euforija kada se ništa nije promenilo preko 20 godina. Dodje u Beograd neka jaka reprezentacija i damo sve od sebe da izvuceno nerešeno i u 99 posto slucaja u gostima izgubimo od iste. Tako je bilo i sa Santracem,Pižonom, Petkovicem,Anticem itd,itd.
М

Мацца

pre 10 dana

Брате,просто је. Немамо играче тог калибра на сви позивијама. Провидни смо били. Свака лопта је морала на Тадића. Увек смо имали по неку набеђену звезду која прави проблем. Једино смо личили на тим под Антићем и на почетку под Пиксијем. Имамо проблем са недостатком скромности и ароганцијом без покрића. И онда леви бек Словеније претрчи цео терен и звизне гол иза леђа велике звезде Лација ...тави смо у свему,на жалост...
a

ali ovi

pre 10 dana

part zvezda podele su najjaci tupani. a ima ih u srbiji ima
Š

Šonki

pre 10 dana

Koji bre Jan Karlo Simić??? Dečko je klasična menadžerska fora. Sram bilo vas novinare koji palite vatru i prodajete se za sitnu lovu. Taj momak je zalutao.
z

znalac119

pre 10 dana

Isto tako ne znaju ni u Štutgartu, Milanu ni Anderlehtu gde je sve momak igrao a tek mu je 19 godina. Mediji iz Srbije mu tamo zavrsili transfer jel? Pravi si znalac, brate..
Z

ZV

pre 10 dana

Prijateljski savet,mani se fudbala,ima toliko lepih sportova: šah,boćanje,paraglajding,ritmička gimnastika...
B

Boban1

pre 10 dana

Čini mi se da nije bilo do Piksija!!!!!!! Ove vise ne treba zvati,pa šta bude neka bude.

Diego Milito

pre 10 dana

Ma da bre kako da ne nije do piksija 😂 Znaci Opet Piksi nije kriv nego neko drugi 😂😂 Ovako nesto cak ni sami uhlebi ne bi izmislili,pa neverovatno...
C

Cccc

pre 10 dana

I ja sam mišljenja da Piksi treba kad je već tu da počne da donosi prave odluke, i nikog ne zvati više od ovih manekena koji nisu bili sinoć.
B

Boban1

pre 10 dana

@Diego Milito,rekao sam da mi se čini,gospodine Milito vidjece se u narednim mecevima a ovi sto ih nije bilo juče i nisu više za reprezentaciju realno gledajući. Sergej,Mitar,ne igraju ozbiljan fudbal u Arabiji,Kostić samo ide iz povrede u povredu,Gudelj može duet sa Anastasijom,VMS je rupetina,Tadić penzioner odavno i šta je tu sporno?
G

Gost233

pre 10 dana

Marakana je u Brazilu.
R

Rubikova kocka

pre 10 dana

A zašto Brazilski komentator koji je prenosio Zvezda i Bodo poslije gola zvezde kaže goooooooool na Marakani???? Valjda oni prvi bi to trebali da ignorišu a on onako sa ponosom reče Marakana jer im je drago da jedan stadion u Srbiji ima nadimak po brazilskoj Marakani i ne vidim u čemu je problem??? Stadion se zove Rajko Mitić, ali uvijek će biti i ostati Marakana!
P

Psihozza6

pre 10 dana

Jeste, kao što je i Bejrn u nemačkoj. Al sta će klub i navijači bez identiteta. Što misle da je zvezdaš nacionalna pripadnost, a da su Srbi nastali kad i njihov klub '45
0

049449

pre 10 dana

@gost stadion u Brazilu je Jornalist Mario Filho Stadium. Pravis se pametan a ispadas glup.
M

Motilo

pre 10 dana

Stadion Marakana u Srbiji zvanično Rajko Mitić, a u Brazilu Estádio do Maracanã, službeno ime je: Estádio Jornalista Mário Filho. Da se i ti malo informišeš.
P

Penzioner

pre 10 dana

Naziv Marakana je sinonim za najveci stadion na svetu. Tako da Marakana u Jugoslaviji je sinonim za najveci stadion u Jugoslaviji. Ne moze stadion u Kragujevcu, Marinkovoj bari ili stadion JNA da nosi to ime kad nisu najveci...
P

Paa

pre 10 dana

Jeste. I ne kaže se JNA nego lavor. Svaki se poredi sa nečim na šta liči.

Kalčopolista®

pre 10 dana

@ konan slusaj ti ovog palacinak boysa "tesko da je Vlahovic ekstra kvalitete" - Kao prvo nije kvaliteta nego kvalitet, a ako jedan od top 3 spica koji igra za Juventus nije kako ti kazes ekststra kvalitete, da nisu mozda ta ekstra kvaliteta igraci iz Zenita i slicnih timova ili grejaci klupa?
7

777

pre 10 dana

Sto si pun mrznje druze ?
N

Novalis

pre 10 dana

Dovoljna je profina slika da shvatimo koliko si u... dubiozi
P

Penzioner

pre 10 dana

Vlahovic najveci, da, da. I posle Evropskog sampionata ostase žal i Vlahovicev mini val. Toliko od najveceg...
R

Rubikova kocka

pre 10 dana

Volim Zvezdu kao moju sopstvenu porodicu, ali kada igra Srbija, moja Zvezda mi nije ni u malom mozgu, daj više dozovite se, kakva Zvezda kakav Partizan! Neka igraju u prvih 11 svi koji su iz Partizana ili ponikli u Partizanu, to mene ne dotiče ni jedan posto, oni kada obuku nacionalni dres oni su za mene samo Srbi i nista vise sem toga! Živjela Srbija i Republika Srpska 🇷🇸 Samo Sloga Srbina Spašava
b

buraz

pre 10 dana

Kao sto sam napomenuo ipak nas ima....tako pametna osoba razmislja ali u potpunosti se slazem.... Puna podrska PIKSIJU I reprezentaciji..... Napred SRBIJA ❤️ ❤️ ❤️
p

puk

pre 10 dana

I aj tako. Srbija je Srbija, abosluto broj 1. Sanjam da imamo navijace kao klubovim da imamo ultrase, pakleno navjanje....tuzno je sto se delimo an Navijaca, a rdili se kao SRBI. 4C
I

Igorgost

pre 10 dana

Opet dimne bombe se bacaju da zamažu ovu mafijašku sramotu od reprezentacije, koja služi za brukanje države i naroda. Nakon što su se dva svetska nad njom pred celim svetom pošteno iživljavali Džaka i Šaćiri, došli su na red Janezi na Evropskom. Sad proglašavaju neke "uspehe" od ovih prijateljskih utakmica (Liga nacija nije nikakva liga) da se psiholoski spreme za novo poniženje na velikom takmičenju.
S

Saša_PFC

pre 10 dana

Svašta si ovde ozlupao u ovako kratkom opisu...očigledno da nemas predstavu očemu si pisao.Prvo da znas da ova Liga Nacija ima benefite i da se treba aktivno ukljuciti u ovo takmicenje.Prva dva plasirana u grupama imaju overen direktan plasman na Evropsko prvenstvo i na taj nacin obezbedjen i sledece godine fudbal reprezentativni na najvisem nivou.Rezultat od sinoc nam daje pravo da se nadamo za dobar rezultat na krajuako ne plasman na EP obda barem ostanak u A grupi LN.Sto se tice mafijanna tu si u pravu ali jedino u sistemu ko predsedava fudbalskim savezom.Imamo selektora koji je ostvario rezultate a da pri tome ni jedan prethodni nije ni blizu ovakvom rezultatu.Samo mi Srbi debili umemo da teramo nesto sto jedino vredi a sto nam je rak rana Srbskog fudbala da krijemo i cutimo o njima.Hajde da vidimo koliko njih ce da bude protiv Dzajica da ode sa mesta predsednikka FSS jer to sigurno nezasluzuje na prvom mestu zbog svojih godina a onda i zbog toga sto je aboliran priznanjem da je krao novac od FK C.Zvezde za svoj licni racun sto nam govori da ce to isto da radi i od kase FSS.Niko ili veoma malo njih ce da bude protiv ovakvih osoba jer su tu da bi pomagali direkto znamo svi kome i na taj nacin obicnim navijacima davati na znacaju da nas fudbal nece doziveti ozbiljniji uspeh sve dok se ceo sistem ne promeni.Potrebna je podrska ovoj ekipi koja je pokazala veoma jasno da moze da se nosi i sa Evropskim i Olimpijskim sampionom a cim mozemo sa njima onda je to sigurno i sa ostalim reprezentacijama.Zato puna podrska Stojkovicu i ovakvoj reprezentaciji bez obzira na igru jer smo sigurni da ce napraviti dobar rezultat kao i do sada.
A

Alex20

pre 10 dana

Dobro je grobare,u vase zlatno vreme nismo ni mogli da odemo na takmicenje,a kamoli da spojimo dva,ali vidim da smo po tebi trebali da osvojimo Evropsko a i Svetsko
M

Maestro

pre 10 dana

Jeste da Srbija ima mali izbor igraca,i da ne treba da se odricemo igraca,ali ovde je cinjenica da su se neki igraci odrekli Srbije!A ne treba nikog moliti ako ne oseca potrebu i zelju da dodje i da sve od sebe da za zemlju!Treba ovim momcima dati podrsku al isto tako biti realan da ce biti potrebno vremena da se ostvare neki rezultati!
O

Okocha

pre 10 dana

Ovo otkazivanje preplaćenih zvezda nam je trebalo. Realno posle utakmice sa Norveškom u Ligi Nacija nismo odigrali ni jednu dobru utakmicu. U Katru ih je Piksi trpio povređene i izledali smo katastrofalno, to se nastavilo i u grupi za Evropsko, gde smo izgledali još gore, a na samom Euru je bio živi očaj počevši od zalaganja igrača pa do same igre. Svima je jasno da Tadić, Sms, Mitrović, Kostić i Gudelj više ne igraju fudbal na visokom nivou i to se dalo videti po igrama reprezentacije u protekle 2 godine. Ovi klinci su željni igre i dokazivanja i slažem se sa komentarima da kad neki naš igrač potpiše više milijunski ugovor da tu prestaje njegovo ozbiljno igranje za reprezentaciju. Sada imamo čvrstu i jaku i mladu odbranu sa Pavlovićem i Milenkovićem, Simić i Eraković su odlične zamene, 2 dosta dobra beka Terzića i Nedeljkovića. Stabilnu sredinu sa Ilićem, Samardzićem i Lukićem (tu nam fali jedna ekstra klasa) 2 dobra krilna igrača Birmančevića i Žileta i u napadu mora biti prva zvezda tima Vlahović kakav god da je, jedini je ekstra kvalitet, Jović prva izmena. Promena formacije na 4 u zadnjoj liniji, puno trke i borbe pa šta nam Bog da.
K

Koan

pre 10 dana

Sve si ti to lepo sročio, ali da je Vlahović extra kvalite,teško.On će uskoro i u Juventusu biti druga opcija. A tek kakav je to ego manijak.
N

Navijac88

pre 10 dana

Ja sam video samo izuzetnu borbenost i na tome svaka čast. Moramo biti iskreni i reći da su Španci otaljali utakmicu i da ja nasa ekipa povremeno bila sa 9 iza lopte. Sinocna utakmica me podseti na utakmice Lucanske Mladisti bunker i onda ako uspe kontra. Šta će biti kad budemo morali napadati tako da ovo samo ta borbenost zaslužuje pohvale ostalo jako tanko.
I

Iskreno kazem

pre 10 dana

Kako pobediti srbiju sinoc dati joj loptu. Samo su spanci trebali da se povuku na svoju polovinu. Ovi bi morali napasti i onda greska na sredini i gol. Mi nemamo ko da nam zadrzi loptu bar malo na sredini terena.
K

Kure na specijali

pre 10 dana

Ovo juče je bilo solidno, izboreno na srce, Rajkovića i sreću. Nema šta da se zameri nikome, odigrali su maksimalno, do gornjih granica svojih mogućnosti. Međutim, ovakav tim imao bi i imaće mnogo problema kad bude morao da napadne. Jednostavno, tada bi do izražaja došao nedostatak individualnog kvaliteta i nemogućnost konstantnog pritiska na protivnika, pri tom bi svi bi morali da se postave mnogo višlje, što bi ostavilo dosta prostora protivniku za protivudare, gde bi do izražaja došla "brzina" naših fudbalera u poslednjoj liniji. Tako da, oni koji ih sad dižu u nebesa, verovatno će ih prvi bacati u blato kad se desi neki kiks. Premali smo da se odreknemo bilo koga, ma koliko sad bilo popularno pisati ne treba nam viša ovaj ili onaj.
G

Gostgost

pre 10 dana

Sinoc sam rekao, ovi koji su poceli sinoc su 80% tima koji zelim da vidim. Jedino bih rotirao Pavlovica i Babica, Lukica zamenio Grujicem, ili Vlahovica dodao umesto nekog iz veze - Lukica, Samardzica ili Zivkovica. I to je to. I da lete svi po terenu.
K

Kure na specijali

pre 10 dana

Da li ste vi zvezdaši čitavi. Ja razumem navijačku obojenost, ali Grujić, koji nije odigrao utakmicu ko zna od kad, da menja standardnog igrača iz Premijer lige je nebuloza. Za vas je Luka Milivojević igračina, a Sasa Lukić i recimo, Darko Brasanac su "rupe" iako imaju, a i kako stvari stoje i imaće više utakmica u najjacim ligama Evrope, u klubovima sličnog ranga, od gorepomenutog Luke. Dajte malo realnosti.
T

Trte-mrte

pre 10 dana

Izbacio bi Pavlovića? 😂 Zašto, pobogu?
S

Soy argentino

pre 10 dana

Zašto bi izbacio Pavlovića? Bez njega odbrana ne bi ni postojala.
G

Gostgost

pre 10 dana

@kure - mi smo reprezentacija nebuloza. Kod nas imas napadaca u Realu a prvi napadac ti je igrac drugoligaskog Fulama. Kod nas Pavlovic sedi na tribinama dve godine i pocinje svaku u reprezentaciji. Mi smo reprezentacija nebuloza. E sad, zasto Grujeic a ne Lukic - dva razloga - prvi je taj da nema ko drugi. Drugi je taj sto on ume i radi isto sto i Lukic, pritom je visi i skocniji, pa moze i tu da doprinese, a i za razliku od Lukica koji iskljucivo dodaje prvom do sebe i uglavnom unazad, Grujic ume da gurne loptu napred. Sa njim bi se poboljsala igra u manevru u oba pravca. Milion puta sam rekao, pricam iskljucivo o fudbalskim razlozima, klubastvom se ne bavim. @trte-mrte - Za borbenost, srcanost, skidam mu kapu. Ali je jako takticki los. Puno ispada, puno izlice, los je u situacijama 1 na 1. Ali pre svega sto je jako cesto van pozicije koju pokriva, i jako je veliki rizik za odbranu. Sinoc se to mabje videlo jer smo igrali jajo nisko, ali videces prvi put kad postavimo odbranu na 20m od gola, da ne pricam o nekoj vecoj razdaljini. Sa druge strane, Babic je odlican na svojoj poziciji, i igra bez rizika, ne izlice, ne ispada. I on ume da da gol kao i Pavlovic, tako da tu nista ne gubimo, ali dobijamo na defanzivnoj stabilnosti i cvrstini.
K

Kure na specijali

pre 10 dana

@Gostgost OK, vama je treća rezerva u zvezdinim kadetima bolja od prvotimca Reala iz Madrida pod uslovom da je taj igrač igrao za Partizan. Grujić nije igrao gde god da je došao posle Crvene Zvezde, Lukić jeste i to u istom ili jačem prvenstvu nego Grujićevo. Pavlović i Milenković su stubovi, možda ne srpstva, ali ove naše reprezentacije sigurno, isto kao i taj Lukić, koji je u Portugalu asistirao za prvi i učestvovao u akciji kod drugog gola, a na evropskom i svetskom bio jedan od najboljih, što je više nego što su Grujić i Luka Milivojević ikad uradili u reprezentaciji - zajedno. Dalje, bušenje nacionalnog tima je delo te iste Crvene Zvezde, koja je ubacila tri svoja igrača na spisak za prvenstvo Evrope, da bi ih uvalila na bliski istok. Jedan od njih, koji je rezerva u "stubu" je igrao najbitniju utakmicu na takmičenju, i to na poziciji koja nije njegova. Nesrećni Spajić je jedini, uz Terzića, izvisio za kintu. I na kraju, šta ćeš da kažeš sad, kad krene kampanja za povratak Nemanje Radonjića u nacionalni tim? Dečka koji, dokazano, ne može da igra nigde osim u našoj "njiva" ligi, a o njegovom uticaju na svlačionicu ne treba trošiti reči. Taj Brašanac, kojeg sam pomenuo u prethodnom postu, igra u Primeri deset godina, aNemanja nije mogao deset utakmica. Zamisli šta bi se desilo da neko Darka pozove u reprezentaciju? Stampedo u komentarima "najsrpskijeg" krcunovog čeda.
T

Tarzan

pre 10 dana

Jadni smo mi.Koliko je samo kratak put od obicnog cak i ranjenog vojnika do cina generala.Eto dovoljno je i igrati nereseno.Bravo za doktora manipulacija.
M

Majstor Fudbala

pre 10 dana

Jel krenulo loženje opet? osvajamo ligu nacija, zna li se šta?
-

- PROMENE -

pre 10 dana

Vidić umesto Džajića, Paunović umesto Stojkovića, Vlahović umesto Jovića.
S

Srbadoo

pre 10 dana

Koga bre briga za ovu grobarasku reprezentaciju ?!? SILAS,RADONJA,MILSON,KRUNIC ! Jedva cekam bre ! Napadamo cetvrtinu LS !
S

Sky888

pre 10 dana

Samo neka igraju mladi igraci zeljni uspeha i dokazivanja a nabedjene zvezdice neka gledaju uz kokice ata znaci disciplina i borbenost!
R

Ranzo

pre 10 dana

Ova ekipa jeste digla nivo odbrane, ali najviše zbog toga jer se ne ide napred, čeka se protivnik na svom delu terena, sa trojicom pozadi plus dva wing beka i dva zadnja vezna... nije to lako bilo probiti, ni Englezima, ni Dancima, ni sada Španiji. Video bih tu odbranu da smo primili rani go, kako bi funkcionisala u tranziciji. Odlaskom Tadića, sada je centralno pitanje kako dati gol. Ja ne vidim naslednika Kostića i Tadića u kreaciji. Samardžić to nije, barem za sada. Tako da nam Kostić, kao jedini preostali majstor za prekide i te kako treba, čim se stabilizuje i nađe klub. Za koncepciju igre koju smo sinoć pokazali, daleko više odgovara sidraš Mitrović u špicu, nego i Vlahović, koji nama tehniku i Jović, koji nema borbenog žara. Trebamo probati 442 sa Pavlovićem kao levim bekom! Treba nam prava 10tka, to nije Lukić. Eraković, Grujić su ozbiljni fudbaleri, koje treba uklopiti u 11 ili u rotaciju. Nedostaje još brzih krila, poput Birmačevića.
K

Kure na specijali

pre 10 dana

Ni jedan ni drugi nisu "ozbiljni" fudbaleri, nego ti navijaš za Crvenu Zvezdu, pa ti njih dvojicu gledaš drugim očima. Grujić svake godine sve više nazaduje, Eraković igra u ruskoj ligi i nije baš da se ističe. Sreća pa je u takvoj ekipi, koja može da pokrije te nedostatke.
R

Ranzo

pre 10 dana

Igrač ne mora da igra u nekoj ozbiljnoj ligi da za reprezentaciju kida. Gde igraju Škoti i Slovenci, pa im nismo mogli ništa? Za repku trebaju igrači koji će da kidaju energijom a ne da to bude selekcija najskupljih. Grujić i Eraković kidaju. Tadić i Mitrović, dok su bili na nivou, takođe. A nisu u najboljim timovima. Pavlović je igrao u Austriji i tada video se žar. S druge strane, Vlahović, SMS i Jović sušta suprotnost. I mani me klubaštva.
K

Kure na specijali

pre 10 dana

Grujić kida na klupi i tribinama Porta, Eraković malo igra pa malo ne u Zenitu. U reprezentaciji treba da igraju oni koji se najbolje slažu u igri, ne moraju biti najbolji pojedinačno, već najbolji kao ekipa. E sad, Špancima, Portugalcima, Francuzima ne smeta što igraju najbolji, jer ima neko ko će to ukomponovati, a i čisto sumnjam da njihovim selektorima neko sme da suflira sa strane ko sme, a ko ne da igra, za razliku od nas. Nije sve do igrača, ima nešto i do sistema u savezu i državi. Stavi se u njihov položaj. Da li bi se kidao i rizikovao karijeru zbog činjenice da je osnovni cilj nacionalnog tima, ne rezultat, već uvaljivanje terzićevih polovnjaka na Bliski istok i to preko njihovih ledja.
G

GledalacRS

pre 10 dana

Selektor Stojković, nema nikakav uticaj na rezultat od sinoć. Svaka čast momcima koji su to iznijeli na svoju borbenost i kvalitet
s

stari partizanovac

pre 10 dana

Svaka čast za sinoćnu igru a pogotovo borbenost.Samo sad ne treba leteti visoko jer znamo za onu narodnu "I ćorava koka nekad zrno nadje!"
Б

Белграно

pre 10 dana

Као и увек, превише се прави од једне утакмице. Да, боље је наравно узети бод европском шампиону, него бити рутиниран 0:2 или још горе декласиран 0:5. И да, нико ништа није очекивао и испало је ипак боље од предвиђеног дебакла. Али ако је ово довољно да се заборави епско брукање на ЕП, онда смо ми сви овце које и не заслужују боље. Као прво је много смешна ова прича да је Јовић промашио победу, јер би се играло још сат времена и баш нешто и не верујем да би се тад одбранили до краја. А иначе је се задњих пола сата играло викторије, у више наврата су биле паничне ситуације испред нашег гола, а имали су после слободњака троструку шансу, која није била нешто мања од Јовићеве - значи немојте да се опет лажемо да смо као могли до победе, јер смо грчевито бранили бод и то није никаква срамота, али треба тако и рећи. Онда даље, већ у недељу ће се видети права слика ове групе играча, Данска игра ужасно добро кући, и то ће бити тотално другачија утакмица од синоћне и ту ћемо видети колико је компактна одбрана, и да ли можемо да створимо више од једне шансе по утакмици. Пикси не заслужује никакво поверење више унапред, и ајде да видимо сад у недељу и против одвратне Швајцарске у Октобру како ће то бити, па да направимо суд после те три утакмице. Немојте да се брзо све гура под тепих, има овде младих и добрих играча који обећавају, али ово је само почетак једног дугог пута, а питање је да ли ће ови момци играти и на следећем окупљању, или ће се вратити ови са болом у препонама.
A

Alex20

pre 10 dana

Verovatno ce se vratiti ovi preponaši i onda krece opet ludilo 😀
G

GARNITURA?

pre 10 dana

Zašto Srbija, pored crvenog dresa, ne igra u plavim šorcevima i belim (ili plavim) štucnama?
C

CETNIK KALUDJERICA

pre 10 dana

Zato sto ZVEZDA=SRBIJA !
P

Psihozza6

pre 10 dana

Zato što smo posvadjaninsami sa sobom, nemamo svoj identitet kao reprezentacija već više od 10 godina. I zato što neki izjednačavaju klub sa zemljom i narodom i žele sve da podrede istom. Da bi valjda jednog dana menjali zastavu i boje dresova u dobije. I vraćali crvenu petokraku. Jedna zemlja, jedan vodja jedan klub.
Z

ZV

pre 10 dana

@psihoza De,bogati,opiši nam vaš grb, šta mu se nalazi u centru? Jel realno da si toliko glup,ograničen i ogorčen? Ko što napisa čovek, i da igra 11 bivših ili sadašnjih igrača partizaija kad obuku dres Srbije oni su moji. Svaka čast na borbi,to je jedino što hoću da vidim,mada se videlo i da možemo puno napred. I da, svaka čast svima ali Milenković je već duže vreme ubedljivo najbolji igrač uz Rajka,fantastično koliko se dečko popravio. Birmančević ne znam da li će imati snage za Dansku,nije brat stao 96 minuta.
j

jovanczv

pre 10 dana

Sve je ok samo umesto Jovica mora Vlahovic. Manite me te price Luka se bori ovaj se ne bori itd. Sta mi imamo od toga sto se Jovic bori ako mu se cesto desavaju onakvi promasaji? Juce 10 igraca na terenu trce i bore se a on se setka bez ikakve motivacije, gubi lopte, pravi greske itd ne moze da se sastavi. Pa nisu tamo u Milanu slepi kada ga nisu za LS licencirali...
l

luka2233

pre 10 dana

Pa i Vlahovic je promasio Boga oca na Euru a i prije toga.
X

XxTheOnexX1

pre 10 dana

Vlahovic se uvek borio, ali je uvek igrao sa drugim spicem i na pogresnoj ili drugoj poziciji. Juce je trebao da igra sam u spicu, bas da vidimo kako bi se snasao. Boljeg nemamo i ne treba nam. Nadamo se sledeci put da ce doci i predvoditi spic. Jovicu je totalno poljuljano samopouzdanje, on onakve golove daje zatvorenim ocima. Ali umesto da ga kinjimo treba mu dati podrsku, i mi bi nasem detetu davali podrsku, a on je isto nase dete. Pustimo te gluposti Zvezda ili Partizan... juce je bilo super kako su se borili a bilo je dosta igarca iz oba kluba, ali su bili kao jedan. Srbija. Rajkovic, Erakovic, Nedeljkovic, Ilic, Jovic sa jedne a sa druge milenkovic, pavlovic, zivkovic, lukic.. ali su za razliku od navijaca koji se dele, juce igrali svi jedan za drugog. i tako treba da ostane.
S

Sone3281

pre 10 dana

Jovic je bar dosao a i on je mogao da izmislja "privatne probleme" kao taj nabedjeni egomanijak. Pre bih gledao Ratkova koji je tu nego tog Vlahovica. Nikad vise ga ne bih pozvao ko god da je selektor. Ne igra on druze za Piskija vec svoju zemlju.
j

jovanczv

pre 10 dana

@Sone Otac od Vlahovica je tesko bolestan. Pravi su problemi...
b

bruka

pre 10 dana

Jel moguce da niko nije primetio onaj nenormalno eho sa stadiona na TV. Zvucnu kulisu jednu te istu, iza koje bi se povremeno cuo neki originalan eho sa stadiona. Zasto je to uradjeno i ne prvi put? Pogadjajte.
a

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pre 10 dana

Koliko je malo potrebno da narod zaboravi Piksijeve gluposti i da opet krene da se lozi. I u kv. za SP je isto ovako bilo, igrao se lep fudbal, nije bilo gluposti u sastavu, davala se prilika mladjima itd a na SP totalni raspad. Nekako sam i dalje za to da Piksi ode.

Diego Milito

pre 10 dana

Sad ce ti se javiti gomila njih da ti kaze kako je sve ovo ogroman uspeh, i da bolje ne moze od ovoga. Ubedjen sam da uhlebi brane Stojkovica drugo objasnjenje nemam
b

bez kopanja litijuma

pre 10 dana

Vidić za predsednika FSS, Paunović za selektora.
s

sportski pozdrav

pre 10 dana

Sinoc je Srbija imala ono sto nije zadnjih 7/8 godina - DISCIPLINU i BORBENOST. Jedini nacin na koji Srbija danas moze da igra: deset iza lopte i brze polukontre i kontre. Nema velikih igraca, vec sljakeri i par solidnih tehnicara. Znaci pravi igru prema tome. Sinoc je problem bio sto u sredini nije bilo igraca da bar dva puta povuce kontru kako treba i nema coveka koji moze da zabije. Ovaj stil igre koji je sinoc vidjen je jedinini moguci za Srbiju. Ko sanja o nekakvim velikim pobedama i vatrometu golova ima vikendom englesku, nemacku, spansku, italijansku ligu..Licno, trazio bih nezavisnu lekarsku komisiju da proceni stepen "povreda" Mitrovica i SMS-a. Ako igraju za klub i treniraju - onda adios momci! Neka je Mitar zabio pedeset i kusur golova , ali biranje kada ces igrati i ko je selekor - to NE MOZE. Vlahovc oduvek bira kada ce igrati. Ukoliko odbije da se pojavi u oktobru i njemu - adios. Nema on tolike zasluge da sebe stavlja ispred tima. Protiv Danaca - isti sistem. Iza lopte i bolji i sigurniji pas. Sportski pozz
J

Japp

pre 10 dana

Hajde da sacekamo nedelju pa da pravimo malo dublju analizu.Bornenost je bila neupitna juce samo da se malo proradi na nekim situacijama kada trcimo kontre.Obecava pristup i bas mi se cini da konacno imamo dobru odbranu,a odbrana je temelj svakog uspjeha
M

Mladen84

pre 10 dana

Nakon procitanih komentara skoro svih vesti oko jucerasnje utakmice, samo cu reci jedno. Mnogo smo veliki hejteri!
B

BBC

pre 10 dana

Ono juce trebalo da bude 1 - 3 . Samo bog zna kako nismo izgubili. Mozda je nagrada to bila za tu borbenost i Rajkovic stvarno brani kao u transu za reprezentaciju. Piksi napolje , ocima ne mogu da ga vidim , ogadio mi reprezentaciju .

Diego Milito

pre 10 dana

Sve im pominji samo nemoj Stojkovica da diras, to nikako. Covek je demagog i neznalica ko to ne vidi ima problem a ne ljudi koji traze ostavke. Sve sto prica vodi u demagogiju i prazne price, kako to ne vide ljudi nije mi jasno. U intervju jednom je za Vidica rekao da voli da mlati praznu slamu a upravo je on oreol takvog ponasanja. Neka se drzi svojih floskula nije problem, ali sto dalje od reprezentacije. To u Japanu moze da prodaje fore ovde vise ne !
G

Gagi197

pre 10 dana

Ajmo tekst o 🇸🇲
G

Gost2456

pre 10 dana

Ma i da smo pobedili 5 0,ne gledam vise fudbalsku reprezentaciju sve kredite su istrosili,tačno da osvoje svetsko neće me zanimati
S

Statler

pre 10 dana

Ali to te ne sprečava da pročitaš vest i usput napišeš komentar😂
L

Lata

pre 10 dana

Nema euforije ovim mladićima treba potpora jer oni su igrali za svoju zemlju i to je pravi pristup.Kad dođe vreme možemo pričati o finesama.Bravo momci idemo dalje👍
l

llml

pre 10 dana

ni jedan igrac koji je igrao u partizanu ne treba da igra za ovu reprezentaciju dok su tu korner zastavice sa grbom zlezde, dzajici, surbatovici, santlaci, zatvorske sudije i ostali sa severne sipke.
M

Mladen84

pre 10 dana

Ne smaraj!
S

Statler

pre 10 dana

Strašno. Nemam reči. To je detalj od suštinskog značaja
Z

Zv

pre 10 dana

mislim da to sto su bile Zvezdine korner zstavice nije problem nikoga drugog nego fudbalskog saveza koji mora na takve stvari pazit, a znamo da tamo nema pametnih glava vec samo partijskih. Kad dodjes na funkciju nije bitno da mislis nego da sisaš drzavnu sisu
M

Mujagic

pre 10 dana

E ovo sam hteo da vidim! Da pršti! A ne one balvane da se vuku po terenu, koliko god tehnicki bili bolji od ovih juce! Napred momci, napred Srbija!

Diego Milito

pre 10 dana

Dokle god je Stojkovic ja ne verujem u bilo kakav uspeh. Nadam se da gresim. Ljudi poput Muslina ,Antica i Paunovica nama treba a ne poput Piksija. Pozdrav
M

Mladen84

pre 10 dana

Tebi nije uspeh plasman na dva velika taicenja zaredom, plus LN sa najacina?

Diego Milito

pre 10 dana

Mladen84 - Ti si zadovoljan samim plasmanom na dva velika takmicenja kao i ja, ali ja nisam zadovoljan debaklom na oba ta takmicenja shvati zato sve ovo i pisem ! A isto to sve nas ocekuje ponovo sa Draganom Stojkovicem Piksijem... Jedan sautgejt sa englezima ima dva finala izgubljena i povukao se na kraju. Sto smo mi pametniji od svih da teramo inat ?
B

Bez lozenja

pre 10 dana

Ne znam koju ste vi utakmicu gledali. Licno ne pamtim da smo se na Marakani branili kao juce, bukvalno bunker. Poslednjih pola sata je bilo uzasno za gledanje. Sa ovom igrom ispadamo lagano i iz Lige nacija i iz kvalifikacija za SP. I kakav crni Birma, dobar momak, trudi se, ali je daleko to od ozbiljnog fudbala.
M

Mujagic

pre 10 dana

Majstore - igras protiv prvaka Evrope, u cemu je problem!? A istovremeno imas toliki debitanata i novih lica…Momcima kapa dole, imamo solidnu perspektivu i to je najbitnije!

Diego Milito

pre 10 dana

Oduvali nas uz povremenu nasu ok igru sto je tanko sve ukupuno kad pogledas, ali eto i to se ovde glorifikuje. Sa ovim remijem pokusace da nam zamazu oci kao sto uvek i rade, poverenje su odavno izgubili. Zapamtite moje reci na svaki sledeci neuspeh pricace da se ekipa podmladila i da treba vremena. Imali su vremena do sad i sad ce opet u nedogled da kupuju vreme dok se dzepovi pune i traze krivice u svima osim u njima samima a narod ce opet da ispasta kao i do sad
D

Dachazvezda

pre 10 dana

SVAKAKO je trebalo da nadigramo i rasturimo zvaničnog prvaka Evrope, sa trećim timom, pa da ti budeš zadovoljan jel i vidiš neki napredak?!? 🙄🙄 Ajde 'leba ti, idi gledaj paraglajding, u ovo se razumes ko Marica....
Z

Zdera

pre 10 dana

Ne znam šta očekuješ, da igramo protiv Španije da držimo posed. Pa naš najbolji fudbaler igra u Milanu kako misliš da nadigramo Šaniju uz neko božije čudo. Kad ne znaš da igraš fubal i kad nemaš kvalitetne igrače staneš pozadi i braniš se, to se zove taktika. A ako napadneš Španiju dobićeš 5 komada. Nmj da se ložite kako smo mi neka fudbalska nacija i kako imamo fubalere. Pošto mi fubal nikad nismo znali nifi ćemo znati da igramo
M

Mladen84

pre 10 dana

@Dijego Milito Niko ovde nemaze oci ljudima koji su gledali utakmicu, samo se prica o momcima koji su izginuli sinoc za SVOJU SRBIJU! Ako ti se ne svidja promeni vesti i ne gledaj repku bice ti lakse.

Diego Milito

pre 10 dana

Mujagic - U cemu je problem to cete tek videti posto vam ovo sve do sad nije bilo nikakvo merilo. I NE NIKO ne ocekuje da nadigramo Spaniju, ja ocekujem kao i svako realan da konacno imamo rezultate a ne samo izgovore za neuspehe. Kakav crni Piksi ljudi sta je sa vama, dali opet treba da odemo na neko takmicenje pa da nas jedna slovenija oduci od fudbala na evropskom, ili na svetskom da nam Kamerun i Svajcarska drze cas fudbala a bolji smo objektivno od obe te reprezentacije
D

De jaan

pre 10 dana

Kvalitetan igrac je kvalitetan igrac, ma koliko godina imao. Istina jeste da sa godinama igracu raste i iskustvo, ali nekada je bitnija ona djecacka kurcevitost nego ista drugo. Samo se kod nas stvara iluzija da je igrac sa 22, 23 godine 'mladi talenat, prospekt' dok svagdje u svijetu u tim godinama igraci nose svoje timove/reprezentacije.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Prospekt je štampana novina sa ponudom proizvoda i usluga neke prodavnice, firme i slično u narodu još poznato kao katalog. Ljudi nikako ne mogu biti prospekti
К

Какаламба

pre 10 dana

Да си играо менаџер знао би шта значи "hot prospect"
2

292929

pre 10 dana

covek ti objasnjava znacenje reci u srpskom jeziku, to sto ti mislis da znas engleski zato sto sa svojih 30+ smisao zivota ti je drndanje kompjuterskih igrica ne znaci da si poliglota.