Komentari na vest

Jedina bela u moru crnih tačaka

N

Niti je

pre 38 minuta

neki golman,niti covek koji optuzuje drzavu za propast Partizana .....Pa odrekni se plate svoje dva meseca i nemoj da ti klub dovodi preplacene buzdovane koji nicemu ne sluze .....
c

cccc

pre 39 minuta

Ja bi i njemu i svakom od njih skinuo kapu i poklonom se da su oni tako govorili i kada su pobjedjivali, ali ne tada su ćutali kao zaliveni. Nije ovo prva njihova loša igra, gde su Dinamo dva puta pa Lugano pa Belgijanci pa OFK i niko da kaze definitivno mi nemamo kvalitet i od nas se traži ono što nismo u stanju da uradimo. Nego kad pobede oni su bogovi a kad izgube neko radi protiv njih.
S

SeoB

pre oko 1 sat

Ova bela tačka u moru crnih je sinoć bila krivac za tri od četiri gola. Drugi gol, jedna lagana lopta na koju se on efektno praćnuo, treći gol kroz noge, četvrti pliva u prazno u svom petercu. Al dobro, ako vama valja, ja vam želim da vam on brani do penzije. Kad budete počeli da ove poluproizvode nazivate pravim imenom, mnogo bolje će vam biti. Pa ljudi, vi ste ubeđeni da je Natko igračina. Čovek se već tri godine vucara po terenu
b

banence

pre oko 1 sat

DA JE BRANIO DOBRO JESTE..ALI DA JE PRIMAO I JEFTINE GOLOVE JESTE..PROTIV ZVEZDE DVA SU NA NJEGOVOJ DUSI..LINIJSKI GOLMAN ODLICAN SVE OSTALO SAMO KOREKTNO..A DA IMA PRAVO DA KAZE IMA JER JE VELIKI PARTIZANOVAC I TO DOKAZUJE NA TERENU..
S

Sale Kg

pre oko 1 sat

Neka javi neko ovom “poštenjačini” i još hiljadama što ga veličaju da je sms broj za pomoć partizanu 2334. A, nema još takve vrste pomoći? Neka zna onda da je isti takav za pomoć Zvezdi postojao, onda kad su hteli da je ugase, i slavili početak njenog gašenja, i bio 2344!
t

topina

pre oko 2 sata

Dečko je čist prosek a vi ga novinari hajpujete kao da je Bufon. Čovek je na svim jačim utakmica bio potpuno nemoćan, nista nije pokazao bio katastrofa. Onda kada odbrani neke šanse protiv imt ili Lucana vi ga hajpujete kao da je novi Bufon.
D

Damu jaka

pre oko 2 sata

Prvo ne znam zašto ne idu komentari! Čovek je juče primio 4 gola.2 su njegova.Kod trećeg gola okreće pedu Šerifu, kod četvrtog mu se čovek ubacuje u 3 metra, lopta putuje 20 metara.Primio od Ofk 3 komada od Kijeva 9...Što ovo sve ne ispriča u junu? Fino u junu kažeš nemamo kvalitet i ovo je nedovoljno za Partizan.A čekaaš da vidiš šta i kako? Pa nije svaki dan što kažu muslimani Bajram! Prošli ti je Bajram bio kada su Šerif i ekipa pogodili 6 puta precku i stativu! A novinar bi sta? Da brani, a golman da piše i laprda!?To je pravo ogledalo drustva! Al jbg naučio Šele da,daje!Zato vam treba na Marakani dati 7!Pustite mi komentar!
S

Svetla tacka

pre oko 2 sata

Vredjao sudiju sto je sudio nikad ocigledniji penal, primio 4 komada od Zvezde, 3 od Ofk, 9 od Dinama... Tačkica sija kao sunce hahha
@

@Torbicis

pre oko 2 sata

A zamisli Prosinečki sa 40 metara lobuje Pandurevića koji stoji jedva metar iza linije...Pričalo se to veče..Imali važnija posla..Uzimali Kup Šampiona! Zamisli kakav je to bio fudbal! Kežman..tjaaa
T

Torbicis

pre oko 1 sat

Eto jos jedan dobar primer, svaka cast,ja spominjem Kezmana jer sam rastao u njegovoj eri...
D

Darko11193

pre oko 3 sata

Ti si kapitenu juce pokazao da si covek pre svega i na tome svaka cast, malo je takvih u ovoj zemlji i zato prolazimo kako prolazimo a bice i Jos mnogo gore. Hvala ti na svemu ti i natho jedine dve svetle tačke u ovom našem jadnom fudbalu i nadam se da ces sto pre pobeci odavde ne zasluzujes da se davis u ovom blatu ovde
X

XD

pre oko 3 sata

Čime je pokazao da je čovek? Time što se unosio u lice Šerifu i verbalno ga provocirao pre izvođenja jedanaesterca? Time nije pokazao da je čovek nego partizanovac, isti kao i svaki drugi.
D

Dal

pre oko 3 sata

A mogli ste i sad da mu date epitet igraca kola. Sad je primio samo 4. Kad saberes sve ukupno 12 primljenih za 5 utakmica u derbijima.
0

015

pre oko 2 sata

na upucenih 120 suteva nije lose primiti 9 golova
R

Realno posmatrano

pre oko 3 sata

Verujem da nijedan Zvezdaš nije srećan, reče čovek. Zbog čega da ne budemo srećni zbog vas koji samo kukate. Imate koliko stranaca 10+? Zvezda kad je bila u blatu nije imala sponzora na dresu, nama licenca nije plaćena kad nam je trebalo. Tada ste govorili kako beše, k***a gasi se? Ajde da se podsetimo kako i sa kime je počeo uspon Zvezde, Vujadin došao, nije ni imao klub, Žule ispao u treću ligu Nemačke, Gobeljic došao iz Napretka, Jovičić iz Rusije, bili tu Milić i Srnić. Tek sa ulaskom u Evropu smo i došli do nekih ulaganja, a Milojević je 2x prošao od prvog kola do grupne faze.
B

Bobb Macadoo

pre oko 3 sata

Da se podsetimonuz koga je tonpočeo uspon Zvezde iz Pepela! Doveli ste za trenera Božovića iz tada jake ruske lige, Boaćija iz Rome, Rodića iz Zenita, Ibanjeza iz Turske luge, Mičela i La Teleka iz jakih prvoligaških klubova, Jovičića iz Rusije, Babića i Radonjića iz Španije, Kataia, Savića, Stojkovića iz 2. nemačke lige, Ivanića iz Bate Borisova, prava sitnica, došli za kikiriki i burek...A ta matrica koju ponavljate da ste tonož igrali bez struje, vode, sapuna, a zaboravlja da su cam sponzori postali Tojota i Gazprom i dovodili ste vrhunske trenere i igrače,poput: Duška Bajevića, Suzukija, Parkera, Hernana Barkosa, Georgijeva, Gaja, sve reprezentativce svojih zemalja, Koromana, Milijaša,
1

12345m12345

pre oko 2 sata

@bob macado nalupao si se za medalju i izmesao klubove i igrace... to sto izmisljas ne znaci da ce postati istina... zvezda je dovela igrace za 2,5 miliona i izbacila krasnodar a onda prosla u nokaut fazu... vi ste ove potrosili preko 4 miliona i kukat da vas neko unistava.
S

Streptomicin

pre oko 2 sata

Ovako smo krenuli, Borjan iz Kjelce, Savicem iz Serifa, Rodicem iz ruske druge lige, Stojkovicem iz trece nemacke, Milicem iz Spartaka, Degenekom iz Japana, Simicem iz Zemuna, Radonjicem iz Cuke, Pavkovom iz Radnickog... Oni su pobedili Asana iz Arsenala, Bajbeka iz PSZ, Sadika iz Rome... Nije sve u parama.
S

Streptomicin

pre oko 4 sata

Ja ne mogu da verujem sta su uradili od Zvezde u rukometu? Kome je u interesu takva Zvezda? Gde je sada derbi? Verujem i da navijaci Partizana ne uzivaju u tome sto su prvi na tabeli.
a

asi

pre oko 3 sata

Ni o rukometu pojma nemaš Ni CZ a ni Partizan nisu dominantni u rukometu. Deceniju je jedan drugi tim šampion u rukometu.
S

Streptomicin

pre oko 3 sata

Znam da je Partizan pun love sada, a prvih 50 godina (slovima PEDESET godina) je bio nizeligas.
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Ma da, svako ko izadje javno sa teorijama zavere je dobar. Treba da oni interno rese stvari, a ne da se opet prozivaju politicari koji samo sipaju u Partizan, zato sto ne sipaju jos vise.

RealNo1

pre oko 4 sata

Можда прошле сезоне, ове сезоне је избушен као решето.
М

Млаћење празне сламе

pre oko 5 sati

Нема никакве одговорности, нема оставки, не зна се ко пије ко плаћа, прича се о некаквим ,,управама'' као реликту комунизма, клубови Партизан и Црвена се никада неће скинути са државног буџета (уместо да паре оду у неке вртиће, школе, здравство, војску) ма колико ,,успешни'' били неке сезоне. Хлеба има, тако да су ово игре замајавања. П.С. Било би супет да оба клуба имају пуно спортског успеха, али било би такође супет да се скину са државног буџета.
J

Jedina bela

pre oko 5 sati

Bela tacka na ovom derbiju je sto su grobari izveli vise kornera od Zvezde.
L

Lee Addy

pre oko 5 sati

Smorili ste vise sa ovim likom, njemu je svaka iole ozbiljna ekipa dala tri i vise komada i on je kao neka golmanska klasa?
I

Ivan pfc

pre oko 5 sati

A oni kojima je Partizan sve dao cute. Sasa Ilic, Mirkovic, Krstajic, Milosevic, Ciric, Mijatovic, Mitrovic... niko nema potrebu da nesto kaze. Da ne pricam o bivsim igracima koje su prodale i sebe i Partizan za dobre plate kao sto su Kralj, Iliev, Duljaj, Petric, Pandurovic, Cirkovic... i onda Stanoje pita kome sam prodao Partizana, pa pitaj kapitena, decko ce ti sve lepo objasniti.
p

poitres

pre oko 5 sati

na svakoj primi po 3,4, oflican al za protivnike...
M

Manche

pre oko 5 sati

Loš zaključak redakcijo. Njegovo uličarsko ponašanje pre izvođenja penala Šerifa ne ide u prilog ovom tekstu. To igrač koji je deo reprezentacije ne sme sebi da dozvoli. Samo je upao u talog i ponašanje većine igrača Partizana.
a

asi

pre oko 3 sata

Čovek je kapiten i po pravilima sme da razgovara sa sudijom i traži objašnjenje zašto je sudija tako presudio. A ti si fudbalska neznalica koja pojma nema o pravilima.
X

XD

pre oko 3 sata

@asi, ko priča o razgovoru sa sudijom. Ti nekoga nazivaš neznalicom botino!? Čovek piše o Šerifu a ne o sudiji.

Ivan Komnenovic

pre oko 5 sati

stvarno je ova drzava pokvarena, pa pustila je ovu prevaru od golmana na go ali bez suknjice, da mu se ceo stadion smeje
C

CaleB pravi

pre oko 5 sati

Ne znam u kojoj meri navijaci Partizana primecuju i razumeju ono sto jedan Zvezdas poput mene primecuje...a to je upravo situacija sa dodeljivanjem kapitenske trake coveku koji je tek 2 sezone u Partizanu, a to se NE RADI....Kapiten je uvek neki igrac sa najduzim stazom u klubu, ili dete kluba. Jovanovic nije nista od toga, ali Partizan u timu vise i nema takvog igraca. Bez obzira na Jovanoviceve kvalitete, i sto je najbolji igrac trenutno - on ne moze biti nosilac kapitenske trake. A to nas opet vraca na pitanje - a ko onda ?? Pa naravno, nema ko drugi, jer takav vise i ne postoji u klubu.
Q

Qnde

pre oko 6 sati

Bravo Aco majstore, odavno si dokazao svoje fudbalske kvalitete, sada si pokazao da si veliki covek i da imas m*da za razliku od svih ostalih iz kluba. Sve sto si rekao si u pravu. Kao sto si rekao, nijedan Zvezdas se ne raduje onakvom derbiju. Nadam se da ce neko cuti tvoje reci, jer si pogodio pravo u metu. Pozdrav od iskrenog Zvezdasa! 💪⚽️
K

Krk

pre oko 5 sati

Znate ti i on čemu se Zvezdaši raduju!? Sa kojim pravom omalovažavate svaki Zvezdin uspeh? Isti oni koji se kite Duletovim titulama ili onima iz ere Tole Super lige sada morališu i pričaju ko bi čemu smeo i trebao da se raduje!? Svaki pravi i iskreni Zvezdaš se radovao pobedi na terenu ljutog rivala, a ovi koji nisu, oni i nisu Zvezdaši!
А

Аца

pre oko 5 sati

Јел може да неко објасни зашто људи партизановци и навијачи не могу да промене управу? Организујте се људи, вршите притисак свакодневно, идите на стадион, организујте ванредну Скупштину, отерајте их моткама. Шта сте запели Вучко па Вучко, организујте се сами.
G

Gostivojevic

pre oko 5 sati

Je li grobar a da li se ti nisi radovao pobjedama u derbiju kada se Zvezda raspadala,pa ste se ja sada ne bi radovao.Molim te da odgovoris iskreno,ne moj da si licemer.
C

Cirkuss

pre oko 6 sati

Primio 4 komada, legenda kluba!
A

A joksicu

pre oko 6 sati

Pa ovo je ljubav na prvi pogled
O

Odlican sportista

pre oko 6 sati

Skidam mu kapu za sve sto je rekao. Ako ga oteraju posle ovoga, slobodno neka se gasi ceo klub. Sad im je sansa da se skupe, oteraju sve strance, pokupe sve najbolje iz teleoptika ako sta ima i krenu da prave tim za sledecu godinu od dece partizana. Odlican golman, jos bolji covek.
D

Dexaman

pre oko 6 sati

I more ciganskih komentara na vestima o Partizanu... to mi je najintersenatnije... Svaka čast pravim zvezdašima!

gemathegreat

pre oko 3 sata

Ko su pravi a ko krivi zvezdaši tutumraku ??? Navijač Crvene Zvezde ne želi dobro protivničkom klubu i uvek se raduje pobedi nad istim a pogotovo ovako revijalnom. Svi koji to jisu su možda simpatizeri kluba ne navijači.
m

milo123

pre oko 6 sati

"Verujem da nijedan zvezdaš nije srećan kada gleda ovo. To je činjenica. " ahhahahah Tebrane, presrecni smo svi. Zivite i dalje u lazi i iluziji. "da ste najbolji, lagao vas neko..."
T

Torbicis

pre oko 6 sati

E ako ti je ovo drago, nema od tebe nista!!!U vreme nase dominacije i Zvezdine krize,derbije nisam ni gledao niti sada znam rezultate,ali ne zaboravljam golcinu Kezmana u poslednjim minutima,e to je bio fudbal,a ovo danas,derbi bez navijača i normalnog protivnika ne znace nista,kao sto ni reprezentaciju ne gledam zbog iste stvari..A veruj mi da nisam mogao verovati da jedna Zvezda, toliko favorizovana od strane rezima i drzave ima toliko stranaca,drazi su mi bili Pjanović Drulic tandem nego Serif i ne znam sve ko..ne gledljivi ste isto ko i mi..za dve godine imaćete kao i mi sve strance u ekipi..e to više nije domaci fudbal!!!
m

milo123

pre oko 5 sati

verujem da ti Serif nije nimalo drag. Drvo, a upropastio vas.
G

Gostinjo

pre oko 6 sati

Umesto da se krivi država, možda da se upire prst u Toleta i sve uprave Partizana koje ama ništa nisu uložili kako treab. Sezone 2007-2013 Grupna faza LE 4 puta LE sezona 09/10 - 3.6 miliona LŠ 10/11 - 8.5 miliona LE 12/13 - 1.9 miliona 2008, prodati Jovetić 8 mil i Tošić 7 mil. 2009 Ljajić 6.8 mil 2011 Savić 12 mil 2013 Marković 10 i Mitrović 5, ovo su samo transferi od 5 miliona i više. Sve ukupno 62.8 million ( još ovde nisu uračunate uliaznice i prodaja ostalih igrača, sponzori, itd) 14/15 LE 2.2 mil 15/16 4.4 mil 17/18 5.1 mil 19/20 7mil 21/22 LK 7 mil 22/23 LK 3.9 mil 2017 Milenković 5.5 mil 2019 Pavlović 10 mil 2020 Sadik 9, Stevanović 8.5 Sve ukupno 59.2 od 2014 do 2023
g

gost1978

pre oko 6 sati

i sta je zajednicki imenilac za ovaj krizni period partizana?