Komentari na vest

Javio se Tole: Partizanov dug je manji od 60.000.000 evra, pola od toga su obaveze prema državi

-

- SUŠTINA -

pre 34 minute

Da se obezbedi TV prenos Skupštine kluba. Vučela, Vazura i svi iz Skupštine koji su ih podržavali da napuste Partizan, odgovaraju ako za to ima razloga i ako su uticali na srozavanje kluba da im se zabrani i dolazak na stadion. Ne bih imao ništa protiv da Savo postane predsednik kluba i dovede novog trenera, recimo Paunovića ili Nikolića. Uz dužno poštovanje prema svima, mislim da: Antić, Živković, Owusu, Arriaga, Šćekić i Goh nisu igrači za Partizan. Gledati da se dovedu: Nastasić, Savić, Brašanac, Jovetić, Asano, Đurđević i omladinska škola vrati na pravi put. U Skupštinu kluba da uđu uspešni poslovni ljudi i sportske legende koje vole Partizan, mogu i žele da doprinesu klubu, a nisu ničiji poltroni. Za temeljne, a ne kozmetičke promene.
D

Don Vito Corleone'

pre 38 minuta

Treba ih vratiti u rodni Zagreb, ovde su strano telo. Pa tamo neka ih mole da im vrate crveno plave dresove.
Š

ŠTA MISLITE?

pre 39 minuta

Hoće li država sada da uplati 50 miliona evra Partizanu, s obzirom na recimo ovo: "Mali: Zvezdi 50 miliona evra više, ogromni dugovi večitih" (sportklub.rs, 14.06.22.)? Hoćemo li i u slučaju Partizana videti ovako nešto: "Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000?" (b92.net, 11.07.19.)?
T

Torbicis

pre 41 minuta

Ja kao navijač Partizana zelim da nastavim toletovu izjavu,sto rece da kosarka beleži sjajne rezultate i da vlada euforija.. naravno da je tako kad on i slicni njemu nisu imali priliku da se bave kosarkom,nije to posao za njega,terzu,simovica,a nije ni za covica i neka nam je Bog u pomoći!!!
.

..zamislite vi to

pre oko 1 sat

Naravno Tole brate, ti to najbolje znaš. Istovremeno si bio v.d.pred.FKP, v.d.pred.FSV, i v.d.pred.FSS. I nije bilo nikakvog sukoba interesa..
N

Nekoizmase77

pre oko 1 sat

Neka naplate od njihove imovine ili neka plati država sve, ona ih je i postavila da uništavaju klub
R

Roxy

pre oko 1 sat

Vazuri drzava da uzme sta u Njujorku? Hmmm...
M

Mjv

pre oko 1 sat

Duzni drzavi 30miliona, drzava im samo u fk dala preko 30-40miliona zadnjih par sezona pored duga, navijaju da im dodje koalicioni partner na mesto predsednika, kk im vodi vodjin sluga i oni su ugnjetavani od strane drzave.
Z

Zeko

pre 39 minuta

Novo rukovodstvo koje bude izabran da vodi klub u narednom mandatu imaće težak posao ra raspetlja i reši sve probleme koje su Vučeluć i Vazura sa svojim saddnicima napravili. Potrebno je mnogo rada kako bi se klub u naredne 3-4 godine koliko toliko oporavio. Nije bitan samo novac, puno tu treba rada, znanja, volje i odricanja da bi se nešto dobro napravilo za klub i fudbalu u cjelini Želim biti optimista. Novom rukovodstvu želim puno sreće i uspjeha.
N

Nekoizmase77

pre 38 minuta

Samo zamazivanje očiju, da izgleda samo. Pomaže se samo Zvezdi, fk se urušava namerno
g

gost77

pre oko 1 sat

od kad dug prema drzavi nije dug, da li to znaci da ni mi ne moramo da platimo porez, struju , grejanje, mrsssss lopovi sve bi ja vas na goli otok
S

SMP

pre 40 minuta

Pa kao sto i niste platili. Drzavne banke otpisale dugovanja, a poreski dug u reprogram, pa umanjen za 50%.
A

Aca smederevac

pre oko 1 sat

Dok je Pante i forsiranja samo fkcz biće još gore.
u

uz ovo ide samo sledece

pre oko 1 sat

ziv je
G

Grobarcina

pre oko 1 sat

Samo da nam jos dodje nas brat Rasim pa da kompletiramo uz nase najvece legende kluba:Kuljtim Šalja, Fadilj Vokri, Dževad Prekazi, Isa Sadriju, Ajazdin Nuhi, Miralem Sulejmani,Falji Ramadani...itd itd
M

Mile12

pre 34 minute

"Rasime spasi me"...
G

Grobarcina

pre oko 1 sat

Samo da nam jos dodje nas brat Rasim pa da kompletiramo uz nase najvece legende kluba:Kuljtim Šalja, Fadilj Vokri, Dževad Prekazi, Isa Sadriju, Ajazdin Nuhi, Miralem Sulejmani,Falji Ramadani...itd itd
M

Milos29

pre oko 1 sat

A gde ima osim kod nas, da ukradeš 40-50 miliona evra i ništa, kao nema veze. Ajde da pomognemo svi mi da se skupe te pare, pa opet da se napravi dug. Ako ne privatizuju klubove, to je samo zato što hoće da nastave da kradu. Sve ostalo je priča za narodne mase.
P

Pitanje?

pre oko 1 sat

KO JE ONO BIO NA ROBIJI U ZATVORU U SPUZU ?
V

Vuc

pre oko 1 sat

"Gigant" iz Humske??? Od kada ste vi to osvajaci UEFA takmicenja? Kada ste vi to eliminisali u istoriji Liverpula,Bajerna,Barselonu,Reala...? Kada ste vi to imali i koliko proleca u Evropi(zvezda imala koliko dinamo,hajduk i partizan zajedno)? Koliko imate zavrsnica u UEFA takmicenjima ( cetvrtfinala pa navise) ? Zive u svom imaginarnom svetu. Lazu sami sebe i tako do kraja sveta.
m

mx

pre oko 1 sat

leci se bolesni stvore
p

prle pfc

pre 43 minute

Čuj ovoga Zvezda imala više proleća nego Dinamo, Hajduk i Partizan..pa to je i normlano kad je država pumpala u Zvezdu više para nego njima sve zajedno..Držali savez i sudije od osnivanja..drzàvni projekat i miljenica svake vlasti.
M

Miki Gec

pre 35 minuta

Zasto vi navijaci Zvezde stalno omalovazavate Partizan a sebe dozivljavate kao neki bogom dan klub koji je u vrhu evropskog fudbala. Nekada ste i predstavljali nesto u Evropi ali u poslednjih tridesetak godina nemate bas nikakve uspehe, osim sto ste srecno pobedili Liverpul. Stalno slusam tu pricu Zvezda ovo, Zvezda ono a vama uvali pet/sest komada svaki iole jaci evropski tim (Bajern, Totenhem, PSZ(. A cetiri komada dobijate tri puta godisnje i zivite u 1991. kada ste postali prvaci Evrope tako sto u finalu niste sutnuli na gol protiv Marseja. I nisam navijac Partizana nego Vojvodine ali mi idu na zivce ti Zvezdasi koji misle da se velikim klubovima u Evropi tresu gace pri pomisli na tog Titovog blizanca.
v

vlado071

pre oko 1 sat

Samo Tolu vratiti na mesto uspeha, FKP za 2 godine ulazi u top 12 klubova starog kontinenta, uz toliku navijačku energiju, strast i odanost, uspeh je zagarantovan🖤🤍🚨
R

Retro

pre oko 1 sat

Hahaha bas sve se vidi ta odanost .kad je lose nema vas nigde. Samo ste tu kad ide dobro
M

Mutommbo

pre oko 1 sat

Vremešni Subotičanin smatram da je Rasim Ljajić dobar kandidat za predsednika FK Partizan. To je sve što treba da znamo.
A

Akrep

pre oko 1 sat

Nema on veze sa Suboticom. Jer da ima vodio bi Spartak iz Subotice i sa njim osvojio titulu, a ne neki beogradski klub. Toliko.
R

Raša P

pre oko 1 sat

Dog je mnogo veći, plus hipoteke na Zemunelo i JNA. Valjda će sledeća uprava objaviti sa čime se raspolaže u finansijama, da ne bi posle bilo da su oni zadužili klub. Čudi me da se nigde ne pominje ni Ćurković ni Zečević.
V

Vuc

pre oko 1 sat

Pravosnazno osudjeni robijas iz zatvora Spuz.
@

@

pre oko 1 sat

Ako jedan drugi kriminalac moze da sedi na elu FSS moze i ovaj da daje izjave
3

35 titula

pre oko 1 sat

Kako,pa zar ovaj nije iza brave,dokle bre više!?
p

prle pfc

pre 41 minuta

Aha jeste isto kao što su Dzaja Robija i Terza Interpolac.

Dorcolac

pre oko 1 sat

Tole Vole
N

Nebitan10

pre oko 1 sat

Da li ovo moze da se smatra verodostojnim informacijama znajuci da Tole nema dodirnih tacaka sa nasim fudbalom(ili ipak ima)?
1

12345m12345

pre oko 1 sat

jedan rendzers se ugasio zbog 20 miliona duga prema drzavi i prema bivsim igracima.. i izgubio sudski spor..
B

Borise(Tole)....

pre oko 2 sata

...vrati see,ovce tvoje ne mogu bez te beeeeeee
A

Akonkagva

pre oko 2 sata

Jako dobar tekst za procitati, za sve one naivce i slepce koji tvde da Zvezda (pa i Partizan) zive od tarnsfera igraca i plasmana u Evro takmicenja. Da budem precizniji, citiram deo teksta "Mislim da je država ušla u veliki problem, kada je napravila grešku i opredelila se da finansira fudbal. Odnosno da daje ogromna finansijska sredstva u Crvenu zvezdu i Partizan. Te klubove treba dovesti da žive od svojih rezultata, ulaznica, sponzora, prodaja igrača... Da se država ne upliće i ne pomaže njihovo poslovanje, s tim da bi bilo potrebno da se obezbede licence i krene u drugačiji sistem rada". Kraj. Pametnom dosta.

Usput

pre 39 minuta

Država finansira i lokalni klub iz mog sela preko lokalne samouprave. Nije poenta dal država finansira,nego koliko. A velika je razlika u potrebama ako praviš transfere i igraš Evrope ili ne praviš. Inače pametnom nikad nije dosta,samo se glup rečenicom zadovolji.
A

Ante pfc

pre oko 2 sata

Ekluzivno,briše se dug od 80 miliona evra,fkp se seli u Zaprešić,postaje još jedna filijala NK Dinamo.
O

Oće

pre oko 1 sat

To, pa vi ste za taj Dinamo navijali to jes tadasnju Kroaciju isli na trening i davali im podrsku tupčo i to usred Beograda, ajde bre nemate obraz ni zasta,samo mrznju, zavist prema Partizanu.
S

Streptomicin

pre oko 1 sat

Jos jedna grobarska bajka.
M

Mjv

pre oko 1 sat

Mi smo simpatisali srpski hajduk, a grobari i donamovci kao izrodi se precutno podrzavali i pomagali
G

Grupa JNA

pre oko 2 sata

Sto se pre ugasimo to bolje i vratimo u ljepu nasu,to je najbolje resenje.
R

Retro

pre oko 2 sata

Nemoj tako Tole,oni vise vole zoc0vih 9 titula nego zivot svoj,a oni imaju od toga kao ja od izbora na Madagascaru! Al zato sto je klub u kanalu,e tu su na bojkotu sa drzavom a ovde država I'm ne smeta..
N

Nemar

pre oko 1 sat

Ovce služe za šišanje
Z

Zutizan

pre oko 2 sata

Nema vise borhana,nema vise ni titula za jsd ko u prosloj deceniji,to vam je to ukratko objasnjeno.
D

Deyan X

pre oko 2 sata

PFC vadi iz ove bule isti recept kao i cz 2014/15... Znaci,prosuta sezona, gde ce igrati samo nasa deca, koja ce za dve sezone doneti ozbiljan novac u kasu,i naravno rezultat za dve do tri sezone. Ovo sam govorio drugarima zvezdasima kada je usla nova uprava kod njih, da ne ocekuju nista dve do tri sezone, i tako je bilo. Prva titula posle dve sezone, prva grupna faza posle 3 sezone. Ovo nas sada ocekuje, uz isti recept kao onda u cz. Ako bude slabiji, rezultati ce kasniti. Mi imamo bolju startnu poziciju, ali to nista ne mora da znaci.
V

Vuc

pre oko 1 sat

Jes, kad bi Zvezda vas cekala. Ceka vas sudbina Hajduka,Panatanaikosa, CSKA Sofije, Dinama Bukurest....
P

PantaRei

pre oko 2 sata

Školski primer drmosera...da se država ne upliće, i onda nakon par redova kasnije...podrška države...
o

od srca iskreno

pre oko 2 sata

Da Bog da se ugasili, Da ni P od Partizana ne ostane. Uzivam i nasladjujem se u vasoj muci.
M

Mi ti

pre oko 1 sat

Zelimo da ozdraviš.

Milos Petrovic

pre oko 2 sata

Ih, kako mu tepaju... Tole vaš. 🤗
A

Aranđel

pre oko 2 sata

Klub koji je poznat po tome da ne plaća porez drzavi i to ne samo u fudbalu nego i u drugim sportovima,a njima drzava obezbeđuje budžet i placa licencu,a ista ta država ih uništava pa gdje to ima
r

retobg

pre oko 2 sata

jug ne trazi bolje dana partizanu, trazi upravu koja moze da ih plaća kao lstoja u basketu
s

svilenkonac

pre oko 2 sata

ako se uprava zaista menja onda je i trener trebao da bude privremeni u lučanima je vodi pomoćnik, a protiv tekstilca savo miošević. ako se menja uprava zašto nije sačekano i sa trenerom!? partizan jako loše rezultate ima nema titula ali s fruge strane ima pare i zaradjuje ih od prodaje igrača, čak je za ove godine neke igrače prodavao daleko više nego zvezda iako je zvezda igrala stalni evrou u ovih 7godina ...
N

Nenad1246

pre oko 2 sata

Jer bože moj tim se gradi tako što prodaš sve što i malo zna sa loptom. Mislim vidi gde su vas vaše prodaje dovele,a gde naše nas.
D

Derbi 4-0

pre oko 2 sata

haha...🤣 Auuu sta citam ja ne verujem🤦 Jeste vazi,zaradili ste "vise" od Zvezde prodajom igraca,tako sto ste za 2 najbolja igraca Sameda i Sladjanu dobili ukupno samo 6 mil evra,a ovamo dr.Terza za samo 3 klinca uzeo preko 30 mil evra! Nisam znao da je 6 mil vece od 30 mil,to je neka nova matematika kod vas!
S

Stvarno...

pre oko 2 sata

A državu ko j..e! Copy KK, paste FK.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

TOLE VRATI SE 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 TVOJE NE MOGU BEZ TEBE.
D

Deda11

pre oko 2 sata

Hahahahahahhahahahahahhaah
r

raks grobar

pre oko 2 sata

Prvi ali prvi bih glasao ya Toleta Karadzica da bude na celu FK Partizan. Pricajte sta hocete, ali dok je on bio na celu, hmmmm, da ne pricam nista dalje. 6 titula sve govore.
B

Borhan pfc

pre oko 2 sata

Nema vise Tadica,nema vise ni 6 titula,sto ste otimali otimali,nema vise kraj.
p

prle pfc

pre oko 1 sat

Nema više Tadića ali i dalje ima onih 6 miliona svake godine što vam je Tadić nabacio preko Gasproma....to vam vidim ne smeta jel??
D

Dragoo

pre oko 2 sata

A jake drzave u pm.... kako to da se dozvoli da jedan klub toliko duguje drzavi??? Kako obicni gradjani moraju placati porez i sve ostalo? Zasto narod cuti???
8

80mil je dug

pre oko 2 sata

Dug mog bivseg kluba na cijem sam celu bio u prosloj deceniji je zaista zastrasujuci,imao sam uvid u knjige i zvanicne dokumente iz kluba i mogu vam reci da je dug presao 80 mil evra i da je klub u totalnom Bankrotu zbog cega nam je cak i struja,grejanje i voda bila iskljucivana pre par meseci. Ko god da dodje u klub i upravu nek im je bog u pomoci jer sa najvecim dugom na ovim prostorima tesko da ista dobro mogu uraditi.... Dragan Djuric izjava od pre 5 dana za podkast na YouTubu!
G

Gorostas

pre oko 2 sata

Čika Mirko Marjanović Čika Tolo Čika Ćurko Čika Bjeka Čika Rasim Čika Boris Dulo koalicija Čika Zeka i čika Ostoja, samo od raspada SFRJ. ČIKE NAPE APOLITIČNE
m

milivoje m

pre oko 2 sata

Blizanci su paraziti ovog naroda,rupa bez dna,bez ikakve odgovornosti za ljude koji ih vode,zato se i bore da budu predcednici drzavne firme fk blizanci jer mogu da zahvataju koliko im treba i da posle nece odgovarati za propast.Da je privatna firma upola duzna ,bila bi odavno zatvorena.
s

sd45

pre oko 3 sata

Covek se upetlja u svoje gluposti - prvo nije toliki dug jer je deo i obaveza prema drzavi?! Jel to ne treba da se izmiruje???? A onda kaze greska je drzave sto previse finansira fudbalske klubove?! Pa jel treba ili ne treba drzava da oprasta dugove i pomaze za licencu, pa je posle pljuju
K

Katanaćo

pre oko 3 sata

Pa da sad će kao i u košarci da vam oproste 40 miliona
S

Statler

pre oko 3 sata

Konačno da se složim sa Toletom. Država treba da se skloni od finansiranja klubova-
T

Tole lopove

pre oko 2 sata

Jel da...a zasto to nije pricao dok je on bio precednik? Tad su verovatno partizani ziveli od svog rada i neverovatnih uspeha u evropi.
T

TREPNUTI NEĆE

pre oko 3 sata

Ministarstvo za Crvenu zvezdu i Partizan će se pozabaviti tim dugom kao što je i dugom Crvene zvezde - platiće građani Srbije.
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Idol navijaca Partizana. Sanjaju da se vrate ta slavna vremena kad su harali domacim prvenstvom a u Evropi ispadali od ribara i automehanicara
D

Darko11193

pre oko 2 sata

Ne moze svako da gubi od giganata kakvi su Omonija, Haifa, serif, Jang Bojs.... Hahahahahahaha e stvarno ste vi ljubitelji litijuma smesne devojcice, a ovom toaletu noge da ljubite jedino on nije dao da vas ugasimo kao sto smo vas ugasili u svim ostalim sportovima VK, OK, RK, KK, HK.... Toletu i Tadicu sto su vam ugurali 6 miliona evra godisnje od prodaje Nisa, a sad idi navijaj za FMP i vidi kako vam dobro ide u Evroligi sad se kosarka prati a fudbal nije bitan ni Rajka mitica ne možete da napunite ni pola na LS i to sa sve deljenjem ulaznica i dovodjenjem na silu dece. I da znas kad vam vodja ode i u fudbalu vas gasimo i onda i tu prelazis da navijaš za OFK crvene iz Beograda al sta te briga ljubitelji litijuma ne znaju sta je obraz
G

Gostgost

pre oko 2 sata

Kad ti moras da ugasis veliki klub da bi ti bio veliki, to znaci da si mali. Toliko o tome.
N

Nenad1246

pre oko 2 sata

@ Darko druže pazi ni ti na tu svoju jednu sivu ćeliju što ti ostala.
@

@Darko11193

pre oko 2 sata

LAdno imas obraza da prozivas nas za fudbalske rezultate..koja je to lobotomija druze.. okreni se oko sebe. Lepo je sto priznajete da ste nas ugasili, ili bar pokusali.. i sad onda imate obraza da kmecite ovde za raspali FK..treba jos gora subina da vas zadesi tako podle i ljigave..
@

@Darko

pre oko 2 sata

Zar da ti sa suprotne strane nipodastavas i spominjes Jang Bojs, Omoniju, Serif koji je i Real dobio, ti, ti da se javljas, klub koji u jednoj sezoni ispadne iz 4 takmicenja i primi preko 20 golova u kvalifikacijama? Kakva ste vi tuga...
d

dexiko

pre oko 3 sata

Izvini čika tole,a koje to dobre rezultate pravi kk partizan poslednjih godina?
I

Izvini ti

pre oko 3 sata

Izvini a je l' nisu osvojili četiri turnira u pripremnom periodu turnir mimoze turnir belog medveda Cipiripi kup i za malo su hteli da osvoje još jedan
G

GorostasUličar

pre oko 3 sata

Sećam se za moju slavu pobedila Zvezda Real, a ti nemaš slavu nisu te krstili. Hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahah
G

Goros

pre oko 3 sata

Šta te briga botujes za pare iz kafića, mnogo si jak, s cak nikad ni na utakmicu nisi otisao. 15 godina botujes protiv svega srpskog , m... L.. ti je...m
s

samo istina

pre oko 3 sata

Partiyan i Zvezda su mastodonti, nedonoscad propalog sistema iz nestale drzave. Njih su osnovale vojne sluzbe i bezbednjaci (bivsa JNA i DB). I dan danas u njih se ubacuju svake godine desetine miliona dolara, evra iili cega vec. Sa zaposlenim ljudima u klubovima, ogromnim .a NEISPLATIVIM, stadionima, ogranicenom zaradom od publike radi male i slabe lige, sitnom lovom od prodaja igraca u odnosu na druge zemlje - i Partizan i Zvezda NE MOGU ŽIVETI BEZ DRŽAVNOG STARANJA. A to placaju ljudi u Srbiji. Da ne govorim o bednim uslovima u kojima zive stvarni kolenovici srpskog fudbala, timovi koje nisu pravile socijalističke vlasti, a koji evo 30 godina bukvalno životare. Kada bi drzava zaista prestala sa uplacuje novac Partizanu i Zvezdi, oni bi PROPALI. Ostali bi bez vecine zaposlenih, a na kraju i stadiona na kojima igraju. Doduse, ne bi vise imali privilegovani status u domacoj ligi. Ali, to se nece desiti, jer je kod Srba sve politika i nestanak nekog od ova dva kluba bio bi smatran katastrofom. Zato je lakse baciti u tu vrecu bez dna još 50 godina milione i milione i praviti se da imamo dva "nacionalna simbola", koje u stvarnosti izdrzavamo , jer bez nas ne bi imali sta da jedu.
N

NIKO DA ODE U ZATVOR

pre oko 3 sata

Svaka čast za komentar, minusi na komentar govore koliko ljudi ne trpe istinu i žele da se ta laž o veličinama i jeziva bajka održavaju preko išibanih leđa naroda. Pa svaka baba bi mogla da ima šampionski tim da su protivnicima vezane ruke i noge a s neba padaju milioni svake godine.
d

doletole

pre oko 3 sata

Što nisi tražio od države da ne finansira klubove kad si bio na funkciji?
y

yui

pre oko 3 sata

tacno ,dan danas ne bi imali gasprom..
S

Streptomicin

pre oko 1 sat

Gazprom je ruska firma. Tole je mislio na srpske.
y

yuuu

pre oko 1 sat

Da, on se pitao za Gazprom mnogo.
Z

Zaxxo

pre oko 3 sata

Pa dobro je ovo prema drzavi necemo ni platiti, pa nismo naivni kao zvezda da placamo porez. A drzava ce nam opet svake god licencu i novih 15 mi evra
y

yui

pre oko 3 sata

koliko vam dala drzava to ne mozete da vratite za 50 godina..
X

Xao

pre oko 3 sata

19 pitanja za Tomislava Karadžića. Još uvek bez odgovora..
G

Gorostas

pre oko 3 sata

Odrastao sam u jednoj sobi sa cetiri osobe u 14 kvadratnih metara danas sam bot čika Ostoje. Ponosan je moj tata bezslavas na mene
K

Komedija

pre oko 3 sata

Avangardni Tole zna i koliko su dugovi a nema toboze veze sa jsd od kada je postao predsednik fss
N

NR

pre oko 4 sata

Lep dug. Lepo su odradili posao za duha.
E

Eto mora...

pre oko 4 sata

.....tole da se javi i kaže da pola od 60 miliona se duguje državi i da ustvari parizer duguje samo 28eura a ovo prema državi ne važi ipak je to institucija...

Bojank91

pre oko 4 sata

Da li on zna da šampion ide u kval. za LŠ od 2. kola dok 2. i 3. na tabeli idu u kval. za LK od 2. kola. Jedino pobednik kupa ide u LE...ali od 1. kola kvalifikacija. Uz dužno nepoštovanje prema gospodinu ali on očigledno nije u dodiru sa srpskim fudbalom. Zamisli 10 miliona da očekuješ od LK, ovo ni Terzić ne bi lupio.
N

News

pre oko 4 sata

Moze dobiti 10 miliona evra ako osvoji ligu konferencije. Olimpijakos je dobio 11 prosle godine a Fss dao 9.2 Partizanu
G

Gostina

pre oko 3 sata

Nema postovanja i ni blizu gospodin,ova persona je itekako u dodiru sa fudbalom,makar sa fss jer i dalje je na platnom spisku fss. Proveri ako ne verujes!
y

yui

pre oko 3 sata

oko 5 miliona lk ..
R

Repac Plandište

pre oko 4 sata

Tole je ovlasceni racunovodja kome su uza specijalnost prihodi. Sto se tice rashoda i dugova moze i tu da se oglasi iako je u toj materiji koliko i u materiji cepanja jezgra atoma. Njegov drugar i ispisnik Vucela mu je rekao da se oglasi iz invalidskih kolica i sta ga kosta, mogo je i da kaze da je dug manji od 600 evra . Sa ovim su se složili...
Z

Ziv Suboticanin

pre oko 3 sata

Velemajstor je za finansije to znamo mi u Subotici.Covek je imao monopol na benzinske pumpe u Subotici krajem 90-ih i 2000-ih pa ih odveo u stecaj a bio je i generalni direktor 29 novembra (jedna od najvecih mesnih industrija u bivsoj SFRJ) i pogadjaj dokle je fabrika dogurala dok je on bio sve bogatiji i bogatiji.
L

Levi bek

pre oko 4 sata

U prevodu duguje 30 miliona, ovo drzavi ne racunaju, cak ce i dobiti jos
@

@

pre oko 3 sata

Cuo od terze, dugovi koji Ne moraju da se vrate
М

Митт

pre oko 4 sata

"Поштени" Толе
G

Gost123987

pre oko 4 sata

I šta ovo treba da znaci? Ako je pola duga ustvari dug državi onda je to manje vredno? Jel mogu obicni građani da duguju za porez bez da ih gone sudski?
?

??

pre oko 4 sata

Partizan nije gradjanin nego drzavna firma
S

Streptomicin

pre oko 3 sata

Svi klubovi u Srbiji su vlasnistvo grupe gradjana.
v

vroom

pre oko 4 sata

Kao Broj1 iz Alan Forda, zivece vecno
G

Gostina

pre oko 4 sata

Javio se siva eminencija tole,jel iz Spuža ili Zabele? U svakom slucaju,persona koja i dalje prima redovnu platu od par hiljada evra iako nije u FSS vec ko zna koliko godina,ali je uredno na spisku plate..

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Gigant iz Humske?

Milos Bozic

pre oko 4 sata

ahaaa...dug državi nije dug...ahaaa...dug nije 60m,nego 55m?...ahaaa...to je znači dobro...ahaaa...
g

gost1234

pre oko 4 sata

haha sta ce sad grobari u zabludi da rade))))) njihov don im objasnio da je kosarka apsolutno nebitna)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
?

??

pre oko 4 sata

Tu polovinu onda nece ni da vracaju. 40-50m u danasnje vreme nije bog zna kakav dug. Ne moze preko noci da se vrati, al za 3,4 sezone moze. Partizan treba svake godine da igra evropu i odradi neke dobre transfere (10m), uz nekog sponzora, prodaju karata moze da vraca 10m godisnje i sa ostatkom da funkcionise
g

gosttt

pre oko 4 sata

jos veca pomoc je bila za neki drugi tim , akcije umesto 17 miliona uplati jedan milion , pozajmice koje su pod pretnjom preko noci prelazile u poklone, ruske sponozore ... Pravi grobari ne zele nikakvu pomoc od onoga koji nas je i doveo dovde. Idemo makar i iz beton lige, od pocetka, ali da menjamo imena, iznajmljujemo grb ili dovodimo lopove drzavnim avionima da nam vode klub necemo. Nismo isti
?

??

pre oko 3 sata

Niti ce da menja ime, niti ce da ide u beton ligu. Nego ce da vracaju pare kao sto su i uzeli. Koliko ce im trebati? To niko ne zna. Zvezda igra godinama evropu ima dobre transfere izlazne i opet ima dug, kako prema igracima tako i prema drzavi. Ovo je takva drzava, lopovi ce uvek biti na funkcijama. Partizanu je sad bitno da se dug ne povecava, nece ga oni sigurno ni vratiti, samo ce da odlazu i odlazu. Isto kao i zvezda. Terzic od kad je dosao klub je u istom dugu, samo ne pravi novi dug, ponasa se kao da je klub bio na nuli kad je dosao
S

Streptomicin

pre oko 3 sata

U kosarci vam nije smetalo da menjate ime? I grb.
g

gosttt

pre oko 2 sata

@streptomicin pomesao si nas sa tvojim privatnim klubom, niko ne moze da zabrani FMP kako ce da se zove. To sto vi zelite da nas izjednacite sa vama nece proci :"Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.Na izbornoj Skupštini Zvezde utvrđeno je da Zvezda duguje 13 miliona evra, a za novog predsednika kluba izabran je prvi čovek FMP-a Nebojša Čović. Za predsednika Skupštine kluba izabran je Živorad Anđelković. Ne zna se koliko će novca FMP dati Zvezdi, novi klub će igrati u "Pioniru", a trenirati u Železniku."
Z

ZV

pre oko 4 sata

Zatvorenik iz Spuža se javio.....
R

Reall

pre oko 4 sata

Odakle Tole zna iznos duga. Pa zar on nije u penziju i ne dolazi na stadion. Ko njega obaveštava za stanje u FK.
E

E samo je ovaj

pre oko 4 sata

Falio. Od njegovog doba je sve pocelo da se urusava
F

Fino priča čovek

pre oko 4 sata

Lepo država oprosti 25 miliona eura, namesti drugo mesto u državi, da pare za licencu, kroz sponzore da 5-10 miliona eura i malo pogleda sreća u kupoprodaji igrača i malo sreća da pogleda i kroz baraž i to ti je završeno.
d

dzama

pre oko 4 sata

oproban recept od pre 12 godina
a

arroyo

pre oko 4 sata

mogu frakcije samo da sanjaju da će im Tole opet namestiti nešto
B

Baxter88

pre oko 4 sata

Hahahhaha bas ovaj zna, ne zna ni gde je levo vise! Dug je verovatno taj i veci jer prihoda nema pa nema a svakim danom samo rastu obaveze...
N

News

pre oko 4 sata

Drzava placa te obaveze pa se odrekne tih para. I sve tako u Krug. Kad je Djuric otisao iz Partizana na toj sednici je receno da je dug 30 miliona evra a skoro 10 godina posle samo 40,50? A plate su mnogo vece a prihodi manji
N

News

pre oko 4 sata

Naravno da je dug prema drzavi kad je samo Fss prosle godine dao 9.2 miliona evra za plate igraca Partizana.
b

bruke

pre oko 4 sata

Normalno kada jsd nista ne Placa drzavi
C

Cuj ovo

pre oko 4 sata

Kaze ako ljajic bude imao podrsku drzave a onda pre toga kaze da drzava ne treba da daje svoje pare
g

gost1234

pre oko 4 sata

e grobari sad se radujte))))))))))) samo vas Tole moze spasiti)))))))))))) Tole vole, te grobari!!!!!!!1 barjak je spreman)))))))))))))))))))))))))))))))))))