Komentari na vest

Izraelci tvrde: Zlatanović na radaru Zvezde i Partizana, skup za TSC

j

just

pre oko 2 meseca

i gde ce da igra u ZVezdi Serif,onaj iz Portugalije,Sremcevic,i hoce da vodecu Cvetkovica 5 igraca na 1 poziciju
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Novine i portali u svakoj zemlji pišu svašta pa naši to posle prenose.Prenose nam neproverene informacije sa raznoraznih portala iz Izraela,Švedske, Makedonije. Zvezda apsolutno nije zainteresovan za ovog igrača kao i ni za Markovsko, desnog beka Dinama iz Zagreba. Ako ovi iz Zvezde namerno bacaju koske da bi završavali druge transfere da im neko nebi kvario transfere i podizao cenu tim igračima onda rade super posao. Duarte niko nigde nije spominjan i odjednom je došao isto kao i Puma a donekle i Stojić koji je od prve vesti o tome završen za par dana. Ilić i Dalsio su dogovoreni još proletos i iskorišten je šansa da ih odmah dogovore i dovedu bez obeštećenja. Tako da u Zvezdi očekujem nekog što uopšte nije spominjan a ovog Zlatsnović Zvezda neće dovoditi sigurno.
@

@

pre oko 2 meseca

Za stojica se znalo cim je pozvan u rep
N

Nordsjeland x6

pre oko 2 meseca

Ne trebaju SEDMOSTRUKOM sampionu za redom i osvajacu cak CETIRI Duple Krune takodje za redom tamo nekakvi Zlatanovici igraci za 3 ligu,njega prepustamo slobodno nogometnom jsd croatizanu jer je savrsen za njih posto oni dovode iskljucivo Amaterska pojacanja zadnjih 10 godina koliko titule videli nisu,za njih je ovakav igrac savrsen!👍
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Kakav bre zlatanović i zvezda, nemojte da se igrate, slučajno da vam nije palo na pamet!!!Rehabilitovanje domaćih igrača koji preko ne mogu da se izbore ni za rezervne opcije, ej 5 golova dao, rođaci pamet u glavu i ne igrajte se sa već poljuljanim marketingom o vraćanju publike na stadion!Svakim danom sve gora od gore vesti stiže.
Т

ТЕТКА из КАНАДЕ

pre oko 2 meseca

Колико дугује Црвена звезда? Враћају ли се дугови?
Š

Šta nas....

pre oko 2 meseca

....briga plajaju nam evro licence,tužbe,struju mi napadamo njih i nama je tako lepo
8

80mil vam dug...

pre oko 2 meseca

@tetka... ...kad vec pominjes neke dugove Zvezde i lupetate cifre ko na pijaci,a sta ce mo onda sa zvanicnom izjavom vaseg bivseg clana uprave i Vucelicevog bivseg zamenika u vasem jsd klubu koji pre par meseci javno izjavi za TV Slovenija da prtizan ukupno duguje vise od 80 mil ali da ova vasa uprava to Krije od javnosti i da lazno prikazuje mnogo manji dug nego sto je zaista,i to je upravo razlog zasto ne smeju da daju ostavke,jer ce se sve to saznati i otkriti ako Vazura i kompanija podnesu ostavke i zato godinama u nazad cine sve da ostanu u klubu na vlasti samo da ne bi isplivala istina u javnost da je klub u totalnom Bankritu i da su vam upravo zbog duga od preko 80 mil isekli struju i grejanje pre samo par meseci,i zato sad vasa uprava mora sve zivo da rasprodaje od igraca da bi klub preziveo i izbegao odlazak u totalan Stecaj,to je izjavio vas bivsi clan uprave i bivsi Vucelin zamenik za TV Slovenija,tako da kad on to kaze i javno priznaje to je kraj svake price!
F

FcP

pre oko 2 meseca

Dusan Jovanovic je po svim statistikama u omladinskom fudbalu bolji i od Djordja Jovanovica i od Bazdara i od mnogih drugih guraljki u Partizanu i jedini u poslednjih 10 godina nakon Mitrovica koji je za tako kratko vreme dao gol na debiju posle samo nekoliko minuta i uz sve to Partizanovo dete,ne kosta nista i oni umesto da daju detetu sansu oni dovode ove koji se ne snadju po inostranstvu strasno! Ne bi me cudilo da dete ode za kikiriki kao sto je Matija Popovic, a isto tako i Roganovic kome ce tesko da se da sansa jer se dovode polovnjaci iz Vozdovca i Vojvodine
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Teško nama ako sa izlaznim transferima od 30+ gledamo iste igrače kao Partizan.
r

realnosurov

pre oko 2 meseca

Mileta Rajovic je najozbiljniji spic od svih srpskih/balkanskih koji je pristupacan zvezdi
r

risniBAR

pre oko 2 meseca

Vidio sam da ga stalno spominješ, pogledao sam video i tip je stvarno brutalan napadač, al on ti nije u kombi sa platom, tak da ne vjerujem
R

RileNS

pre oko 2 meseca

Njega bi trebali dovesti i najuriti ovog Cheri paradajza, prijem lopte ima bolje radnik na bausteli od ovog 4milionskog pojacanja!!! Brazilac i Rajovic bi bio solidan napad, sidras da pocinje utakmice a brazileros da u zavrsetcima pakuje.
K

Knindzza

pre oko 2 meseca

cak bi i Sead Haksabanovic bio ozbbiljno pojacanje ako ode Olayinka, crnogorski katai
L

Li....

pre oko 2 meseca

.....bate,kakav lik napisa brdo komentara,brutalno🥶
д

дејан.цз

pre oko 2 meseca

потписао је петогодишњи уговор прошле године...
L

Logitech

pre oko 2 meseca

Bolje dovesti Saponjica ili Marka Milovanovica.
N

Nova cini cuda

pre oko 2 meseca

OVA ZVEZDA SVAKOG BI UZELA. NEZASITNI !
L

Luja

pre oko 2 meseca

NezasiTi, nezasiTni ....
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Može nam se.
N

Neka

pre oko 2 meseca

Dodje u Zvezdu da greje stolicu na istok Marakane,kao Kabić.
K

Karlo Veliki

pre oko 2 meseca

Zlatanovic je dete Partizana.. Ako on bira izmedju FKP i CZ, izabrace Partizan, jer zna da CZ kupuje radi trgovine.. U slucaju Partizana CZ nije kupac ali se ugradjuje u posao kako bi Partizan sto skuplje platio transfer. Inace pravilo je svih Bg medija da stvaraju negativnu sliku pri realizaciji Partizanovih transfera..Tako jedan medij danas za moguc transfer Bazdara u Sevilju iznosi cifru od 3,5 do 4 mil. evra.. Da je Bazdar iz CZ napisali bi oko 7.5 mil. evra, a vec sutradan bi izmislili da neki klub nudi 8,75 mil. evra. Ciganluk..Zlatanovic je klasa za Djordja Jovanovica,i u Partizanu bi imao veliku minutazu. Mislim da bi Partizan trebao da dovede snaznijeg igraca, Afrikanca, sklonog i skokovima i sutiranju glavom.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Pa i sa ova 3.5 su preterali da bi vam izvukli više. Bukvalno svi glavni urednici sportskih vesti u novinama i portalima su grobari.
K

Koliko...

pre oko 2 meseca

....godina imaš?Sevilja?ove glupe i nebulozne cifre?Da li ti je sada lakše,sedi hoćeš vode,zašto plačeš?
H

HAHAHAHNEVERICA

pre oko 2 meseca

Dovedite Mileta Rajovic, kakvi ovi propali momci, ko se ovde ugradjuje ???????
Z

Zvezdas1989

pre oko 2 meseca

Sta bi sa onim ne dovodimo bivse igrace Partizana,kad nisu hteli da dovede Birmu,a jos decko navijac Zvezde,pa eto ga gde je sad.Dajes Kahvica za dzabe,da bi doveo igraca koji nije nista kvalitetniji,to samo znaju Terzic i Mrkela.
2

2305

pre oko 2 meseca

nista spec
D

Drndo

pre oko 2 meseca

Ovi iz Zvezde nisu normalni i ogromne neznalice. Sa toliko zaradjenog novca da ne znaju kvalitetne igrace da dovedu...Bruka
s

sashki85

pre oko 2 meseca

znaju oni itekako, al njima nije poenta da dovedu nekog skupog dobrog. oni hoce nekiga na kome mogu da operu brdo para.
1

1970.

pre oko 2 meseca

Teško nama ako potpišemo ovoga.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Čekaj kako može da bude skup za TSC klub koji je igrao Evropu imao izlazne transfere,a nije skup za klub koji je već dovukao u 12 meseci 24 igrača, Evropu video na razglednici i jedan izlazni transfer? Kako nije skup klubu kome država plaća licencu i dugove da mu se skine UEFA suspenzija? Kako nine skup klubu kome država plaća struju? Oćete da kažete da će država da im da koliko treba inza 25 pojačanje u godini?
1

1945.

pre oko 2 meseca

Kad već spominješ izlazne trasnfere, pa što se onda ne setiš odlaska Mihajla Ilića u Bolonju za 4.5 Miliona? Kristijan Belić u AZ za 4 Miliona? Ostale nećemo ni spominjati... Klasični plitkoumni cigan sa ispranim mozgom...
H

Hihi

pre oko 2 meseca

Kako klub gde su rasle pecurke i dallje postoji🤣
E

Enky

pre oko 2 meseca

Eto neka tvoji primaju po 50 golova po sezoni u Evropi,a taj klub što ga pominješ na bezobrazan način, je obezbedio mezimicu da igra to što je igrala,pa se obrukali,znam da tvoj mozak ne može ovo shvatiti.
9

999

pre oko 2 meseca

Mene zanima kako nije skup za klub kome predsednik drugog kluba pozajmi 2 miliona evra (kojima se ne zna poreklo) da bi se isplatile mjesecne plate? To sigurno ima neko logicno objasnjenje😂
B

Boners

pre oko 2 meseca

Tako je Enky, bruka je igrati LS i izgubiti od Sitija 3-1, ali je zato za ponos ispasti u kvalifikacijama za Ligu konferencije i primiti samo sest komada od mladjanih Danaca.
K

Kako

pre oko 2 meseca

Klub koji nije igrao Evropu od 2007-2017 toje 10 godina iliti da to vrevedem 240 meseci a ne 24 meseseci uopste postoji i imate li i malo obraza da pricate nesto ili ste svi postali crveni Terzini papagaji.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

@1945 - pa vi ako mozete od tih 8 miliona (od kojih vam je drzava dala verovatno 3/4) da platite i dugovanja igracima, i transfere u januarskom prelaznom roku, i transfere sad, i licence, i bonuse, i provizije, i poreze, i dugove...
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Najjaci su mi ovi grobari. Kad postavis direktno pitanje nijedan nema odgovor, nego odmah krecu sa pitanjem "a kako vi..." koje obavezno sadrzi neku grobarsku teoriju zavere... Nedaj Boze da odgovore, to bi im pokvarilo sve regularne teorije zavere, jer bi i sami shvatili da nema smisla to sto pricaju.
K

Kejn

pre oko 2 meseca

10 godina x 12 meseci = 240 meseci 😂😂😂 pakao
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Sa 8 miliona ste doveli 25 igrača, isplatili plate i ostale troškove oko utakmica i funkcionisanja kluba. Hoće to al ako ste Napredak.
K

Kako

pre oko 2 meseca

@Kejn Namerno sam to napisao to znas da racunas da i da se smejes, a ne smejes je sto 10 godina, znaci 10 godina ne 1 godinu kao Partizan, nego 10 godina punu deceniju niste igrali Evropu, znaci nikakav prihod od Evrope, pa kako ste vi ziveli i plaćali racune i dovodili pojačanja za tih 10 godina, ajde smesko objasni, posto vodite racuna kako to Partizan dovodi pojacanja ako nije igrao samo jednu godinu.
S

Sta, sta

pre oko 2 meseca

Lupaš, koji 25 igrača dovedeno pa nije dovedeno u jednom prelaznom roku 25 igraca, sta li lupas i sta li sabiras 8 miliona a dovedeno 25 igrača, imas li ti mozak sta pises.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Prošlo leto, zimus i ovo leto ste doveli 25 igrača koji manje više,a prodali dva.

Pule

pre oko 2 meseca

Drago mi je da su zainter3sovani za nase mlade igrace al nek proda onda ove strance a ne 10 napada