©Starsport
©Starsport

Izraelci tvrde: Zlatanović na radaru Zvezde i Partizana, skup za TSC

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.24. | 10:43

Večiti rivali prate učinak srpskog napadača

Letnja fudbalska pijaca donela je pregršt dešavanja na obe strane Topčiderskog brda. Dok je u Ljutice Bogdana fokus usmeren ka veznim igračima i napadaču, u Humskoj su prethodnih dana radili na jačanju konkurencije među bekovima, međutim prema navodima Izraelaca jedno ime našlo se na listama potencijalnih pojačanja oba večita rivala.

Kako tvrdi izraelski Sport5, Partizan je pokazao želju da dovede svog nekadašnjeg đaka Igora Zlatanovića, a prema navodima istog izvora napadača Makabi Netanije istovremeno prati i Crvena zvezda.

Izabrane vesti

Podsetimo, klub iz Humske je ovog leta kao prvo pojačanje predstavio upravo centarfora - Đorđa Jovanovića, međutim s obzirom na to da se već mesecima govori o interesovanju koje su izazvali Mateus Saldanja i Samed Baždar, do kraja leta bi mogao da se stvori prostor za još jednog napadača koji bi se borio za minute uz Jovanovića i Nikolića.

Iz Izraela tvrde da osim Partizana korke srpskog napadača prati i Crvena zvezda koja ga je želela prethodnog leta, dok je interesovanje pokazao i TSC, međutim procena je da Topolčani nisu u situaciji da ispune finansijske zahteve Makabija i igrača.

Kada je šampion Srbije u pitanju, rasplet u špicu se nazire usled dogovora sa Brunom Duarteom, međutim iz perspektive crveno-belih napad će biti kompletiran tek dovođenjem krilnog ofanzivca i eventualnim dogovorom sa Mihailom Cvetkovićem, te deluje da u slučaju pozitivnog ishoda ovih projekata ne ostaje prostora za nekadašnjeg igrača Radnika i Majorke.

Golgeter rođen 1998. godine u Užicu, od leta 2021. je član izraelskog kluba za koji je postigao 32 gola na zvaničnim utakmicama. Povrede usled kojih je propustio većinu duela u decembru i januaru uticale su da posle dve sezone u kojima je imao dvocifren golgeterski učinak prethodnu takmičarsku godinu završi uz samo pet lopti u mrežama rivala. Ipak, ovog leta Zlatanović je nagovestio povratak na kolosek u prijateljskim utakmicama odnosno postigavši dva gola protiv Levskog (2:2).


tagovi

Igor ZlatanovićFK PartizanFK Crvena zvezdaTSC Bačka TopolaIzraelMakabi Netanja

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara