Alvarez (©Reuters)
Alvarez (©Reuters)

Iznenađenje za Siti: Alvarez hoće da ide

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.07.24. | 10:53

Argentinac zatražio da bude prodat

Radi Hulijan Alvarez kao dragstor: posle naporne klupske sezone u dresu Mančester sitija otišao je sa reprezentacijom Argentine na Kopa Ameriku, a onda će i na Olimpijske igre! Ali, pitanje je samo gde će otići kada završi nastup u Parizu, jer mu je želja da se u Mančester – ne vraća.

Argentinski golgeter je zvanično zatražio od Mančester sitija da ga stave na transfer listu i da ga prodaju, javio je El Čiringito, a preneli svi mediji sa Ostrva.

Izabrane vesti

Alvarez je odbio novi četvorogodišnji ugovor koji mu je ponudio Siti i dao svoju kontraponudu – da ode. „Pauk“ je najviše nezadovoljan minutažom, jer je bio jedan od najzaslužnijih što je Argentina osvojila u Kataru svetsku titulu, ali u klubu je u debeloj senci Erlinga Halanda.

Zatražio je Alvarez od Sitija i da odrede neku „normalnu“ cenu za transfer, a procenjuje se da bi oko 90.000.000 evra zadovoljilo klub sa Etihada.

Navodno je Siti odbio prošle godine ponudu Atletiko Madrida za Argentinca, a sada su za njega zainteresovani Čelsi i Pari Sen Žermen.



tagovi

Hulijan Alvarezfudbalska reprezentacija ArgentineMančester Siti

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara