Iznenađenje sa Čizme: Đuričić ponovo u Sampdoriji

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.22. | 17:10

Transfer dogovoren, realizacija uskoro...

Iznenađenje sa Čizme - Filip Đuričić karijeru nastavlja u Sampordiji!

Pominjali su se Torino i Salernitana, čak i ostanak u Sasuolu koji mu je nudio novi ugovor, ali srpski ofanzivni vezista izabrao je ponudu kluba iz Đenove sa kojim je već postigao dogovor, javlja Đanluka di Marcio. Prema njegovim saznanjima, 30-godišnji reprezentativac Srbije pristao je da potpiše dvogodišnji ugovor, uz opciju produžetka na još jednu sezonu i uskoro će se staviti na raspolaganje treneru Marku Đampaolu.

Izabrane vesti

Ova vest dolazi kao grom iz vedra neba. Naime, Torino i Salernitana su sedmicama pokušavali da ubede Đuričića da dođe, Sasuolo je takođe bezuspešno pokušavao da dogovori nastavak saradnje, dok se Samp javio bukvalno u poslednji čas i dobio trku na blic!

Momak iz Obrenovca je za Sampdoriju nastupao od leta 2016. do 2018. godine, kada je prvo stigao iz Benfike kao pozajmljen igrač, ali je već u januaru 2017. klub iz Đenove dogovorio njegov transfer bez obeštećenja. Ipak, početkom naredne godine odlazi u Benevento na pozajmicu, da bi u julu zatim stigao u Sasuolo bez ugovora.

Prošle sezone igrao je slabo zbog povrede od koje se dugo oporavljao, tek 12 puta bio je na terenu, uz dva gola i jednu asistenciju. Ipak, godinu dana ranije igrao je sjajno i bio jedno od najjačih oružja Roberta de Zerbija kod kojeg je na 32 nastupa imao pet golova i četiri dodavanja.

Njemu će minuti u novoj sezoni mnogo značiti jer je ovo mundijalska godina, a Svetsko prvenstvo igra se u novembru u Kataru.


tagovi

Filip ĐuričićLetnji prelazni rok 2022Sampdorija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara