Komentari na vest

Izašao bi iz Gvardioline senke, a prepisuje iz Murinjovog teftera

RealNo1

pre oko 1 sat

Чему овакав текст? Од почетка сезоне га убијају повреде. Да нападне Ливерпул без 2 стартна штопера, капитена и најбнитнијег играча поред Саке који је играо ровит? Шта је вама, није играо са неким из зоне испадања, него са тимом у најбољој форми и једним од конкурената за титулу.

The KING sa Sportske

pre oko 2 sata

Ja ne znam sta je lik ucio od Gvardiole prirom je bio kod njega duze od Mareske koji sa Celzijem za 3.meseca vec ima konture tog Gvardiolinog fudbala. Arsenal sa ovim Artetom izgleda ko unapredjeni hibrid Colovog Arletika.
i

iron man

pre oko 2 sata

Mislim da su preoštre kritike prema Arteti, Arsenal igra bez nekoliko ključnih igrača poslednja 4 kola, ali to nije opravdanje za gubljenje bodova poput ekipa kao što je Bormut. Ali opet im se lupa o glavu nedotatak napadača, Žezus je totalno van svake forme i igre, a Haverc nije dovoljna opcija. Mada su sudije prilično sakatile Arsenal od starta sezone, tako da uzimajući u obzir sve i nisu tako loše pozicionirani. Siti se provlači u dosta utamica kao i prošle godine, s tim što mislim da ih ove sezone sudije malo više guraju ali taman toliko koliko je potrebno.

The KING sa Sportske

pre oko 2 sata

Lik je 6.god u Arsenslu nije uradio nista kazu bori se za titulu zadnje dve god? Pa da li se bori kad su Celzi, Junajted i zasiceni Klop sa Liverpulom bili raspad. Aresnal nema kvalitet za titulu.
M

Meseršmit Bf 109

pre oko 1 sat

@The King Ako ništa barem si priznao da je tvoja plastika raspad. Tako da u tom slučaju tišina.
9

999

pre oko 1 sat

Hahahah cuj ovog strucnjaka.. Pa jel onda i Sitijeve sve titule su pod mrljom, jer je osvojeno kad su Celzi, Arsenal, Junajted bili raspad, a i Liverpul svake druge sezone..? Kad se to pogodila sezona da svih 5 ekipa bude na vrhuncu i da se svi bore za titulu..? Neshvatljivo da neko u 2024 pise ovakve komentare bgm..

Jagg86

pre oko 2 sata

Arteta je isti trener kakav je bio i kao igrač. Dobar, ali nedovoljno da bi bio šampion. Nažalost, ako Pep nekim slučajem pronadje neku motivaciju (finansijsku, sportsku..) i ostane u klubu još 5-6 godina City lagano zaobilazi Arsenal po titulama,a i preti da ozbiljno ugrozi dvojac sa vrha tabele šampiona. City trenutno samo može sudska presuda da ugrozi, na terenu realno nemaju ozbiljnog protivnika koji može da im parira. Ja sam prvi koji ih prezire, ali ovo je realnost.
f

fee1

pre oko 4 sata

Teško je dati neki sud o Arteti. Uprskao je neke utakmice, a sa druge strane od kad je u Arsenalu, taj klub se od prvog dana ponaša odgovorno i profesionalno, za razliku od ranijih vremena. Arsenal je pre svega klub sa 0 uticaja u savezu i teško je nešto osvojiti tako. Arsenal ima i previše rivala koji žele da ga sapletu, za razliku od Sitija, kome Totenhem poklanja titulu u poslednjem kolu, samo da je ne osvoji Arsenal. Sudije na svojoj strani nisu imali apsolutno otkad ja pamtim fudbal. Čak i u zlatnim vremenima, kad je Arsenal bio najjači, Junajted je imao celu plejadu svojih sudija poput Majka Rajlija i Havarda Veba. Ta ekipa i dalje drma savezom. Daleko od toga da ja nešto tražim izgovor za Arsenal, ovo je čak i kritika, jer da bi nešto osvojili na samom terenu, moraju da se bore i za uticaj van njega. Postoji razlog zašto veliki trenerski šampioni radije preskaču Arsenal uprkos velikom budžetu. To je upravo taj manjak uticaja van terena i sasvim sigirno da neki Gvardiola, Zidan i ostali prosto nisu navikli da im klub dobije onakav izmišljen crveni karton u jednom polufinalu LŠ kao što je dobio Van Persi, da im igrači popiju crveni za neka ispucavanja lopte paralelna sa zvukom pištaljke i slično.
9

999

pre oko 3 sata

Odlican komentar, sve od rijeci do rijeci tacno. Jos bih samo dodao da nemaju nikakav uticaj ni u medijima. Arsenal je ostecen u zadnje tri sezone brutalno bar 10 puta, od pogresno izvucenih linija kojima su im ponisteni golovi, nedosudjeni penali, davali im crvene kao nikom nikad. I u medijima nistaaa, niko da se zali, napravi neki pritisak, da se zastite bar malo. A zato s druge strane, ako jedna situacija ode Arsenalu u korist (npr ruka Odegarda prptiv Lpoola) o tome se pise godinu dana..
@

@@@@

pre oko 3 sata

Ne kontroliše savez Premijer ligu.
f

fee1

pre oko 2 sata

@999, Nažalost to je potpuno tačno, ali to je pre svega krivica samog kluba. Ako dopuštaš da te gaze i ne boriš se za sebe, gaziće te. Arsenal je odavno ostavio utisak kluba koga smeš da masakriraš sudjenjem i da nećeš imati nikakvih posledica.
K

Kecman-10-

pre oko 2 sata

Ne moze biti ovo izgovor pa i imali isti uticaj u savezu kakav i Everton. Pristup igri mora biti drugaciji, pogotovo ako pratis Citija i Liverpoola. Drugo, citiju na putu stoji citava liga koja zelih da ih skine sa trona. Citava liga ih mrzi, ali City svojom igrom natjera da izgleda lose, svaki tim osim Kloppvog Liverpula. Jedini razlog za remi i lose drugo poluvreme Arsenala je cinjenica da su izgubili stoperski tandem. Bez toga tesko.
S

Ser Alex

pre oko 1 sat

@ -Kecman-10 Možda na početku sezone ih cela liga mrzi, ali kada se izdvoje kandidati za titulu, tada dolazi do prestrojavanja. Mančester Junajted i Everton će radije Sitiju dati da bude prvak nego Liverpulu, Totenhem i Čelsi pre Sitiju nego Arsenalu. Siti ubire plodove toga što nikome u ligi nije tradicionalno veliki rival, pošto su bar pola veka bili krajnje nebitni.
L

LuloLulo

pre oko 4 sata

Gluposti. Primili su gol iz polukontre sa odbranom koja je skrpljena s koca i konopca. A protiv Sitija na Etihadu se branio proljetos i Real Madrid 11 na 11 i šta je Arsenal trebalo 11 na 10 ( mozda i 12 na 10)
H

Hidzuama

pre oko 4 sata

Pa taj Murinjo je jedini znao i mogao igrati protiv Gvardiole kad je ovaj harao sa Barcelonom. Prvo u Interu pa onda u Realu.
Б

БГ

pre oko 3 sata

У Реалу је попио 5 комада када се највише соколио, знао је, да, узео је титулу 1 Гвардиоли, у последњој сезони када су се распали због болести Абидала, већ следеће године је Барса поново била шампион, са Вилановом.
K

Kecman-10-0

pre oko 2 sata

Nisi u pravu. Primanje petice od Barse je Murinja pretvorila u defanzivnog trenera. Jedini tim ili trener koji je slomio City je bio Liverpool. Klop je bezkompromisno igrao svoju igru i progutal City intenzitetom i brzinom.
G

Ganer

pre oko 4 sata

Meni je prosto neverovatno kao navijaču ovog kluba način na koji Arsenal može sebi da puca u noge. Za utakmicu protiv Brajtona (kada je Rajs isključen) otvoreno je za debatu da li je zaslužio žuti. Onda sličan scenario protiv Sitija (Trosar) koji si samleo u prvom poluvremenu - izvučeš živu glavu i onda protiv Bornmuta opet ispadneš glup. Bila je slična situacija na meču Čelsi - Liverpul, ali ako znaš da ti sudije nisu nakolnjene (ili nemaš sreće sa njima) onda se ponašaj u skladu sa tim. Zatim, jučerašnja utakmica, primaš gol iz kornera - jedino što je Liverpul pokazao u prvom delu, melješ ih u prvom poluvremenu i totalna promena u pristupu. Jasno je da nema Edegora, da imaš problema sa igračima i respekt za Artetu što ne kuka za to, ali igraš pred svojom publikom imaš vođstvo - da li je stvarno potrebno igrati nisku zonu? Ako znaš prvenstveno da ti sudije neće biti blagonaklone, onda
@

@@@@

pre oko 4 sata

Daleko je Arteta od Gvardiole i Murinja...
9

999

pre oko 4 sata

Upravo suprotno. Arteta i radi ili pokusava u skladu s kvalitetom da radi isto sto i Pep. Prvi dio sezone obori ritam, otaljava posao, a onda od februara pun gas kao i prosle sezone, kad su svakom dali po 5 golova. Da nije Aston Vila dosla izmedju dvije utakkice s Bajernom, osvojio bi titulu. To pokusava i sad, samo ne moze uticati na toliko povreda i na toliko sudijskih odluka koje ga ostete. Sto se tice juce utakmice, dok se branio, Lpool nije mogao sutnuti na gol. Cim se malo otvorio, odmah je uhvacen na kontru i primio gol, i to na odbranu koja nikad nije i nikad nece vise igrati zajedno.
O

Oksi

pre oko 4 sata

Ne znam sta hoce ljudi, jedva su skrpili odbranu, a onda su imali jos 2 prinudne izmene, bez Edegarda i sa rovitim Sakom. Sigurno da je greska i Artete sto nije trazio vise pojacanja tokom leta, ali juce su izvukli maksimum. Dugacka sezona, sigurno ce pasti i Liverpul i Siti koji kuburi s povredama.