Komentari na vest

Iz Zvezde u OFK Beograd, za procente: Napadač, bek i štoper pojačali Romantičare

Z

Zvlat BG

pre 8 dana

"Zvezda i OFK Beograd nemaju nikakvu saradnu koja je drugačije od bilo koje koju imamo sa drugim klubovima iz Srbije." (Dr. Terzić). P.S. Nenad Krstičić je novi direktor omladinske škole Ofk Beograda!
K

Kegevara87

pre 8 dana

Znaci isti slucaj kao sto se desilo sa Babicom, Motikom i Radulovicom.
M

Mjv

pre 8 dana

Nije isti slucaj jer ne smemo da posaljemo vise od 3 igraca u ofk ma pozajmicu, pa smo ih kao pustili, realno se sve mi pitamo, ako budu dobri, vraticemo ih. Muljanje u porodici terzic/mrkela
N

Ne valja

pre 9 dana

Dosta sam poteza opravdavao dok su neki napadali, ali se sada slazem da je ovo kradja Zvezde od strane Terzica ili blaze receno nedomacinsko poslovanje. Vukicevic je veliki potencijal, pametno je bilo prikljuciti ga prvom timu, kao i Kahvica. Mituljikici su igraci za Holandiju, trebalo je ih pozajmiti nekom Emenu/Sitardu da se mozda neko upeca i kupi ih. I do sada su bili u Ofki i nema ponuda za njih. Ali Vukicevica dati za dzabe je los los potez.
D

Domaćin

pre 9 dana

Vreme je da se teraju ova gov.a iz uprave!!!
r

reb8888

pre 9 dana

...eto kako drzava pomaze zvezdi. pomaze da joj se izbiju milioni iz dzepa. prvo poklonis 2 miliona za sremcevica, a onda poklanjas svoju decu, jer za njih nema mesta. bas me zanima koliko je igraca otislo do sada za procente i koliko je zvezda uzela za te procente...
M

Mek

pre 9 dana

Ahahahahahha kome poklanjas? Terzic i Mrkela svojoj deci poklanjaju.
с

сад више неће Др

pre 9 dana

морати у полувремену да улази у свлачионици,све ће дс се заврши и пре утакмице....
Z

Zema

pre 9 dana

Ta procenat je za Terzine sinove od toga Zvezda nema ništa
J

Just

pre 9 dana

Mituljikici imali dovovor sa Ajaksom Zvezda 5 mil za igrace koji nisu ni poveli da igraju profesionalni fudbal Ali madjija, hteo vise
м

можда са

pre 9 dana

Ајаксом из Новог Сада..... .
S

Smouth

pre 9 dana

Koliko je ovo tuzno. Postavili decu na celo jednog kluba, ugurali taj klub u SL i sada ce ga koristiti kao svoju firmu gde ce zaradjivati samo oni novac. Sutra od prodaje ovih igraca CZ i OFK nece uzeti ni cent vec familija Terzic i Mrkela...koju koskicu ce baciti vodjama navijaca da ne laju puno i drze krdo kako treba. A ovde onda neki slave ove lazne titule koje koriste samo da se zamazu oci. Sutra kada ovi odu sa vlasti i interpol opet pocne da radi svi ce biti u cudu kako CZ ima dug od 100 miliona. Privatizacija svih klubova, pa neka rade sta hoce, a ne ovako da se neko igra sa parama naroda koji jedva prezivljava.
N

NN3

pre 9 dana

Da li je realno da Kahvić nikada nije dobio ni sekund šanse u prvom timu?! Dečko jedan od najvećih talenata! Veći je talenat od Sremčevića koji je plaćen 2 miliona! Očigledno je da nema tatu ili menadžera koji bi se utalio sa Terzom. Bukvalno se nikada nećemo promeniti.
Z

Zvlat BG

pre 9 dana

Pa treba i familija da zaradi! Ipak je ovo porodični biznis! Deca se školuju za preuzimanje Zvezde! Ambicija kluba sa Karaburme je odmah Evropa!
Н

НЕКО ИЗ МАСЕ

pre 9 dana

Дакле играча са највећим потенцијалом поклањаш сину у ОФК, уз проценте. А те проценте ће делити тата и син. Ма, браво !
b

barranjacccccccc

pre 9 dana

Nama treba razvojni klub van Srbije...... poželjno bi bilo u Portugalu, Holandiji ili Belgiji ali realno na Kipru. Malo da se deca očeliče a i da se oslobode od pritiska.
K

Kon

pre 9 dana

@baranjac.Najbolje je na Kajmanskim i Sejšelskim ostrvima napraviti klub, a i računi su tu verovatno. Tata i sin u košarci, tata i sinovi u fudbalu, napredno nema šta. Nama ostaje patriotizam i ljubav prema klubu.
v

van_der_vaart

pre 9 dana

kahvic za nula dinara plus procenti? ako je pre par nedelja navodno nudjeno za njega par stotina hiljada evra onda je jasno da su ti procenti ne mali nego svih sto odsto, a ofk nikada ni za jednog igraca nece dobiti ni centa ako se bude prodao, zna se u ciju ce se to kasu sliti..
n

nick kerr

pre 9 dana

Лоше је због муљавина којих ће бити. Добро је што ће добити минуте и што нам лига јача.
M

M17

pre 9 dana

Ista firma. Terzi idu pare od prodaje kako god. Cim padne duh, ode on opet na usavrsavanje u inostranstvo. Interpol ce imati pune ruke posla.
G

GostLazar

pre 9 dana

Dajte vise sa ovom bracom Mituljkic. Prodajte ih, vec godinama su na pozajmicama, nista nisu pokazali. Dobri su za drugu ligu, cak ni u Mozzart Super ligi nista ne pokazuju. Vec vidim naslov 2041. sa nekih 35/36 godina, "Braca Mituljkic prosledjena u Buducnost Dobanovci na pozajmicu, jer trener Crvene Zvezde trenutno ne racuna na njih".
N

News

pre 9 dana

Nece niko da ih kupi. Oni u Zvezdi imaju ogromne plate I zato nece nigde da idu.
l

laker

pre 9 dana

srpski fuzbal
B

Barajevac

pre 9 dana

Braća Mituljikici plaćeni 2 mil. evra.. I to su bili dovedeni kao extra pojačanje, da će da se prodaju za 10 mil.. Na kraju je Bajern uradio dobar posao, a mi prodajemo bisere i pare bacamo u blato (na fudbalere 6. klase, amatere, kombinacije Terze i menadžera i slične rabote).. Šteta, već do sada smo mogli da budemo bez duga, da se poslovalo domaćinski ali ovo je Srbija.. Zemlja u kojoj na javnoj funkciji nemate nikakvu odgovornost..

Mladen

pre 9 dana

Kakav sine Bjern?Zvezdina djeca, nisu placeni nista nego su iz akademije stigli do prvog tima ali trenutno nemaju kvalitet za Zvezdu.
N

Nenad1246

pre 9 dana

Ako ga sad nemaju neće ga nikad ni imati.
k

kriminal kakvog

pre 9 dana

nema ni u Burundiju. Kada padne ovo zlo, ugasiti i jedne i druge, Terzica na dozivotnu pa da postanemo normalna zemlja konacno. I naravno ono sto je neminovno, kalcopoli, oduzimanje svih namestenih titula zvezdinih i selidba u beton ligu.
R

Red Star Belgrade

pre 9 dana

@Kriminal kakvog Nema veceg kriminala od Partizanovih titula za vreme Toleta. Dobro imas 10 godina pa ne znas sta ste radili. Zamisli sam sebi Jojic svira penal (to samo kod Toleta moglo),a onda ovo da predsednici Metalca,Rada,BSKa,Javora,Hajduka Kula Banatskog dvora,Smedereva itd. budu u glavnom odboru Partizana. To samo kod Toleta moze. Kad se oduzmu sve titule Partizanu tad mozes ovde da pises. Jedini klub koji ima 3 titule poklonjene zelenim stolom.
1

1912

pre 9 dana

Samo Zvezdi ćeš sa "kalčopolijem" da oduzimaš titule i da je izbaceš u beton ligu a Partizanovih 10-15 nameštenih titula će ostati nedirnute? Znaš li kad će to sa Zvezdom da se desi? Kad budu Real, Juventus, Milan i PSŽ u njihovim beton ligi. Idite čitajte bajke, zamlađujte se sa nekim drugim stvarima. Ne davite ovde previše.
G

Gost GM

pre 9 dana

Xaxaxaaa
m

miki bg

pre 9 dana

citaj pare idu terzinoj agenciji , nece videti inara nijedan od ova 2 privatizovana kluba , koliko igraca moze ide na pozjmicu , zasad su uglavnom svi iz zvezde , zanima me i dal ce smeti singlovi preko 100 dinara na ovu utakmicu se igra , jer sigurno ce biti posteno
j

jsjjahah

pre 9 dana

Jos terza da uvali sina pa i od njega da uzme neke procente. Država Srbija u 21 veku 😂👏
e

ejj

pre 9 dana

nastavlja se, za zvezdu sve se sazna za jsd nista... smesno