©Starsport
©Starsport

Iz Zvezde u OFK Beograd, za procente: Napadač, bek i štoper pojačali Romantičare

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 13:01

Na staroj Karaburmi i braća Mituljikić koja su prosleđena na pozajmicu

Povratničku sezonu u eliti OFK Beograd ima nameru da dočeka uz konkurentan igrački kadar, a prva pojačanja klub sa Stare Karaburme pronašaoo je u radovima Crvene zvezde.

Naime, prema saznanjima Mozzart Sporta, u redove Romantičara su se preselili Aleksandar Kahvić, Uroš Lazić i Aleksej Vukićević. Trojica bisera poniklih u školi iza juga Marakane napustila su Ljutice Bogdana i karijeru će nastaviti u OFK Beogradu, dok će šampionu Srbije pripasti procenti od naredne prodaje.

Izabrane vesti

Kahvić, centarfor rođen 2004. godine, već je imao priliku da nosi dres Romantičara prethodne jeseni kao pozajmljeni igrač, dok je drugi deo sezone proveo u Železničaru iz Pančeva. Devet golova za OFK Beograd, i još pet za Pančevce potvrdilo je da centarfor iz Republike Srpske ima šta da kaže na domaćoj pozornici, ali usled oštre konkurencije u Ljutice Bogdana pušten je u sredinu u kojoj će imati konkretniju ulogu i veću minutažu.

Igrač sa superligaškim iskustvom je i Uroš Lazić, desni bek koji je pažnju šire javnosti privukao igrajući za Radnik i Novi Pazar, dok je prethodnu polusezonu proveo u Češkoj, igrajući za Buđevice.

Suiperligaškoj javnosti najmanje poznat, ali i igrač najvećeg potencijala je štoper Aleksej Vukićević, lider generacije 2005. i igrač koji je prethodne godoine skrenuo pažnju igrama za omladince u Ligi šampiona za mlade.

Osim pomenutog trija, na Staru Karaburmu će se preseliti i braća Jovan i Nikola Mituljikić koji su prosleđeni na pozajmicu. Dvojac ofanzivnih vezista je prethodne takmičarske godine bio na dvojnoj registrciji, te je beležio minute u oba tabora, ali će u narednim mesecima biti na raspolaganju samo Simu Kruniću.



tagovi

Uroš LazićAleksandar KahvićOFK BeogradFK Crvena zvezdaAleksej VukićevićJovan MituljikićNikola Mituljikić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara