Zvezdino okupljanje: Čekajući Pumu, Seola, Radonjića i reprezentativce

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 09:54

Crveno-beli danas počinju pripreme, tim će biti donekle kompletan tek u Rusiji

Vreme slavlja i odmora je završeno, današnjom prozivkom Vladana Milojevića Crvena zvezda će početi pripreme za novu sezonu, sa prvim ciljem ispred sebe – plasmanom u Ligu šampiona.

Crveno-bele očekuje rad na Zlatiboru od 19. juna, potom i odlazak u Rusiju, ali je jasno da obrisi novog tima neće moći dugo da se naziru. Pre svega zbog činjenice da će sedmostruki uzastopni šampion Srbije početi rad u desetkovanom sastavu. Danas na Marakani neće biti trojice reprezentativaca Srbije (Stojić, Mijailović, Spajić), kao i nekolicine stranaca koji su dobili produženi odmor zbog obaveza u nacionalnim selekcijama.

Izabrane vesti

Ekipi će se na kraju boravka na Zlatiboru ili uoči puta u Rusiju priključiti In Bom Hvan, Šerif Endijaje, Omri Glazer, Gelor Kanga. Pored njih očekuje se uskoro da Crvena zvezda ozvaniči transfere Pume Rodrigeza i Seuola beka reprezentacije Južne Koreje.

Teško je i pretpostaviti kako će izgledati tim Crvene zvezde u drugoj polovini jula, kada je zakazan početak Mozzart Bet Superlige. Sigurno je da će biti još dolazaka, ali i velikih izlaznih transfera. Pre svega očekuje se veliki priliv od In Bom Hvana.

Može se reći da će Vladan Milojević tekom preliminarnog dela priprema imati mogućnost da testira mlađe snage, kao i igrače koji su prethodnu sezonu proveli na pozajmicama. Očekuje se da se na današnjoj prozivci pojave Milan Borjan, Jegor Prucev, Edmund Ado, kao i štoper Đurić.

Moguće je da će spisak biti redukovan za dva dana, kada je na programu odlazak na Zlatiboru. Tamo bi crveno-beli trebalo da odigraju jedan pripremni meč protiv lučanske Mladosti 28. juna.

U Rusiji ih čekaju tri provere. Sigurno je da će crveno-beli igrati protiv Zenita i argentinskog Taljaresa. U opticaju je i meč protiv turskog Bešiktaša.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara