Komentari na vest

Iz Španije u Italiju i nazad: Radonjić ima novi poziv iz Primere

Marko Pavlovic

pre 27 dana

Kakav balvan ljudi moji. Kakav talenat, ali glava takva da ne bi igrao ni u mrčajevcima, ili njegovim boljevcima.
T

Triple

pre 27 dana

Сви претходни успеси Звезде везани су за када су домаћи играчи имали највећу улогу Радоњић, Борјан, Марин Катаји Иванић Драговић уз 2-3 странца која ће потпунити дефицитарне позиције Данашња звезда са оволиким бројем странаца и неколицином Срба се повлачи пред неквалитетним Бодо који није показао да је боља екипа него мање лошиј
L

Lzzzr

pre 27 dana

Sad ce mu Piksi dati Tadicevu 10ku.
V

Valdano

pre 27 dana

Radonjic je potreban Zvezdi,jer se radi o vanserijskom talentu,to sto nije dosegao do najveceg fudbalskog vrha a ima kvalitet je problem "glave".Ali za Zvezdu je uvijek davao maksimum,njegova tehnika,brzina,mladost i ljubav prema Zvezdi bi dali ogromne rezultate.A Milsona,Pumu,pa i ovog veznog Dalsija da vidimo polako,ali im se mora pruziti sansa kad je najvaznije jer zasto su dosli(nisu valjda da sjede na klupu). Ivanic i Kanga nisu za Zvezdu a tek za ligu sampiona(nisu ni za domacu ligu).Jedino postoji bojazan od Trenjera pred revans sa norvezanima,pravi trener bi im na Marakanu dao cetiri laka komada,a ovako da vidimo,covjek je strogi defanzivac a ni to ne umije da igra.
o

ostojucaaa

pre 27 dana

Milson je za njega Ronaldinho lično!! Kakav igrač onaj Milson brate..
g

goooost

pre 27 dana

jasno je da ni jedan igrac koji ima opcije u ligama 5 nece doci kod nas. Zato i dovodimo polovne afrikance jer jednostavno dobrom igracu iz Evrope nije cilj da igraju protiv Javora, Odzaka i Uba.
N

Niner

pre 27 dana

Nek ide i u Albasete, samo neka zaobiđe Zvezdu, pogubljen dečko
D

Dejanii

pre 27 dana

U Real Madrid Castilla 🤣

Miki

pre 27 dana

Ne daj Bože da se vrati u CZ. Pa sama slika govori o kakvom se čoveku radi. Da ne pominjem nedisciplinu, splavove, bezobrazluk i mnogo drugoga.
и

икона

pre 27 dana

Бољевца...
м

мајмун

pre 27 dana

ушао у тенак....
D

Dejanii

pre 27 dana

Prije nego sto počnete pisati kako je trebao u Zvezdu, a već ste počeli da vam kažem da on sam neće. Zvezda se interesovala za njega još na početku prelaznog roka. Pisao je često Mozzart o njemu i Zvezdu. Da je on htio rekao bi odma da hoće i radio bi pripreme sa timom. Mogao je da dodje u Zvezdu kao ‘’pojacanja’’ kada je najpotrebniji. Ne treba Zvezdi igrač koji govori da je voli i gleda je kao poslednju opciju i zadnju slamku spasa… Umjesto da se bori za LS i igra eventualno LE za ‘’voljeni’’ klub, on će da se bori za opstanak u Španiji..
s

splavovi

pre 27 dana

Pa dobro Spanija je lepa, topla, leto je tamo do pocetka novembra a i imaju gomilu nocnih klubova, nargila barova, prcalista itd idealno za Radonju koji ce biti pola sezone "povredjen". To je takodje dobro i za Zvezdu.
r

radonjizam

pre 27 dana

Dodji u Zvezdu da igras LS sa Arnautovicem slepce
B

Brankoni84

pre 27 dana

Kada bi moja pokojna prababa videla ovu sliku rekla bi "Koji je ovo gilipter"!.😁 Razmišljam, običan čovek će za života zaraditi u proseku oko 250/300 hiljada evra neto radeći i kulučiti 40 godina, a ovaj nazovi fudbaler završiće sa 10/12 miliona neto u dzepu za šta, za 10 godina šutiranja lopte.🤦 I prestanite sa onim "Što ti ne šutiraš loptu i zaradiš 10 milki".🤫
S

Saturn

pre 27 dana

Tako razmislja prosecan covek , da imas malo vece razmisljanje verovatno bi i vise zaradjivao
M

Manolas

pre 27 dana

Ja ne mogu da verujem da dovodimo milsona za 4 milke a nemamo barem 6 da dovedemo ovu masinu od igraca. Najveca greska ovog prelaznog roka je prodaja bukarija koji je bio jedan od najboljih igraca i koji je svojom finamikom motorickim predispozicijama pravio drasticnu razliki u evropi. Mi nemamo brzinu u napad ,igraca koji ce odmah da napravi razliku a to bi donio radonja. Ovaj milson nikad nije odigra evropsku tekmu. Vezni red prespor igraju iz mjesta.
S

Sedorf19

pre 27 dana

Ako vise volis da igras u Alavesu nego u Zvezdi onda i ne treba da dolazis u Zvezdu. Alaves je simbol malog kluba u Spaniji. Borba za opstanak mu je garantovana. Zvezda uvek igra Evropu.
H

Heey

pre 27 dana

Ako si dobar u glavi pre ces igrati trecu ligu u spaniji nego vratit se u lopovskoj srbiji.
G

Gost83

pre 27 dana

Kakva dileja od igrača...
d

d.g.

pre 27 dana

Zvezda ima krila , a krilo u Norveškoj igra Ilić koji je sve samo ne krilo. Brzinu Radonjića nema ni jedno naše krilo.
s

saturn

pre 27 dana

Milson
1

123123123

pre 27 dana

Ovi resili da se vrate u sekundu
G

GostPa

pre 27 dana

Mislim da on čeka da li će Zvezda ući u LŠ. Ako uđe potpisaće, a ako ne uđe otići će u neki skromniji klub liga petice. Neko bi rekao da to nije fer, ali ne smemo da zaboravimo da nam je bio važan šraf u prvom pohodu ka LŠ sa Milojem i da je dao sve od sebe iako je već imao potpisan ugovor sa Marsejem. Zbog toga mu ne bih zamerio ako sam u pravu, tj. ako stvarno čeka ishod Zvezdinih kvalifikacija. Konkretno, Zvezdi bi odlično bilo da dođe, jer jednostavno nemamo dobrog igrača na desnom krilu. Niti Puma, niti Prucev. Jedino na nešto liči je igra malog Laneta, ali potrebno je da ga forsira Miloje u prvoj postavi u svim evropskim utakmicama. Radonjić na jednoj i Milson na drugoj strani, ali da Milsonu neko objasni malo fudbala. Điga i Drkušić bi trebalo dobro da se uklope. Ostaje pitanje bekova i zadnjeg veznog. Najslabija karika u triju Ivanić-Hvang-Elšnik je Slovenac. Što se tiče napada, voleo bih da prodamo Šerifa i da pogodimo sa jednim napadačem pred ulazak u LŠ. Sportski pozdrav!
£

£

pre 27 dana

U pravu si, samo sto on nije desno krilo nego levo.
G

GostPa

pre 27 dana

Radonjić je u reprezentaciji igrao desno krilo. Npr. sa desnog krila je asistirao Kostiću za gol protiv Portugalije u Beogradu, nisam siguran da li je bio asistent i kod Mitrovog gola. Sa druge strane u Lisabonu je izborio korner prodorom po desnom krilu, kada je nakon toga Srbija dala gol preko Mitrovića. Svakako, bolje bi odigrao na desnom krilu od Pume, koji je osrednji igrač, koga smo mogli pronaći u Srbiji, da ne kažem u seoskoj ligi, siguran sam. Katastrofa je maltretirati Luku Ilića onoliko i menjati mu pozicije svaku utakmicu, a posle ga novinari počastili niskom ocenom. Pa kako da dobije visoku, kad samo još u odbrani i na golu nije bio?! Pre sezone je Terza rekao da će dovesti boljeg igrača na istoj poziciji ako Bukari ode. Hajde da vidim jednog iskrenog navijača koji će reći da je Puma bolji od Bukarija. Mislim da takav ne postoji. Na početku prošle sezone Barak uigrava presing i sve funkcioniše odlično, čak i protiv Fiorentine. Onda nailazi LŠ i on se povlači. Prijatelju, svakako nismo prošli. Odigraj muški, atraktivno, pa kako bude. Sportski pozdrav!
M

Marko1105

pre 27 dana

Radonjic je levo krilo celu karijeru. To sto je kod Piksija igrao ofanzivnog (wing) beka desnog ne znaci da je to. Pratis li ti fudbal, Zvezdu? Voleo bih da vidim ovog decka u nasem dresu. Brzina nam treba. Videlo se to.
7

73

pre 27 dana

Samo pogledas sliku i sve ti bude jasno...
H

Hermano7

pre 27 dana

Konacno propao, fala bogu.
D

Djastin

pre 27 dana

Srpsko krilo bi samoinicijativno trebalo da proba da izbombarduje neki jaci ugovor, gde god moze. Pa onda lepo za godinu, dve da se vrati u Zvezdu jos malo da se suklja ovde pre penzije.
D

Don Vito Corleone'

pre 27 dana

Propade mu cela karijera. Iz kluba u klub, sa pozajmice na pozajmicu, sa klupe na klupu. Ako mu je glavni cilj da uzme lovu, uspeo je. Ali karijera aut.