Komentari na vest

Ivanić, Marušić, Ristić, Tedić... Koga bi sledećeg Lalatović mogao da lansira u fudbalsku orbitu?

K

Kalabasas

pre 32 minute

Samo da ih ne digne u orbitu ko tedica,ivanica,kabica da se celi vek vucaraju po SLS za bolje i nisu...svi su ih oterali...SLS i sam Lalat može sad da se skine i odigra stopera poluvreme.
G

Gargojle

pre oko 1 sat

Problem Lalatovića je veliki ego. To iznad svega ceni. Ne dozvoljava nikom da mu se meša i deli lekcije. Zato i menja toliko klubove.
V

Valdo

pre oko 2 sata

Kakvi mladi igraci,dovlaci sa sobom i uhlebljuje balvane od po 30 godina koji se posle nikom nece prodati iza sebe ostavlja pustos i beskorisnu drvenariju.
М

Мачак

pre oko 3 sata

Лансирани у орбиту звану европски бразилци. Како сами себе лажемо. И да се разумијемо, момци су потенцијал али ово су као дјеца којима родитељи говоре да су најбољи зарад свог его трипа.
M

Miliki

pre oko 3 sata

Bermudez iz OFK, Ekvadorca ce biti zamena za Seria!
J

Jodzirr

pre oko 1 sat

Ovaj je trebao u Vosu, ali ga je sportski dr stopirao. Strasan potencijal, moze biti naslednik Kaleba.
x

xd

pre oko 3 sata

ovo je prava ludnica brate , kaksv je to covek da ostsvi ekipu sada kada igraju oflicno
S

Sport15

pre oko 5 sati

Haha sve sve ajd nekako, ali da je Lalatovic lansirao Tedica i Kabica. Prvi kod njega 130 minuta, drugi citavih 77.Definitivno da nije bilo njega nista od njih!
S

Sve covece top

pre oko 5 sati

Igrači niko nije čuo za njih i ne igraju nigde kao ovi iz rupe sto nisu igrača napravili zadnjih 15 god od kada im je vodja na vlasti toliko o lsznoj dominaciji
T

Tim ZAPAD

pre oko 5 sati

Lalatović ima da složi kockice, mislite da jedan UN može da mafija po svlačionici pred Lalatovićem. Jedan Radulović da se vuče kao slina na svakom meču i vidno bojkotuje trenera, mislite da će Lalatović da trpi najiskusnije igrače koji dobijaju crvene kartone kada je najvažnije. Naravno da neće, za razliku od Krtolice ovaj se neće saginjati.
L

LALAT

pre oko 5 sati

Najbolji trener godinama u Srbiji,ali badava
(

(FOTO) (VIDEO)

pre oko 6 sati

"LAnSirA u oRbitU" - Danasnji novinari...
m

milo123

pre oko 6 sati

Zaboravili ste Radonjica. Po meni ga je Lalat digao u Cuki, posle dolazi spreman u Zvezdu i ostvaruje transfer karijere. Lalat je (kao i Terza) sve vreme govorio da je Radonjic igrac za LS.
A

Alberto Bueno

pre oko 6 sati

Pa sad da on mnogo forsira mlade igrače i nije tačno jer uvek ima igrače koje voda sa sobom najveći rezultat koji je ostvario je radnički niš drugo mesto i koga je tamo lansirao nikog uvek je sa sobom voda drinčića pre svega a po potrebi bojića vukadinovića i ostale pa pogledajte borac banjaluku u njegovom mandatu sve igrači i kragujevca odakle je prešao tamo.... Jako gotivan trener ali po meni rad sa mladim igračima mu nije jača strana postoje izuzeci ali uglavnom redje
L

Legolass

pre oko 5 sati

Mićić, Miletić, Tanasin, Vujaklija. Vodao ih čovek sa sobom iz kluba u klub...
N

Nenad1246

pre oko 6 sati

Ma sve sam krem koji danas igra u ligama petice. :) najbolji je kad po(d)vuce crtu autoritativno :)))))))
r

ragazzi di belgrado!

pre oko 6 sati

Po meni je Lalatovic trenutno uz Lazetica, Milojevica, Stanojevica, Nikolica, nas najbolji trener... Njega koči konstantno njegov predugačak jezik, da to obuzda , mozda bi opet jednog dana mogao da se oproba kao trener Zvezde...
L

Lalatu je

pre oko 6 sati

Mesto u zvezdi. Al zna se ko odlucuje.
k

kimmi

pre oko 6 sati

opa, 4 igraca za 15 godina karijere, ovim se ni Bielsa ne bi mogao pohvaliti
N

Nenad1246

pre oko 6 sati

Sva njemu čast al do zime je bivši. Voši su stranci verovatno najbolji igrači,a to kod njega nema mesta i još sa loptom znaju,a njemu su drvoseče iz Lučana bolje. Ako ostane preko zime na jesen će da dovuče svoje balvane i plej aut onda nije daleko.
G

Gladiola

pre oko 7 sati

"Ima da ga ispalim u orbitu svetskog fudbala, to će biti ispala veka" - Dule Pacov
G

Gaxter

pre oko 7 sati

Po meni kao navijac Zvezde Vojvodina ima sigurno tim da se bori makar za drugo mesto,sredina terena i krilni napadaci stvarno su top kvalitet za NASU ligu.Po meni jedino gde su tanki to je odbrana,pogotovo na bekovskim pozicijama,i drugi stoper umesto Koraca,to za nasu ligu je odlična ekipa,koja samo malo da se poslozi stvarno bi bila odlicna.
K

Kup

pre oko 7 sati

Cirkus se nastavlja... Sve je to politika, on je trener za ligu blata... Gostovao po televizijama, samo još nije sedeo kod rampe na ulazu u Lipov Gaj, da ga vrate... A ovo talenti, manite se ćorava posla... nemojte tu decu lagati, talenti su očima sebe, a u očima menadžera potrošna roba, koja se samo jednom koristi...
A

Aco CZ

pre oko 7 sati

Luku Jovica.
r

rajaram

pre oko 7 sati

lalatovic je sigurno dobar mlad trener, jezik ga je kostao uspjesnije karijere, ali on i fedja dudic sa radnickim ne vidim treceg..evo uzeo je mladost a da je nije selektirao ni prosao pripreme i "nabio " je 7 uzastopnih i to kakvih rezultata...volio bih da se vrati u zvezdu, cak misli i da je talentovaniji trener od milojevica, da osjeti i igrace i atmosferu ili ima bolju priču sa igracima...
D

Drake

pre oko 6 sati

Au brate. Sta sve ljudi necu da napisu. Ali razumem te, ti pises sta ti kazu.
K

KUP PA TITULA

pre oko 7 sati

LALATE VODI NAS DO TITULE KUP JE NAŠ RED FIRM
Д

Дневна ЗАПАД

pre oko 7 sati

Прва ствар која мора да се реши је Медојевић, од када се вратио нама се игра распада, енергија у тиму је нестала, после његовог црвеног картона у Словенији ми нисмо у стању да се саставимо. Најискуснији направи такву грешку, па како млађи да виде нешто у њему, неког вођу???? Лалатовић мора да нађе неког сланинара, правог, оног који прави разлику, Медојевић то није.
L

Limanovski

pre oko 6 sati

Medojevic inace gotovo da nije ni igrao, istine radi. E da igrao je sad protiv Spartaka od starta. Dobili smo 4-0, mislim mi smo dobili, ne ti.
m

milo123

pre oko 6 sati

@limanovski: ne pratim vosu, ali ne mora ni igrati da bi narusio atmosferu i uticao na rezultate, a i obratno. Moze da doprinese i bez da igra.
S

Slaninari

pre oko 5 sati

*Limanovski Meda je došao kao veliko pojačanje, i onda je u najvažnijoj utakmici sezone uspeo da ničim izazvan dobije crveni karton na potpuno kretenski način. Sukačev, Bukinac, Drobnjak sede na kupi i gledaju kako nas je dečko ukanalio, i šta da nauče od njega? Taj da im bude uzor? Ajde malo realnosti. Dečko je promaja, i vreme je da to Lalatović razbuca po svlačionici, kakav bre Meda sa Kipra bukvalno nespreman, rekreativac.
S

Sloba Novi

pre oko 7 sati

Radulović je igrač koji će da bukne, vraća se u formu + ide i preko prošlogodišnjih igara. Laltović je motivator, vadi zadnju kap energije iz igrača tako da svi oni koji su u padu forme imaju čemu da se nadaju. Ono što me brine je Seri, koliko će da klikne između njega i Lalata, nešto nije sa strancima baš dobar.
V

Voždovac

pre oko 2 sata

Radulović bi možda i buknuo da nema IQ 13.
м

можда неког

pre oko 7 sati

играча са Фарских острва....