Komentari na vest

INTERVJU – Žarko Lazetić: Najvažnije je da imaš identitet, da budeš svoj i u Surdulici i protiv Olija u Atini

C

Chiske1

pre 3 meseca

Pogledao sam ceo intervju, i mogu reci da mi se jako svidja kako misli, sve sto sam primetio on je pomenuo. Pre svega nakaradno sudjenje, pa onda da treba na pripremama igrati protiv jacih. Ne znam kako klubovi ne razumeju da se na pripremama priprema a oni nekako stite igrace i idu na siguricu protiv uzasnih timova. Previse su nam timovi ususkani na pripremnim utakmicama. Zato i puknemo u Evropi.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

U pregovorima sa Partizanom? TSC traži novog trenera? Da li si realan? Iz evropskih uslova u blato? Čoveče !!!
V

Vanecious

pre 3 meseca

Lazetic je vec 4 godine trener TSC-a.To gospodo govori mnogo i o njemu i o klubu.Samo ta cinjenica je vec ogroman uspeh u ovom svinjcu od lige. Koliko vidim mrze ga cigoši i malo brane grobljari po komentarima.Pokusajte barem malo da budete realni i priznajte coveku uspeh,sve je radom ostvario.
D

Dzi

pre 3 meseca

Sta vam svima smeta ta surdulica, da sam milijarder ulozio bi 2 milijarde evra u tu ekipu, nula u stadion...i bio bi prvak ove nase amaterske lige 40 godina..dok ne bi izumro svaki nadobudni navijac blizanaca... Ostavio bi fondaciju fk surdulica vecni prvak srbije... Igrali bi veciti derbi samo za drugo mesto... Lazetic nipodastava mesta po srbiji da bi objasnio svoj genije i strateski pristup.fudbalu.
G

Grubor

pre 3 meseca

Zarko najbolji trener u Srbiji njegov tim igta najlepsi fudbal u ligi Vreme je da Tsc iz svoje . Akademije izbaci novog Ratkova jel klub dobro radi ako mu igraci dolaze iz svojih redova a ne kupovinom igraca iz drugih klubova.
L

Lalala

pre 3 meseca

Stalno podcenjen, najvise od navijaca kluba koji ima 15puta veci budzet Njima nije ni odgovarao ni najbolji bas trener trenutno Milos Milojevic
П

Препретенциозно

pre 3 meseca

Кад читаш његове интревјуе мислиш да је неки стратег или да има неки велики европски резултат. А оно, у лиги где имаш један јак клуб, распали Партизан и остале провинцијске клубове, а тек у Европи брисали патос ко је како и колико хтео, а он прича приче....
J

Ja nista ne razumem

pre 3 meseca

Prosle godine je bio ispred Vojvodine i Cukarickog koji su klubovi slicnog kvaliteta i ispred Partizana koji je dosta jaci. Ove godine je opet bio ispred Vojvodine i Cukarickog. Boli me uvo za Zarka Lazetića, ali ako ovo nije uspeh ja ne znam sta je. Ne znam sta bi po tvojim kriterijumima bio uspeh, ako ocekujes da igraju polu finale lige Evrope to se nece sigurno desiti, eventualno na menadžeru.
C

Chiske1

pre 3 meseca

@Ja nista ne razumem TSC je jedini klub koji je na najposteniji moguci nacin tu gde jeste. Iskljucivo zbog toga kako igraju. Ovaj sistem je napravio pokojni Sabo, bivsi igrac i trener Vojvodine. Krstajica su doveli posle njega i ispao je duduk najobicniji. Lazetic je uspesno nastavio Zolikin rad. Na neki nacin moze da se kaze da funkcionisu po tome kako je Vosa nekad funkcionisala kada je bila 2-3 stalno. medjutim taj sistem ima smisla u privatnom klubu dok u Vosi to mora da se menja, Vosa mora da uvek bude ispred jedan korak a ne iza ili egal. Po meni po nacinu igre nazalost crveni blizanac je no1 pa TSC no2 pa Vosa pa tek onda svi ostali, A opet mislim da je crni blizanac imao najkvalitetnije igrace ali da su izgoreli zbog toga sto im je taktika bila katastrofalna. Navikli su da im se svi sklanjaju.
k

klasika

pre 3 meseca

bog silu ne moli i ostade jsd bez i jednog trofeja
G

Gost123456@

pre 3 meseca

Navijaci zvezdice u ocaju
N

Nekoko

pre 3 meseca

Ti svakako imas identitet, ceo zivot na foru sve. Preuzmi Javor pa napravi rezutalat, ispao bi iz lige lagano
n

nick kerr

pre 3 meseca

Већ је то радио. Узео Металац и завршио девети. Следеће сезоне преузима ТСЦ а Металац без њега испада из лиге. Још питања?
k

kendisport

pre 3 meseca

@nick kerr zavrsio deseti jedne godine, pa naredne godine kad je video da ce da ispadne pobegao je.
h

hahahahaa

pre 3 meseca

9 mesto sjajna preporuka, ili su "mozda" radili telefoni i razne kombinacije
n

nick kerr

pre 3 meseca

Нека ти те форе.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Dobar je Zare trener, neka svako priča šta hoće, ali on je dobar trener i slušao sam par intervjua sa njim i dobar je lik!
k

klasika

pre 3 meseca

bog silu ne moli i ostade jsd bez i jednog trofeja
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Pre svega čestitke! "Hajde da nateramo naše igrače da budu najbolji što mogu da budu, jer svima nam je valjda to cilj - da se igra bolji fudbal, da bude više publike i da se približimo Evropi." AMIN! Ajde više! Voždovac nije reper za ništa, pogotovo uprava i način na koji rade u Omladinskoj školi! TSC mora Akademiju da digne na viši nivo! Omladinci/kadeti se vraćaju u Omladinsku/Kadetsku Srbije i moraju u vrh! Sa onakvim uslovima, sve ispod toga je neuspeh! Bez profesionalnog skautinga i analitike ne možete u Evropi! Sve se brzo menja i morate brže da radite! Realno, TSC kada se gleda u celini ima najbolje uslove u Srbiji i neki prosek ne može da bude cilj sam po sebi! Srećno! P.S. Čast izuzecima, koji mogu da se izboje na prste 2 ruke, ali struka u Srbiji je DNO! Mnogo je "likova" koji su zalutali u posao i koji svoje neznanje nadomeščuju partijsko-burazersko-kumovskim vezama!
B

BicuSlobodan

pre 3 meseca

Ja ne razumem ovu priču da isto izgledaš u Surdulici i u Atini. Pa ni jedan Real ne igra isto u Mančesteru i u Almeriji. Kod nas se od večitog bunkera sad ide u drugu krajnost.
B

Bljed

pre 3 meseca

Jakovo, omladinci Partizana, prvi tim Partizana brodolomi, talican kad je trebalo da bude uz poznanstva i prijateljstva preko rodjenog brata usmerili su ga na put da postane u narednom periodu jedan od boljih srpskih trenera.
U

Unknown 2024

pre 3 meseca

Lupetaš, pojma nemaš o fudbalu i životu. Ovo je klasičan komentar čoveka koji ima mentalni sklop da ne voli ljude koji su uspešni. Čovek sa Tsc om igra najlepši fudbal u Srbiji već 2, 3 godine, i to je jedina istina.
B

Bljed

pre 3 meseca

za nepoznatog, druze tsc je ispod zvezde milion svetlosnih godina, Cvetkovic, Antonic, ranije Arandjel Stojkovic, Jovanovic iz Lucana sa 200 godina. Banjca i Ratkova na foru prodali, osvesti se, igraju ozbiljan fudbal za nasu ligu od 3 do 5 mesta. Macku si sutnuo sa praga, slozio ih je malo i to je to.
Z

Zaječarac

pre 3 meseca

Odličan intervju, bravo Žare
K

Kokan Prodanović

pre 3 meseca

Bravo Žare, zalsužena ubedljiva pobeda, dogodine u Sunderlandu, ta neka čupra.