Komentari na vest

Intervju Lea Bonučija: Gvardiolu odbio dva puta, Zapata teži od Mesija i Ronalda

j

joleeee

pre oko 2 sata

Beo Lonuci!
V

Veto123

pre oko 5 sati

Dobar igrac, los covek. Kraj price
Х

Х Х

pre oko 5 sati

Јесте тежи, има више килограма, а самим тим је и тежина већа.
v

van

pre oko 5 sati

Svaka cast za tandem sa Kjelinijem, ostalo....u Milanu nista nije pokazao, a dosao je na vrhuncu za 40 miliona, medju najskupljim u istoriji uz Rui Kostu, a nista nije pokazao.
K

Kaze

pre oko 4 sata

Zašto uvek kolektivno zaboravljate maestra Barzalija? Posle odlaska Barzalija u penziju kreće potop Juventusove odbrane. Razne Benatije, Ruganiji i slični nisu više mogli da maskiraju Bonućijeve nedostatke. Džaba i klasa Kjelinija bez Barzalija. U Milanu se videlo, kao što kažeš, koliko je ovo precenjen igrač. Pa za njega je Nikola Legrotalje bio štoperčina! Kjelini je klasa, Barzalji je najpocenjeniji štoper u istoriji Italije, a Bonući je igrač ranga Bonere, Ranokije i sličnih. Bonući ima izvanrednu tehniku, ne samo za štopera, i to je, pored Kjelinija i Barzalija, maskiralo njegove ozbiljne nedostatke, koji se u defanzivnoj liniji sa četvoricom najbolje vide. Sam je veliki Kapelo to javno pričao o ovom precenjenom igraču, koji u tri života ne može da se stavi u isti kontekst sa Barezijem, Maldinijem, Kanavarom, Nestom, Pjetrom Vjerhovodom, Klaudiom Đentileom, Kostakurtom, Đačintom Faketijem, Ćirom Ferarom, Barzalijem, Materacijem, Gaetanom Šireom, Đuzepeom Bergomijem, Kjelinijem... Bonući je igrač u rangu Ranokije, Salvatore Boketija i Fabijana Santakročea, koji su i generacija gore-dole godinu dana s njim, samo je imao malo više sreće da igra s Barzalijem i Kjelinijem. A Fabijano Santakroče, recimo, da nije bilo povrede, bio bi mnogo veći potencijal od Bonućija.
@

@ssss

pre oko 2 sata

Kaze Vidi se da si potkovan i da znaš znanje.Nešto drugo sam hteo da napišem.Kada čita čovek ove italijanske halfove što si nabrojao žmarci te prosto prođu.Niko na svetu nije imao ni približan broj takvih igračina u half liniji.Ovde je fokus na štoperima.Ok ubacio si Maldinija koji je primarno levi bek bio ali je igrao i štopera,ali kada bi se tu dodali i bekovi koje nisi nabrajao to je stra’ota kakve su Italijani imali igrače na tim pozicijama.