Komentari na vest

INTERVJU - Feđa Dudić: Nisam ovde da bih kudio srpski fudbal već da pomognem! Kad čujem kakve se pare daju...

Н

НС ДУНАВ

pre oko 2 meseca

И шта сад после ове прве утакмице,јесте ли се спустили мало на земљу ?
k

kg

pre oko 2 meseca

gospodo novinari,ne znam zbog čega toliko forsirate Dudića!Pa čovek sa ekipom osvojio peto mesto u Superligi.Mislim ,a to ne želim,da će se Radnički oriti za opstanak.
L

Leskovacanin

pre oko 2 meseca

Jedva cekam vase utakmice u Nasem gradu Leskovcu,pre cu vas gledati nego vestacki cukaricki...puna podrska od leskovcana
Z

ZetaReticuli

pre oko 2 meseca

Dobri Bosanac, 7 + 3 = 12 terena
M

Mornar Popaj Bar

pre oko 2 meseca

Gurali Radnicki KG zbog 100 godina postojanja. Sad ce ga Mornar vratiti na fabricko podesavanje i da vidi da je nikakav trener. Verovatno nece ni pustiti komentar ili ce pustiti komentar ali ce krenuti minuse da lupaju jer istina ih boli.
g

gostkg

pre oko 2 meseca

po kom osnovu vi mislite da imate promil šansi da prođete Magični Radnički
Р

РФК 1923

pre oko 2 meseca

Хахахаха једва прошли Тбилиси имали среће шта су све ови измашили, и још на то причаш да нас гурају због 100 година то довољно говори да уопште не пратиш српски фудбал.
D

Djapex@zaks

pre oko 2 meseca

@zaks – rekao si: “Dobar trener, nije bunkeraš, voli nadigravanje, forsira i mlade igrače, svaka čast”! Sve si tačno rekao, to je sve suprotno od osobina trenerskog maga druga Milojevića, nosioca laskavog priznanja Prvoborac u hibridnom ratu, koji je u jednom pravom blic-krigu do nogu potukao druga Duljaja, iz Partizana i u samo 3-4 kola, stigao bodovnu prednost i ostao nedostižan za Partizan! Verujem da će drug Milojević ostati sebi dosledan i sa svojom čuvenom taktikom “parkirani zglobni autobus, sa izduvanim gumama, u svom šesnaestercu”, vrlo lako ući u grupnu fazu LŠ! Podrška za druga Milojevića i njegovu opreznost!
V

Vjuy

pre oko 2 meseca

Daaa..Zaboravio si da naponebeš da ga Fedja tuko s Veležom.Jedna od većih grobarskih pobeda u ovom veku.A zaboravio su da ponebeš i da je Miloje tuko Liverpul s Klopom.Jedna od većih naših pobeda u ovom veku.I da, zaboravio si da pomeneš da je Miloje za Duljajljuljašmog, ovog Feđu i Hasana Duduća, Nadja u koga sve ne- Kapelo lično!
D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

Nažalost za naše trenere, u Srbiji, Dudić je daleko najbolji trener u SLS! Uz njega je još Bandović! Da se pitam Dudića bih postavio za selektora Srbije, umesto autsajdera D.S. Piksija!
J

Jbuguvy

pre oko 2 meseca

Oće to, prijatelju, od vrućine! Moraš u hlad!
h

hhi

pre oko 2 meseca

Daj reci pošteno da si došao zbog para, nemoj mi te fazone prodavati. Jedan od retkih koji je rekao da igra za pare, jeste Karasko. I to je čovek otvoreno rekao i to treba ceniti. A ne ove lažnjake, koji kao vole klub, grad, državu, navijače i ostale bajke.

Jbubu

pre oko 2 meseca

Nije on ni to rekao..Kaže ,,došao sam da pomognem"- fuuuj!
S

Srpski trener

pre oko 2 meseca

Ok...dobri rezultati svaka čast.Ali,zašto ponašanje kao da je doneo loptu u Srbiju? Pri tom,dolazi iz lige BiH,koja je u rangu naše prve lige Srbije( druge po rangu).I te priče zvao ga ovaj,zvao onaj...da jeste otišao bi sigurno..ali realno i Radnički kragujevac i super liga srbije je za trenera sa takvim c.v top nivo...ako ćemo realno.E sad,što smo mi skloni tome da nekoga naročito ko nije iz Srbije dižemo u nebo..to je posebna tema..
S

Small Owl

pre oko 2 meseca

Ne znam zašto misliš tako. Pa lik kaže da je SLS bolja, konkurnetnija od lige iz koje je došao. Nisam skontao da je bilo čim uvrijedio našu ligu, pričao sve kako jeste. Ja lično ne mislim da je Dudić neki stručnjak. Nekad se stvari poslože tako. Ima i do njegovog znanja, naravno, ali nekad se drugi raspadnu,
U

UJKA MITKO

pre oko 2 meseca

Nisi ti tu da pomogneš nego da zaradiš pare kao i svaki čovek. Ko još radi da bi pomogao nekome osim humanitarnih organizacija
H

Hvyvy

pre oko 2 meseca

To je to krkansko.
Č

ČIKA ROĐA

pre oko 2 meseca

Folirant, On je tu da pomogne---malo morgen. U dva kluba bio trener i ovo je treći. Da sam ja neko ali nisam ,,odmah posle ove izjave ovog foliranta "ja sam tu da pomognem" on bi tog momenta bio isteran,najuren iz kluba.Ko si bre ti da bi pomagao? Radnički je tvoje radno mesto i primaš platu a nadam se da posle treće tekme ti pališ i ideš kući svojoj naravno zbog tri vezana poraza.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Danska je ostala bez selektora mozda bi Fedja bio odlično resenje ali najbolje je da ostane u Radničkom iz Kragujevca.
D

Donca19888

pre oko 2 meseca

Covek pokazao kako se od poslednjeg tima stiže vrh. Bez sklanjanja,napadacki za gol više. Svaka čast samo nek gura što dalje...
I

Ibuvyv

pre oko 2 meseca

Kakvog vrha!? Pa Vojvodina ga u Kragujevcu saterala u bunker!?
Z

Zvezdas sam al svaka ti cast majstore

pre oko 2 meseca

Majstore, neslusaj decu i napaljenu sovinisticki bagru… svaka ti je na mestu, mozda i nekad vise pecnes Zvezdu, ali sve je to sportski… nemam problema kad vidim radnika koj zna svoj posao!! Srecno u Evropu
t

tako nekako

pre oko 2 meseca

Zvezdas sam ali nikad nisi bio
L

Lilihip

pre oko 2 meseca

Plate,pa tvoja je majstore 12000 E mesečno tako da ne komentariši igrače.
L

Lilihip

pre oko 2 meseca

Imao 4000 ,na polusezoni Vojvodina mu davala 8000 i Jahiću 4000 evra.Pa Radnički je dobio za plasman u Evropu valjda 400-500 hiljada pa i zaslužuje tih 12000 ako ti je tačna informacija.To je 96 hiljada više a on i igrači doneli u kasu kluba 5 puta više.
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Донео је много Радничком и српском фудбалу тј нашој лиги. Нападачки атрактиван фудбал ,екипа са дна до врха табеле,промоција добрих играча .Свака част и Славку Перовићу . Једино код Феђе ми је засметало честитање дана државности Босне .Јер нас тај датум сећа на убијене српске сватове ,који су убијени само и само зато што су Срби. Наравно он човек није имао лошу намеру ,он честита дан своје земље ..али ето . Наравно победе је посвећивао и српским жртвама у Другом Светском рату и колико се сећам једну победу ,преминулом навијачу Радничког... Ал ето само да Босна има други дан државности... Е сад шта би било да неко на Федералној телевизији честита нашој Српској 9. Јануар . Али добро је што је остао у Радничком ...и колико год ми оно кукање Лазетића било ужас ,штета што и он није остао ,јер су он и ТСЦ одличан спој .
z

zaks

pre oko 2 meseca

Dobar trener, nije bunkeraš, voli nadigravanje, forsira i mlade igrače, svaka čast.
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Lik trenirao Velez i Radnicki KG(i Sarajevo cijela 4 mjeseca) daje izjave kao da je bio trener minimum u Aston Vili i Sevilji. Lijep ce biti dan kad se vrati u Federaciju medju svoje.
d

da dočekamo i to

pre oko 2 meseca

I nama će biti lepo kad takvi kao ti ne budu ovde...
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Pa ja i ne zivim u Srb, a i da zivim sigurno se ne bih ponasao kao da sam Bogom dan kao mocni Fedja. Kao da je donio fudbalsku loptu u Srbiju ili minimalno Kragujevac.
R

RKG

pre oko 2 meseca

Pisite vi sta hocete, ali ubedljivo najbolji trener u Srbiji, bez premca!
U

Uvuvuvyy

pre oko 2 meseca

Najbolji onaj koji i jeste najbolji!,Ljakasi!
H

Hjulmand

pre oko 2 meseca

Neverovatno koliko negativnih komentara a zivo me zanima da li su pojedini i procitali intervju. Ovo garant pise sve neka decurlija sto d**aju na zvezdu i delije a nisu dve utakmice u zivotu posetili.
H

Hvyvyvyvy

pre oko 2 meseca

Odavno to sa zvezdicama ne radim.A da mi je čovek iritantan- jeste.Previše hajpa, premalo poštovanja za nivoe iznad a sve to nije sportski bezobrazluk već uličarski prostakluk.
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

Svaka mu je na mestu! Podrška dudicu, samo tako nastavi! Ne obaziri se na negativne i ostrascene komentare!
m

miklikiki

pre oko 2 meseca

hvalite me moja usta cirkus
M

Max alegri

pre oko 2 meseca

Covek se suprotstavio zlu srpskog fudbala cija je legenda terzic pavle ilic i zna se ko, odmah neprijatelj broj 2. broj jedan je Srdjan Jovanovic, naibolji sprski sudija, tri Nemanja Vidic
z

zaks

pre oko 2 meseca

Kako to da je vama grobarima , odjednom, naš Nemanja Vidić idol ? Je li samo zbog toga što nije na istim talasnim dužinama sa Džajićem ili je nešto drugo u pitanju ?
O

Objektivac

pre oko 2 meseca

Zato sto sa Nemanjom Vidicem iako je vas postoji neka sansa da ce liga biti postena bez 90 posto ciganskih filijala.Kad je posteno vi ste donji u borbi sa Partizanom zato cupate i rukama i nogama za ove gore
a

arroyo

pre oko 2 meseca

pa ni ne može da te privuče ponuda koja ne postoji, ne znam jel ovaj lik misli da smo mi maloumni pa da mu verujemo da je on car i da se svi otimaju oko njega
1

10ticker

pre oko 2 meseca

Kad moze Bazdar u Saragosu,Ilic u Zenit,moze i Dudic u Arabiju.
g

gost555

pre oko 2 meseca

Ovaj lik svaki dan daje izjave kao da je Aleks Ferguson.
p

prosto ko pasulj

pre oko 2 meseca

Vidiš, zovu ga i pitaju... Sigurno ga nebi zvali da ne vredi...
H

Hbhvyvy

pre oko 2 meseca

On za sebe tako i misli..Fedja Dudić.Vanbračni sin Hasana Dudića i Zlate Petrović.
2

24.232

pre oko 2 meseca

Da ima gde otišao bi sutra... Sigurno nece da nam objasni kako je njemu kao treneru bolje ovde nego u Saudijskoj Arabiji. Da tamo ne bi radio sa kvalitetnijim igracima i da bi on kao trener bio daleko vise gledan i sutra mozda promenio sredinu. Kao npr. Milos Milojevic.